Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
jelenat imali smo istiproblem, probaj sa cipelicama marke Pavle, ima ih u Iani u BBI, nama su jedino te odgovarale dok se krofne sniu ispuhale
15.03.2011, 21:52
Dzenana_G
1024
Jeli bolje da beba po kuci hoda bosa ili u nekim cipelicama, papama Imam osjecaj da je moja curica pocela da krivi noge prema unutra kad hoda po kuci bosa, pa neznam da li da joj kupim neke papice i da li bi je trebala odvesti doktoru da to provjerim...
15.03.2011, 22:01
Adana
2777
Moje misljenje je da je ona jos mala i da nema potrebe da je vodis doktoru. Do neke trece godine bebare imaju ono "salo" na tabancicima i kada hodaju oslanjaju se i na njih, a nonare jos nisu skroz razvijene. :) Mislim da je bolje da je nona slobodna i bosa, ali mozes uzeti neke mekane pape. Maaaada obzirom da je u kuci pod ravan i nona ne treba da se prilagodjava podlozi onda je mozda i svejedno. Dobro je da je dijete boso ali kada je teren neravan pa se stopalo/taban prilagodjava i jaca. Ali to moze samo u dvoristu i na plazi recimo. Tako da mozda neke pape ne bi skodile da je dijete stabilnije jer njoj jos nema ni godina. Ali gledaj da bude nesto prozracno da se none ne griju i ne znoje... I da dobro drze skocni zglob.
15.03.2011, 22:02
tekja
1957
IZVORNA PORUKA: Dzenana_G
Jeli bolje da beba po kuci hoda bosa ili u nekim cipelicama, papama Imam osjecaj da je moja curica pocela da krivi noge prema unutra kad hoda po kuci bosa, pa neznam da li da joj kupim neke papice i da li bi je trebala odvesti doktoru da to provjerim...
Dzenana, na sljedecoj kontroli, vakcini priupitaj dr., a za bebu je najbolje da je u carapama, ako je hladnije u stanu onda neke mekane pape!
15.03.2011, 22:05
Visnja RR
15102
cure, ja sam danas kupila asji jedne ciciban tene ...takva iste je imala prošle godine roze i plave ...i sad smo kupili plave ...e zanima me da li ste negdje vidjeli cicban tene crvene boje...
15.03.2011, 22:06
R&T@
5982
Meni je najprirodnije da sto vise budu bosi...
Moram da se ispusem na ovoj temi, jer me jos nije proslo
Jucer ja obidjem sve prodavnice Astra i Borovo da ugrabim to snizenje. I, Jedva nadjem neke svijetle, Froddo, broj 23 i dovedem dijete da proba (jedva je uhvatim, ali to nije za ovu pricu ), i zatrazim drugu, a mi tek onda kaze:Druga nije ista...
I zaista, kao da ju je troje djece nosilo... navodno, bile u izlogu
I tako je sa svim broj 23 koje sam zatrazila...
A cijena 41 KM...da su 5 KM puno je
15.03.2011, 22:09
Hanady RR
18727
joj ja još nisam ni krenula u obilazak...prosto me strah za mene
15.03.2011, 22:10
Adana
2777
Na 6. stranice ove tema ima moj post sa slikom dvoje papa koznih, mekanih, tankih, divnih. Asja ih je nosila kada je prohodavala i prohodala, i meni su super. Vidjala sam ih na Carsiji u jednom radnji koja prodaje kozne proizvode.
< Poruku je uredio Adana -- 15.3.2011 22:12:13 >
15.03.2011, 22:13
iv@ncica
2115
mi imamo sve ciciban...i pape i tene...danas mu kupila pape za vrtic..ono s rupicama malo naprijed , jer je vec otoplilo da se ne znoji....i tene crveno-plave za skakanje sve zajedno platila 60KM.. pape i tene kostaju po 30km..i ja zadovoljna, njemu su udobne i komotne....a kvalitetne su i nisu mi skupe...a po kuci smo uvijek u onim termo carapama sa skajnim đonom..i tu mu se ogice odmaraju, jer je cijeli dan u vrticu u papama
15.03.2011, 22:18
Visnja RR
15102
jedva nadjoh fotku...ako neko vidi ovakve crvene nek javi... br 23 a moze i 24 ja sam na čaršiji kupila tamnoplave
15.03.2011, 22:18
Anoniman
ivancice đe ste kupili tene i mogu li za krofnastu nogu trazim sestricu al izgleda da ce on nositi carape i sandale sve mu usko
15.03.2011, 22:22
Visnja RR
15102
noa ciciban moze za krofnice jer je i asji bilo tako... tek joj odnedavno stopalo malo tananije
15.03.2011, 22:24
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Ne mogu da vjerujem
Ali moja kristalna kugla kaze da ce tebe i mene nova kolekcija zaviti u crveno do jeseni
Visnja, ima li u Interexu to sto trazis?
15.03.2011, 22:25
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
noa ciciban moze za krofnice jer je i asji bilo tako... tek joj odnedavno stopalo malo tananije
e fino jos da ivancica da kote pa da tetka ide kupiti Noa isto ima krofnastu nogu al njoj nađem cipelice..
15.03.2011, 22:27
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: tajra
Ne mogu da vjerujem
Ali moja kristalna kugla kaze da ce tebe i mene nova kolekcija zaviti u crveno do jeseni
taman u crveno tajra... sve im malo... pa farah ostade i bez čizama...i one dubokle forod što sma joj uzela ne mogu joj... plitke...niđe veze od prošle godine... sve im treba i tene i sandale i cipele dublje i cipele pliće hanadi ulošci i bilesi i papuče za plažu su im male
15.03.2011, 22:27
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: tajra
Ne mogu da vjerujem
gdje u Interexu?
15.03.2011, 22:31
Anoniman
cure, ja sam danas kupila asji jedne ciciban tene ...takva iste je imala prošle godine roze i plave ...i sad smo kupili plave ...e zanima me da li ste negdje vidjeli cicban tene crvene boje...
Visnja, mi danas kupili ciciban tene u Interexu na Pofalicima, 25 KM snizene, i ima par modela u rozoj varijanti, a ima i novih modela po 33 KM, i kupili smo bas broj 23, nadam se da sam pomogla
15.03.2011, 22:32
R&T@
5982
Visnja, u Kolodvorskoj, na spratu ima Ciciban radnja
15.03.2011, 22:35
Visnja RR
15102
hvaaala cure.... ja ove kupila za 34 km... trcim sutra ...jer su se bas pokazale odlicne prosle godine...
15.03.2011, 22:37
iv@ncica
2115
noa -u kozi na vrhu avenije imas ciciban odjel..ima i za odrasle..namigila sam i sebi nesto..uglavnom imas snizenih i novih modela..i papa...i modeli su im komotni tako da su i za krofnice..koji ona br. nosi..za curice uvijek ima vise izbora, a za decke uvijek isti modeli
15.03.2011, 22:39
iv@ncica
2115
a ova cicibanova stranica nema modela uslikanih samo new kolekciju..pih..zna li ko gdje mogu naci njihove kataloge
15.03.2011, 22:41
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Adana
Moje misljenje je da je ona jos mala i da nema potrebe da je vodis doktoru. Do neke trece godine bebare imaju ono "salo" na tabancicima i kada hodaju oslanjaju se i na njih, a nonare jos nisu skroz razvijene. :) Mislim da je bolje da je nona slobodna i bosa, ali mozes uzeti neke mekane pape. Maaaada obzirom da je u kuci pod ravan i nona ne treba da se prilagodjava podlozi onda je mozda i svejedno. Dobro je da je dijete boso ali kada je teren neravan pa se stopalo/taban prilagodjava i jaca. Ali to moze samo u dvoristu i na plazi recimo. Tako da mozda neke pape ne bi skodile da je dijete stabilnije jer njoj jos nema ni godina. Ali gledaj da bude nesto prozracno da se none ne griju i ne znoje... I da dobro drze skocni zglob.
nama su doktori rekli da obuca mora cuvati glezanj da se ne iskrene nogica, znaci da budu sto dublje cipele i da ih i po kuci nosi, jer su pape previse mekane i moze iskrenuti nogu dok cipelice bolje cuvaju
15.03.2011, 22:42
R&T@
5982
Ljuta sam na Astru , ali da ti, Visnja, kazem da crne lakiraTe, za srediti se, cipelice imas kod njih... ako ti je i to jos aktuelno
15.03.2011, 22:43
Visnja RR
15102
ja trazila u Astri u Ferhadiji ali nemaju ...tj imaju ali iznad 25...
15.03.2011, 22:44
teacher75
5394
ja trazila u Astri u Ferhadiji ali nemaju ...tj imaju ali iznad 25...
ja sam vidjela u merkatoru ali prije par mjeseci, planika cini mi se ili alpina