cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

22.03.2011, 01:05

clock-img

DM

pencil-img

2408

Imal' išta froddo na sniženju-mora li biti ciciban?!
Ja obojici kupila za one pare k'o kad bi starijem kupuj!
Prošle duboke mu platili preko 100 KM-na nekoj temi sam se i žalila, i čim su snižene ja kupim za 40-tak KM!
E sad starijem trebaju tene za jurnjave, a ove u malog mogu proći i kao teneuser posted image user posted image user posted image
Ovom starijem smo nekad kupovali froddo pape, one ljetne koje je nosio vani, kao sandale-i na more išao u nj-imamo jedne koje su se oprale bezbroj puta i eno ih k'o nove!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

22.03.2011, 01:10

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: doublemum

Imal' išta froddo na sniženju-mora li biti ciciban?!
Ja obojici kupila za one pare k'o kad bi starijem kupuj!
Prošle duboke mu platili preko 100 KM-na nekoj temi sam se i žalila, i čim su snižene ja kupim za 40-tak KM!
E sad starijem trebaju tene za jurnjave, a ove u malog mogu proći i kao teneuser posted image user posted image user posted image
Ovom starijem smo nekad kupovali froddo pape, one ljetne koje je nosio vani, kao sandale-i na more išao u nj-imamo jedne koje su se oprale bezbroj puta i eno ih k'o nove!

ma u cicibanu imaju ove patike sandale ženo po 35 kmčića...da mi je njoj bar jedne te za oko kuće...sve podera hajvan maliuser posted image
da ne žalim lovuuser posted image

a i njoj ću za sredit se i druboke uzet u frodu...ako budme imala sreće sa brojem...mislim d ajoj 25 trebauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

22.03.2011, 01:13

clock-img

DM

pencil-img

2408

MOj S je dvije god nosao one kengur tene(piše se drugačije)Prve god bile malo velike, druge taman-i nanosao ih se pravo-od čaršije, do pijeska kod kuće,nema gdje nije zašao u nj i ostale čitaveuser posted image
Ali zato adidasove koje smo prije kupili-poderao za sedmicu...
Ove kengurke(tako smo ih zvali) kupovali u peku, a vidim ima ih i u planici!

clock-img

22.03.2011, 08:33

clock-img

Romali

pencil-img

2753

IZVORNA PORUKA: Romali

http://shop.ivancica.hr/proizvod/1281/

Mi imamo ove, ali nam sad knapuser posted image Kako su samo dobreeeeeeee!!!
Nema više istih, nismo mogli naći.

Mi poslije ovih ipak našli ove http://shop.ivancica.hr/proizvod/1281/user posted image

Kupit ćemo iste, samo veće, jer nikad nismo bili tako zadovoljni cipelicom kao ovom.
A dok još malo otopli, tražimo plitke sandale. Do tada, duboke patike su nam zakon.

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

clock-img

22.03.2011, 09:05

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Evo nasih....user posted image

user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

22.03.2011, 09:27

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Evo nasih....user posted image

user posted image

Preslatke, a posebno ove bijele sa crnim djonom su mi user posted image .

Eh sad kada nam tajo dodje idemo u shopping za patikice i cipelice user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

22.03.2011, 09:42

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Bijele su sa sivim djonom....dobro se ne vidiuser posted image user posted image user posted image , a i ovo su cipelice sa snizenja...user posted image

Sretna kupovina.

clock-img

22.03.2011, 10:31

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Koje su broj ove Skvo.....
ja bih Faeah jedne ovakve jedne dublje....
mogl asma se ogrebat na sniženju ako ima 25...ja bijele ja roze svejedno jeuser posted image samo nek su na sniženjuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

22.03.2011, 10:57

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Jesu, Hanady, ove koje je Skvo kupila su na snizenju u Astri...
Samo je malo pouzak model...
Ne znam da li ti Farah ima "krofnastu" nozicu?

Imas snizenje i u Planici... Pavle obuca...
I u Iani u BBi centru, ako ugrabis brojeve...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

22.03.2011, 10:59

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: tajra

Jesu, Hanady, ove koje je Skvo kupila su na snizenju u Astri...
Samo je malo pouzak model...
Ne znam da li ti Farah ima "krofnastu" nozicu?

Imas snizenje i u Planici... Pavle obuca...
I u Iani u BBi centru, ako ugrabis brojeve...

pvle nema broja za nju što nam se dopada a ni u oiani...bila sma jučeuser posted image

ma vidim ove su uske...al sve se nadam ugurat ću je...samo da broj 25 nađemuser posted image
ja za šta god pođem u tom broju da ima ono nova kolekcija, baksuz mater štašuser posted image
ja ću nju ko ona pepeljugina sestra da je...uguratuser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

22.03.2011, 11:07

clock-img

DM

pencil-img

2408

Pa što ne reče da pogledam u svojoj mahali, ima li šta na sniženjuuser posted image user posted image
Ako hoćeš da ti nađem br tel, pa da pitaš?!
Hajde na pp!

clock-img

22.03.2011, 18:21

clock-img

aida.

pencil-img

2177

Ja sam uzasno razocarana u izbor obuce za djecu kod nas user posted image danas sam sve obisla i nista spacno i lijepo nisam nasla user posted image sutra cemo opet u potraznju ...

14.03.2010. :-) Erol

clock-img

22.03.2011, 19:50

clock-img

Anoniman

http://shop.ivancica.hr/proizvod/1281/

Mi imamo ove, ali nam sad knapuser posted image Kako su samo dobreeeeeeee!!!
Nema više istih, nismo mogli naći.

Mi poslije ovih ipak našli ove http://shop.ivancica.hr/proizvod/1281/user posted image

Kupit ćemo iste, samo veće, jer nikad nismo bili tako zadovoljni cipelicom kao ovom.
A dok još malo otopli, tražimo plitke sandale. Do tada, duboke patike su nam zakon.

Gdje, hocemo i miiiiiiiiiiiuser posted image

clock-img

22.03.2011, 20:28

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Koje su broj ove Skvo.....
ja bih Faeah jedne ovakve jedne dublje....
mogl asma se ogrebat na sniženju ako ima 25...ja bijele ja roze svejedno jeuser posted image samo nek su na sniženjuuser posted image

Ove su 26..Imas roze cini mi se 25.user posted image

clock-img

22.03.2011, 21:43

clock-img

leona81

pencil-img

6373

user posted image

ove je mm uzeo jos dok je imala mjesec dana i hvala Bogu da su joj mogle cijelu zimu i jos joj mogu...to su bas prve cipelice za prohodavanje br 19 idealne za debele none

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

22.03.2011, 21:45

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

pavle su super cipe za bebele noneuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

22.03.2011, 21:52

clock-img

leona81

pencil-img

6373

prve tene, koje su isto super za debele none, dobili smo ih na poklon, br 20 koje sad nosi
user posted image

ove su nam malo vece pa tek cekamo da ih pronosamo, oboje veoma mekane i savitljive mexx i ta makedonska marka koja radi po ciciban licenci
user posted image

ove su na pertlanje ali uopste nisu komplikovane, takodjer ih dobili na poklon i na njima ne pise broj, ali odokativno su 19 i po ili 20 guardiani kids
user posted image

i ovo su najnovije koje smo dobili za proljece ljeto, jedne su no name a druge marks and spencer oboje jako jeftine a divno stoje i super u njima hoda...
user posted image

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

22.03.2011, 21:55

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

kod lane su tanke none al su joj prve cipele pavle, ok su joj, malo su joj siroke al su njoj sve cipele inace siroke, i ciciban i frodo jer ima nenormalno usko stopalo, isto kao kod mmuser posted image kad je probavala jedne cipelice u cicibanu, prodavacica nije mogla sebi doci, kaze da nikad nije vidjela uze stopalo kod bebeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

22.03.2011, 22:03

clock-img

leona81

pencil-img

6373

i moja ima isto sirok rist pa je zeznuto jer joj neke cipele uopste ne mogu, a ni pape...kupujemo samo siroke modele a u potrazi smo za cipelicama uz haljinicu pa ako neko vidi nek javi, crne ili bijele za bebele none br 21

clock-img

22.03.2011, 22:47

clock-img

Anoniman

Skorpija meni se cini mi rece da pavle ima modele za krofnaste noge, zanima me ima li 19 pavle, jer nesto snjuhah po netu i nadjoh da tek hodajuce rade od 20 broja, a do 20 nehodajuce, pa me sad zanima je li tacna ta informacija ako znas?

< Poruku je uredio maja78 RR -- 23.3.2011 9:52:05 >

clock-img

22.03.2011, 22:57

clock-img

Anoniman

i takoooo....
nego gdje ima lijepih cipelica za djevojcice na snizenju, posto bih uzela par modela ako nadjemo za nasa debela stopalauser posted image

clock-img

22.03.2011, 22:58

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: jelenaT

i takoooo....
nego gdje ima lijepih cipelica za djevojcice na snizenju, posto bih uzela par modela ako nadjemo za nasa debela stopalauser posted image

meni su u interexu u astri froddove super, ne znam da li vam mogu njihovi modeliuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

23.03.2011, 09:24

clock-img

mamabb

pencil-img

1235

Za pufnaste none s visokim ristom patike na ovaj fazon su odlične. Mi smo ih imali u svim bojama koje su bile i mnogo su udobne, ali ih sad nema kod nas. nadam se da će doći.

http://shop.ivancica.hr/proizvod/840/

04.12.2008.

clock-img

23.03.2011, 09:31

clock-img

Anoniman

Joj sto su slatke mamabb, jedva cekam d aozdravimo pa da se bacimo u kupovinu, nadam se da se necu razocarati kao s cizmama, sa cizmama od 100modela ako ne i vise samo su joj dva odgovarala.

clock-img

23.03.2011, 09:57

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

Neki postovi su izbrisani, a neki prebaceni na slijedece teme:

http://www.ringeraja.ba/forum/dus-tabaniravni-tabani-kod-djece/m_551609/mpage_3/tm.htm#879647

http://www.ringeraja.ba/forum/m_75153/mpage_8/key_/tm.htm

Molim vas da se drzite teme!

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Zadnji članci

article-img