cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

12.03.2011, 22:52

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: neki

Jooj ove tene za djecake su preslatke,to je jedino u cemu 100%uzivam kad svojim djecacima kupujemuser posted image
Ja sam gledala u Basketu i nadjem obojici iste Nike,cijena super 55KMuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma lako je vama 1 tene i 1 cipele i djecak uvjek spreman a ove curice zahtjevneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sta jes...jesuser posted image user posted image
bas sada citam i kontam nije vam lako...sandalice, cipelice, fensi smensi, sportske, tene fenski, tene sportskeuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dadada -- 12.3.2011 22:53:30 >

clock-img

12.03.2011, 23:27

clock-img

mummy

pencil-img

251

Mi smo danas za dječaka i curicu uzeli u Astri na sniženju po jedne tene-cipele froddo i po jedne malo otvorenije cipele odnosno baletanke za curicu al' smo njih morali poručiti iz Tuzle, nema brojeva
sniženje još traje, malo je teže naći brojeve, mis mo uspjeli tek u trećoj radnji, na Dobrinji

clock-img

12.03.2011, 23:43

clock-img

DM

pencil-img

2408

I mi smo nešto ulovili od ovog sniženja za starijeg, a malac zasp'o u autu-tako da je ostao bez cipela-tena, froddouser posted image user posted image user posted image !

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

12.03.2011, 23:48

clock-img

neki

pencil-img

3476

IZVORNA PORUKA: dadada

Jooj ove tene za djecake su preslatke,to je jedino u cemu 100%uzivam kad svojim djecacima kupujemuser posted image
Ja sam gledala u Basketu i nadjem obojici iste Nike,cijena super 55KMuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma lako je vama 1 tene i 1 cipele i djecak uvjek spreman a ove curice zahtjevneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sta jes...jesuser posted image user posted image
bas sada citam i kontam nije vam lako...sandalice, cipelice, fensi smensi, sportske, tene fenski, tene sportskeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Al zato kad se ljepotice srede,svi se za njima okrecu,pa i ovi nasi "zacas" sredjeni momciciuser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2011, 23:52

clock-img

Anoniman

e neki u pravu siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

13.03.2011, 00:06

clock-img

leona81

pencil-img

6373

mi trazimo lakovane cipelice crne ili bijele 21 ili 22...i trazimo pape za vrtic, gdje ima povoljnih a dobrih?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

13.03.2011, 00:17

clock-img

DM

pencil-img

2408

i trazimo pape za vrtic, gdje ima povoljnih a dobrih?

Ja , lično preporučujem froddo pape-jedne smo nosali ljeti kao sandalice i oprali ih milion puta-i izdržale, imaju anatomski uložak...a cijena , sad su čini mi se 35 KM-zavisi od modela

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

13.03.2011, 13:10

clock-img

leona81

pencil-img

6373

eh takve i trazimo vidjeli smo u iani froddo i pollini, pa im stize roba za 2 sedmice pa cu ici opet da vidim sta ima...kakve bi bile najbolje da su otvorenije ili zatvorene skroz, sa onim na ljepljenje ili rajfesluzom jer mi imamo deblju nonu i ne mogu nam ove koje se navlace samo kao carape, jedne smo dobili br 4 engleski tj 20 i po nas i ne mogu nam navirit...inace pape treba uzeti br vece?

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

13.03.2011, 13:39

clock-img

dzeni_nl

pencil-img

1326

haha noa u pravu si. vazda neke boje hocu da sparim i opet joj ne mogu obuci neke stvari jer nemam obucu uz touser posted image

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

clock-img

13.03.2011, 16:23

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Jedno pitanjce - preferirate li obuću s anatomskim uloškom?

Sad sam malo čitala po netu i uglavnom nailazila na mišljenja da se savjetuje ravna obuća bar do treće godine da bi se stopalo samo formiralo, i da zapravo ta priča o tolikoj potrebi uložaka i nije tolika koliko se kod nas misli.

Odmah mi napamet padne Geox koji stvarno slovi za dobru i kvalitetnu obuću, a nemaju uložak.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

13.03.2011, 16:30

clock-img

Anoniman

Mya već smo malo diskutovale na tu temu ovdje pogledaj str.42, 43. da se ne ponavljam user posted image , reće jest ova dosadnauser posted image

< Poruku je uredio Breskva -- 13.3.2011 16:31:14 >

clock-img

13.03.2011, 16:48

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

marinči gdje ste vi kupili patike, preslatke su

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

13.03.2011, 17:04

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: Breskva

Mya već smo malo diskutovale na tu temu ovdje pogledaj str.42, 43. da se ne ponavljam user posted image , reće jest ova dosadnauser posted image

Eh, super da se sjećaš...baš mi se nije dalo tražiti user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

13.03.2011, 18:14

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

IZVORNA PORUKA: škorpija

marinči gdje ste vi kupili patike, preslatke su

ej tek vidjeh da si pitala,uzeli smo ih u adidasu,Matej ih neće da nosi nema šanse baš je čudanuser posted image ,stvarno izgledaju lagane i onaj uložak se izvadi pa se probaju po njemu tako da znam da mu baš nisu ni male a ni velike ,

< Poruku je uredio marinčii -- 13.3.2011 18:28:47 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

13.03.2011, 19:53

clock-img

shejla

pencil-img

1136

i mi smo ufatili snizenje u astri...kupili cipelice bijele i pape za vrtic user posted image  
kupovali smo bezbroj papa i skontali da su najbolje frodo sa rupama. one kao sandale, jer se u svim ostalim znoje male nozice. Te su sad u Astri 33 km

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

clock-img

13.03.2011, 20:18

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Shejla ja sam frodo program papa uvijek u astri plačala 33, doduše nikada nismo rupičaste imali, da li su one skuplje ili

clock-img

13.03.2011, 21:30

clock-img

leona81

pencil-img

6373

kakve su rupicaste?

clock-img

13.03.2011, 21:50

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Ne mogu naci sliku, ali vjerujem da misli na one sa kopcom. One imaju kao dva usjeka na vrhu, i stvarno su prijatnije, manje se none znoje nego kod onih sa sirokom trakom na ljepljenje koje su potpuno zatvorene...

Nesto ovako
user posted image

< Poruku je uredio tajra -- 13.3.2011 21:54:19 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

13.03.2011, 22:17

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Tajra koja je ovo marka.ja sam dosad vidjela rupicaste samo Frodo.al trebaju mi neke bar malo jeftnije al na ovaj fazon

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

13.03.2011, 22:50

clock-img

leona81

pencil-img

6373

http://shop.ivancica.hr/proizvod/355/

http://shop.ivancica.hr/proizvod/1520/

ove su divne ali ih nisam vidjela kod nas

clock-img

14.03.2011, 02:54

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Molim za pomoć ove mame što su se rashodale po prodavnicama, a imaju djevojčice sa brojem cipela 30-31. Da li su primjetile neku marku cipela koja ima uži kalup. Moja curica nosi 31, ali joj je noga jako uska i košćata. A ona je jedno muhanato stvorenje kojem jako smetaju široke cipele, i moraju leći svida u okolo kao rukavica user posted image Najradije bih joj kupila patike za fizičko.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

14.03.2011, 08:09

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: bebacha

Tajra koja je ovo marka.ja sam dosad vidjela rupicaste samo Frodo.al trebaju mi neke bar malo jeftnije al na ovaj fazon

I primo imaju "rupicaste", mozda su nesto malo jeftinije...

Lejla Ka, moze nesto ovako, sa ovom trakom na sredini pa da stegnete po potrebi:
http://shop.ivancica.hr/proizvodi/?brand=froddo&tags=balerinke,balerinka

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

14.03.2011, 08:25

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Ja odoh traziti nesto ovako

http://shop.ivancica.hr/proizvod/13/

ili jos bolje

http://shop.ivancica.hr/proizvod/810/...

clock-img

14.03.2011, 09:54

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Kao model bi mogle ove crvenkapa baletanke, ali frodove su joj preširoke generalno, i dok ja nategnem da dovoljno zategnem nema više kaiša user posted image
Zato pitam da neko nije naišao na specifićan uzak model, ili marku. Svejedno hvala.
Da li je neko išao u Grand Centar na Ilidži, ima li šta u MASS-u?

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

14.03.2011, 09:56

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Kao model bi mogle ove crvenkapa baletanke, ali frodove su joj preširoke generalno, i dok ja nategnem da dovoljno zategnem nema više kaiša user posted image
Zato pitam da neko nije naišao na specifićan uzak model, ili marku. Svejedno hvala.
Da li je neko išao u Grand Centar na Ilidži, ima li šta u MASS-u?

Lejla mi smo prošle godine u Planici kupili baletanke roze sa zelenim svjetićima uski model....
i mojoj su frodo poširoke ali polino i te iz planike su joj OK.

Nisma još krenula u novi obilazak jedino sma u BBi jedne Polino kupila na nekom blesavom sniženju...za koje me muž ubjeđuje d anije sniženjeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img