cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

15.03.2011, 22:47

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

a  ova  cicibanova stranica  nema  modela  uslikanih samo  new  kolekciju..pih..zna  li   ko  gdje  mogu  naci  njihove  kataloge

Imaju slike, ali kad ti se otvori ona crvena pocetna stranica izaberi SLO a ne BiH

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

15.03.2011, 22:52

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ja trazila u Astri u Ferhadiji ali nemaju ...tj imaju ali iznad 25...

Astra u Robotu Hrasno...

Nama sinoc nudila crne 23, valjda su obje jednake...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

15.03.2011, 22:57

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

user posted image
user posted image

Emine tene za ovo proljeće.

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

clock-img

15.03.2011, 22:58

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Ove bi nam trebale uz haljinicu
http://www.ciciban.info/ContentDetails.aspx?gcgid=9e71c6f3-ef22-4582-a6ea-813a843ae966&gcid=9cb61986-d5c3-436f-9ed0-5edf218a7ec9&uui=129446996914689252

Joj, mama2009, kud ih ranije ne nadjohuser posted image

clock-img

16.03.2011, 01:23

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Moja kči je užasno osjetljiva na cipele, to sam već rekla, i kupovina novih i pronalazak nekih koje će nositi bez histerije i stalnog dotezanja mi je pravi horor. Tako da ja kad nađem te jedne one idu i uz haljinu, i uz farmerke, ma uz sve. Jedino nabavimo još neke fake crocksice za po bašti. I eto ti ljeta i istog horora po pitanju sandala user posted image Najradije bih digla ruke i pustila je u onom što ima, pa makar hodala bosa. 

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

16.03.2011, 11:42

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Moja kči je užasno osjetljiva na cipele, to sam već rekla, i kupovina novih i pronalazak nekih koje će nositi bez histerije i stalnog dotezanja mi je pravi horor. Tako da ja kad nađem te jedne one idu i uz haljinu, i uz farmerke, ma uz sve. Jedino nabavimo još neke fake crocksice za po bašti. I eto ti ljeta i istog horora po pitanju sandala user posted image Najradije bih digla ruke i pustila je u onom što ima, pa makar hodala bosa. 

isto i kod nas,ma to je plač i vriska,i stalno ponavlja ne,ne nove ..sad mu uzeli tene namučili se dok ih je oprobo platili ih 69km i on nećeda ih obuje kad krenemo vani to je opet plač i vriska i na kraju ode u papama,ja baš neznam štra da radim s njimuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

16.03.2011, 15:46

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: bebbe RR

user posted image

Bas su superiska.user posted image ..Moramo i mi u tene..ovih dana.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

16.03.2011, 16:41

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: bebbe RR

user posted image
user posted image

Joj kako su slatke ove prve,volim duboke patikice.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

16.03.2011, 21:35

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

mi smo ipak uzeli ciciban patike, sve koje smo pregledali zadnjih dana bile su ili preozbiljne, ili preskupe s obzirom da vec imamo kozne patike, zato smo uzeli platnene i ajdin je oduševljen s njima, ma ja volim šareno džaba sveuser posted image  a i cijena im je odlična,al neko je rekao da su u intershopu na snizenju 25 km, al mi te nismo nasli vec ove od 33 km

user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

16.03.2011, 21:37

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Ima li za curice ovako jeftinih ciciban patika user posted image
Ne vjerujem da si gledala al eto da pitam user posted image
BTW mnogo su slatke user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

16.03.2011, 21:37

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ima li za curice ovako jeftinih ciciban patika user posted image
Ne vjerujem da si gledala al eto da pitam user posted image
BTW mnogo su slatke user posted image

ima, 30ak maraka u peku, broj 22 cini mi se, roze ciciban, al nisu ovakve nego kao prave tene

< Poruku je uredio teacher75 -- 16.3.2011 21:38:26 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

16.03.2011, 21:40

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

ima za curice još ljepših ista je cijena, ima onakvih kakve je višnja stavila na jednoj od prethodnih stranica što izgledaju kao sandalice sa jednom čičak trakom, , a ima i ovakvih, klasičnih sa dvije čičak trake

clock-img

16.03.2011, 21:42

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

user posted image

e na ove sam mislila, te što izgledaju kao sandalice, ima nekoliko boja

clock-img

16.03.2011, 21:44

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

a ja sam u peku vidjela prave kozne roze ciciban tene 30ak km

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

16.03.2011, 22:01

clock-img

aida.

pencil-img

2177

Erol je sad u fazi prohodavanja, tako da mu trazim udobne cipelice i patike za ljeto... Gledala sam u Astri i nema neke ponude bogzna.... doduse patikica nema nikakvih... Jel treba da djeca u fazi prohodavanja imaju dublju obucu koja idu preko zgloba? Imate li neke prijedloge kakve patikice da mu uzmem? Bas sam zbunjena sad po pitanju obuce... Nogica mu je povelika, godina dana i 22 br user posted image

14.03.2010. :-) Erol

clock-img

16.03.2011, 22:04

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Ooooooooo tnx Skorpija... user posted image

Teacher nama treba 21, mislim, ili cak 20 zavisi od modela, a ove kao Jedinkove su mi slatke, naravno samo zeMske...a i ove kao sandalice su cute

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

16.03.2011, 22:06

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Ja u ovim radnjama (peko, planika, astra..) mogu uzeti na rate, dodje mi da je bezbijedim za sva 4 godisnja doba user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

16.03.2011, 22:07

clock-img

Amani12

pencil-img

1651

Mi smo jucer dobili male pumice od nase Mimi user posted image Preslatke su.
Broj 22,jer imamo siroku nogicu,pa manji broj ne dolazi u obzir...

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

clock-img

16.03.2011, 22:09

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: aida.

Erol je sad u fazi prohodavanja, tako da mu trazim udobne cipelice i patike za ljeto... Gledala sam u Astri i nema neke ponude bogzna.... doduse patikica nema nikakvih... Jel treba da djeca u fazi prohodavanja imaju dublju obucu koja idu preko zgloba? Imate li neke prijedloge kakve patikice da mu uzmem? Bas sam zbunjena sad po pitanju obuce... Nogica mu je povelika, godina dana i 22 br user posted image

zavisi kakva mu je nogica, ako nije krofnasa, necete imati problema sa obucom, možda za pocetak da kupite neke lagane i da se djon savija, neko kaze da je bolje duboke, da je zglob ucvrscen, ali iskreno ja se nisam toga pridrzavala, gledala sma da su mu lagane i udobne. dobio je neke krute, visoke cipele i uvijek bi plakao kad mu ih obujem, a u ovima patikicama pavle je prohodao kao zvrk
user posted image

clock-img

16.03.2011, 22:13

clock-img

aida.

pencil-img

2177

IZVORNA PORUKA: škorpija

zavisi kakva mu je nogica, ako nije krofnasa, necete imati problema sa obucom, možda za pocetak da kupite neke lagane i da se djon savija, neko kaze da je bolje duboke, da je zglob ucvrscen, ali iskreno ja se nisam toga pridrzavala, gledala sma da su mu lagane i udobne. dobio je neke krute, visoke cipele i uvijek bi plakao kad mu ih obujem, a u ovima patikicama pavle je prohodao kao zvrk
user posted image

user posted image kako su samo slatkkeeeee... user posted image gdje ste ih uzeli? Jel imaju anatomski ulozak? Ma preeeslatke su, s tim da nam je nogica bas siroka i bebela user posted image a on kad mu oblacim obucu zgrci prstice pa je to procedura user posted image

clock-img

16.03.2011, 22:14

clock-img

aida.

pencil-img

2177

btw imamo iste carapice user posted image user posted image

clock-img

16.03.2011, 22:16

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

user posted image user posted image user posted image

kupili smo ih u BBI, radnje preko puta Iane, a sad obuću pavle čini mi se prodaju u Iani, imaju anatomski uložak, i ove je bio jedan od rijetkih modela koji mu je tad mogao jer je isto imao debela stopala, kao buhtle

clock-img

16.03.2011, 22:17

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

user posted image

e na ove sam mislila, te što izgledaju kao sandalice, ima nekoliko boja

mi juce kupili tamno plave a danas zelene i ljubicanstvene ...divne su... steta sto nema broja 38 user posted image
u Interkomercu / Interex ima stara roba po 26 km i nova 33 km

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

16.03.2011, 22:21

clock-img

aida.

pencil-img

2177

user posted image user posted image user posted image

kupili smo ih u BBI, radnje preko puta Iane, a sad obuću pavle čini mi se prodaju u Iani, imaju anatomski uložak, i ove je bio jedan od rijetkih modela koji mu je tad mogao jer je isto imao debela stopala, kao buhtle

Ja nisam iz Sarajeva user posted image al mozda bi mm trebo ovih dana tamo, morat cu skoknut s njim jer u nas (fuckin Gracanica) jedini izvor obuce je Fis user posted image user posted image nista spacno...
zaljubila sam se u ove tene definitivno user posted image user posted image

clock-img

16.03.2011, 22:25

clock-img

N_N

pencil-img

1860

user posted image

user posted image user posted image  odlične!! Izgledaju kao da su pravooo mekane a ja to tražim za B. Je li problem ako kupimo iste? user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

Zadnji članci

article-img