cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

16.03.2011, 22:32

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

ne izlaze na ista mjesta ... user posted image  

enisa sve ove cicibanke su odlicne ya nonice...mi smo prosle godine dvoje nosali... i evo i ove nakupovali...i to je to...iznad broja 24 vise nema...neces se pokajati ako kupis...

< Poruku je uredio Visnja RR -- 16.3.2011 22:33:18 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

16.03.2011, 22:32

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: škorpija

user posted image

e na ove sam mislila, te što izgledaju kao sandalice, ima nekoliko boja

mi juce kupili tamno plave a danas zelene i ljubicanstvene ...divne su... steta sto nema broja 38 user posted image
u Interkomercu / Interex ima stara roba po 26 km i nova 33 km

Ljubicanstvene...mmmmm moja boja user posted image user posted image user posted image a i Lanina dok ne bude sama odlucivala sta ce nositi user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 16.3.2011 22:33:16 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

16.03.2011, 22:34

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: N_N

user posted image

user posted image user posted image  odlične!! Izgledaju kao da su pravooo mekane a ja to tražim za B. Je li problem ako kupimo iste? user posted image

naravno da nije user posted image , a jesu mekane, đon je pravo savitljiv,

aida sorry nisam skontala da nisi iz sa, raspitaj se ima li obuće pavle gdje bliže, ja sma njihovu obuću vidjala i u planici, al pazi moraš malcu probati cipele, nemoj ni slučajno kupovati bez probanja, ja sam tako nekokoliko puta i svaki put se zeznem

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

16.03.2011, 22:38

clock-img

N_N

pencil-img

1860

Super! user posted image

Znači mekane su, odlično.
Višnja, hvala na preporuci, idemo za vikend po tenice user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

clock-img

16.03.2011, 22:44

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: aida.

Erol je sad u fazi prohodavanja, tako da mu trazim udobne cipelice i patike za ljeto... Gledala sam u Astri i nema neke ponude bogzna.... doduse patikica nema nikakvih... Jel treba da djeca u fazi prohodavanja imaju dublju obucu koja idu preko zgloba? Imate li neke prijedloge kakve patikice da mu uzmem? Bas sam zbunjena sad po pitanju obuce... Nogica mu je povelika, godina dana i 22 br user posted image

nama su rekli da ovo obavezno gledamo i da ih nosi cak i po kuci, da ih nikad ne skida kako ne bi iskrenula nogicu

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

16.03.2011, 22:51

clock-img

aida.

pencil-img

2177

IZVORNA PORUKA: N_N

user posted image

user posted image user posted image  odlične!! Izgledaju kao da su pravooo mekane a ja to tražim za B. Je li problem ako kupimo iste? user posted image

naravno da nije user posted image , a jesu mekane, đon je pravo savitljiv,

aida sorry nisam skontala da nisi iz sa, raspitaj se ima li obuće pavle gdje bliže, ja sma njihovu obuću vidjala i u planici, al pazi moraš malcu probati cipele, nemoj ni slučajno kupovati bez probanja, ja sam tako nekokoliko puta i svaki put se zeznem

Bas cu pogledati, kod nas je najvise frodo, ima finih rupcastih cipelica za ljeta al ja hocu momku bas tene... user posted image On ne nosi kosulje i cipele, samo dukserice i patike user posted image user posted image user posted image user posted image

teacher i meni je bas svekrva veceras trubila da ne kupujem ako nisu dovoljno visoke, al meni nekako nezamislivo da djete ljeti hoda u dubokim patikama/cipelama... user posted image

14.03.2010. :-) Erol

clock-img

17.03.2011, 08:13

clock-img

Dzenana_G

pencil-img

1024

Ja sam zbunjena. u zadnje vrijeme ko o cemu prica i razmislja, ja o cipelicama za Nejlu.
Zbunjuje me to sto sam ovde procitala da ako mozes staviti kaziprst nazad u cipelicu kada djete obuje, da taj broj odgovara. Meni se to cini preveliko. Jel to stvarno tako?
Ako odlucim za ove papice po kuci da joj obuvam, a trebat ce i tene, pa cipelice za rodjendan, da ne kupim opet velike, ali ni premale.

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

clock-img

17.03.2011, 08:44

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Nama se pokazalo pravilnim takvo mjerenje. Jer malenoj djeci ne kupuješ baletanke, pa da spadnu. Uvijek su to malo dublje ili cipelice sa nekom špangicom koja će je držati na nogici, a ipak treba biti i unutra malo prostora da nogica diše.
I kod nas čekaju na kupovinu tenice i proljetne cipelice, kao i cipelice za suknjice user posted image . Već me znoj oblijeva user posted image , morat ću sama u obilazak i po mogućnosti naći svo troje na jednom mjestu, pa je samo odvesti na probu. I naravno iskešati nekih 200-250 KM user posted image

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

17.03.2011, 08:54

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Mene naprosto panika hvata od kupovine obuce.Ajla cim ude u prodavnicu obuce djete poludi.nije bas tako u svim prodavnicama,samo gdje je obuca.Trci,vristi,smije se,mada ima genetske predispozicije da voli obuce,mislim profesionalneuser posted image user posted image user posted image user posted image
vec je nasla patike i rekla djedu da joj kupi,pametno mamino djeteuser posted image
djed je vec kupio cipeleuser posted image user posted image user posted image user posted image jos nam ostaju sandale i bratu sandale i patikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ojjjjjjj
i da Ajli pape koji kod nas nema.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

17.03.2011, 08:57

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Ja ni ne kontam koliko će mi trebati za sezonsku obuću sljedeće godine user posted image user posted image . Morat ću i ja ovu početi obrađivati da dedu hvata i priča o cipelicama user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

17.03.2011, 09:25

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

mi smo ipak uzeli ciciban patike, sve koje smo pregledali zadnjih dana bile su ili preozbiljne, ili preskupe s obzirom da vec imamo kozne patike, zato smo uzeli platnene i ajdin je oduševljen s njima, ma ja volim šareno džaba sveuser posted image  a i cijena im je odlična,al neko je rekao da su u intershopu na snizenju 25 km, al mi te nismo nasli vec ove od 33 km

user posted image

Ove su mi super...ja bi ih Umcetu kupila.....user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

17.03.2011, 09:28

clock-img

taurus

pencil-img

3578

je li neko vidio u cicibanu tene većih brojeva (31)
da ne idem bez veze user posted image

clock-img

17.03.2011, 09:35

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Imam i ja pitanje za Ciciban,ima li kakvih sandalica na snizenju br.24-25user posted image da odem danasuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

17.03.2011, 11:56

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Ovo su nase sunjalice,kupili smo ih u TL u Decembru i bas su bile prejeftineuser posted image user posted image

user posted image

user posted image

Jedva cekamo da ih obucemouser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.03.2011, 13:16

clock-img

reallove

pencil-img

5807

salmy,prelijepe suuser posted image ..evo i nase nove patike..juniors..
user posted image
user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

17.03.2011, 18:47

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

realoveuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

18.03.2011, 00:21

clock-img

leona81

pencil-img

6373

mi smo dobili ove tenice koje su nam super i ima tacno kaziprst iza, broj je 4 odnosno 20 i po
http://www.marksandspencer.com/Younger-Girls-Riptape-T-Bar-Plimsolls/dp/B004F3JNXS?ie=UTF8&ref=sr_1_46&nodeId=215425031&sr=1-46&qid=1300403941

i pape http://www.marksandspencer.com/Marks-and-Spencer-Younger-Slippers/dp/B002JQ7SI0?ie=UTF8&ref=sr_1_21&nodeId=215425031&sr=1-21&qid=1300403924 
al nam pape ne mogu ni navirit nazalost a isti broj...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

18.03.2011, 09:45

clock-img

taurus

pencil-img

3578

mi smo sinoć bili u cicibanu u interšopu
kupili smo super tene za 40 km, a prije su bile 70
ima još obuće na sniženju pa kome treba obavezno neka ode dok ima brojeva

clock-img

18.03.2011, 09:54

clock-img

Anoniman

jojjjjj...haos su vam tene/cipeleuser posted image user posted image user posted image user posted image

pogotovo skorpijine i reallove mi se djasvi...pravouser posted image

clock-img

18.03.2011, 10:09

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

Moram i ja otici u ciciban,ili cu muza poslatiuser posted image user posted image ,ali znam njega,on ce reci,da mu se nista ne svidauser posted image

Vidila sam jedne lijepe iz nove kolekcije,a pored tih moramo naravno kupiti i jedne starke,bez njih nista

clock-img

18.03.2011, 11:02

clock-img

reallove

pencil-img

5807

mi smo ove nase kupili za 15 eura,na snizenju,a gdje je ta radnja ciciban,jel ima u Zeniciuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

18.03.2011, 16:35

clock-img

Romali

pencil-img

2753

Ja nemam pojma da Ciciban ima patike za djecu, računala sam samo na cipele.
Jesu li  mekane, savitljive?? Ima li neko sličicu?

Danas sam obišla neke sportske prod.u Mo. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOo, nigdje nema broj 27user posted image
Ili ima, ali je neki ružni, kruti model. Prodavačice kažu da je to neki broj između dječijeg i 'odraslog' pa se brzo rasproda. Objašnjenje user posted image
I nova roba, proljetna, skoro nigdje nije stigla.

Kakva je situacija u drugim gradovima?
Mostarke, gdje ste vi kupovale patike?

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

clock-img

18.03.2011, 16:42

clock-img

bananica

pencil-img

4330

ima super djecijih patka u Mass-u u Grand centru, takodjer i u Astri
sada imaju snizenje sandalica i baletankica

clock-img

18.03.2011, 16:44

clock-img

bananica

pencil-img

4330

http://shop.ivancica.hr/proizvod/58/

mi smo ove cipelice kupili

clock-img

18.03.2011, 16:49

clock-img

Romali

pencil-img

2753

http://shop.ivancica.hr/proizvod/1281/

Mi imamo ove, ali nam sad knapuser posted image Kako su samo dobreeeeeeee!!!
Nema više istih, nismo mogli naći.

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

Zadnji članci

article-img