IZVORNA PORUKA: veeseelaa
može li mi neko reći jel previlik br 26 za djevojčicu od 2 godine i 3 mjeseca???
njeni svi vršnjaci u vrtići nose 23 broj
Moja je jos na jesen bil ana broju 25/26 - tad joj je tamanbilo ko 2 godine i 3 mjeseca i za dvino cudo ostakla je i sada na tom brojumozd ajoj je mrvicu noga porasla. Tako da nekako ja imam osjecaj da noga ba ono krene da raste pa malo uspori pa onda opet.
Ja sam se zeznula jer kupih cizme 26 malo veceg kalupa a evo i sad su joj velike a zima prolazi.... nem aveze nisu bile skupe (PRIMO) a ostace nekom iza nas nove novcate:) Mozda se na jesn nagura u njih hihihi
Ja sad nsima paemtna sta da radim za tene. 25 od rprosle godine su nam skroz male. Probavali smo iste 26 ok su al nekako ako nogica malo poraste bice jo jmale z amjesec p avalja nove kupiti. 27 su prevelike.
Taj model ima i 26,5 pa cu se mislim usuditi uzeti taj ... valjda joj ne budu isle za njom .....
Uvijek imam dileme oko broja cipela i uvijek se zeznem. ili joj budu prevelike ili brzo okracaju .. nikako da potrefim u sredinu:) KAd nikad ne znam koliko ce nogica rasti.
Ja nosim 38 muz 42 nismo netsto previs enogati pa mislim da ne bi ni ona trebala biti.
Jel broj 26 inace prodjek za dob 2 godine 8,9 mjeseci ?