cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

11.03.2011, 15:57

clock-img

Anoniman

Hanady u TZ imajuuser posted image , baš su taj broj i izložili...

clock-img

11.03.2011, 16:22

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Breskva

Mi smo danas bili u potrazi za patikama i na kraju završimo u intersportu i kupimo ove
user posted image

U planici, astri sniženje ali nemaju brojevauser posted image u intersportu smo bili zagrijani i za još jedne tamnoplave al opet nema brojauser posted image

famozneuser posted image
i mi ovih dana moramo u potragu za tenamauser posted image to mi je inace najdraza kupovina...ali i najtezauser posted image

clock-img

11.03.2011, 16:30

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

joj što su meden...
a jel imaju ovakve patike Breskva u broju 20-21user posted image
za dječake naravno pitamuser posted image

Hanady, bile su u merkator centru....radnja do tl...ne intersport nego ona druga...isto sportska... za  bebace noge...imaju one skroz mekane...bas, bas mekane...andrej je takve imao kad je tek prohodao...kozne, a mekane ko carape...cini mi se da su puma...nisam sigurna...dodju u onim plasticnim ko futrolama...A. su bile neka druga firma...vise ni sama ne znam...ma bile su fakat predobre

clock-img

11.03.2011, 16:43

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Breskva jesil slucajno vidjela imal na ovaj fazon br 19 patikice,ono za prohodavanje

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

11.03.2011, 17:32

clock-img

tekja

pencil-img

1957

user posted image
I mi smo kupili jos je'ne u SL, ali dok su bile na snizenjuuser posted image

Bebacha, ja te skjoz male tada nisam vidjela, ali mozda imaju u skladistu, nije bilo izlozenih...ove nemaju anatomski ulozak, a kad je prohodavanje u pitanju bolje je patike ili cipelice sa uloskomuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

11.03.2011, 18:57

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

tekja,breskva super su tene...
Evo i naših user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

11.03.2011, 19:01

clock-img

Amani12

pencil-img

1651

Breskva ,tekja, marincii odlican izbor!user posted image
Sve tene su preslatke,a i mi cemo uskoro u potragu za nekim lijepim tenicama za proljeca...

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

clock-img

11.03.2011, 21:51

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

hvala cure na odgovorima...
tetkin dječak će na sunet aBd krajem mjeseca..ide tetka po teneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ako stigne već sutrauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

11.03.2011, 21:57

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

zene,trebaju nam ljubicanstvene cipelice broj 23-24

imaju li negdje?
ima li kakav dobar link da "parim oci"?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

11.03.2011, 21:59

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Moja smizla ima tenice od jesenas koje jos uvjek mogu, a ukoliko joj uskoro naglo naraste noga, sto se znalo desiti ranije, vjerovatno cu joj uzeti Nike crne air max sa drecavo rozim detaljima, extra su lagane, savitljive, i dovoljno siroke, super uglavnom. Mada jos uvjek nisu iskljucene ni starke, prosle godine je 2 para istrosila koliko su joj ugodne i udobne bile!

Jednom sam joj uzela cicibanke br 19 kada je jos bila manja, kao unaprijed za sljedecu sezonu. Sezona dosla a cipelice ni naviriti ne mogu. Od tada nikad vise ne uzimam obucu unaprijed, vec bas kada zatreba onda idemo u probanje i to obavezno MINIMALNO broj vece uzimamo!

Inace ima siroko stopalo i visok rist pa je bas nezgodno!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

11.03.2011, 22:03

clock-img

N_N

pencil-img

1860

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Breskva

Mi smo danas bili u potrazi za patikama i na kraju završimo u intersportu i kupimo ove
user posted image

U planici, astri sniženje ali nemaju brojevauser posted image u intersportu smo bili zagrijani i za još jedne tamnoplave al opet nema brojauser posted image

famozneuser posted image
i mi ovih dana moramo u potragu za tenamauser posted image to mi je inace najdraza kupovina...ali i najtezauser posted image

Odlične i nisu skupe! user posted image  I mi moramo u kupovinu. Trebaju nam i tamnije za park isl.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

clock-img

12.03.2011, 09:41

clock-img

henna ze

pencil-img

475

jesu slatke ove patikice..parim oči..meni se sve meščini da ona moja nije ni nosala ove malecke već odmah 30 broj...
neki dan sam joj uzela frrodo 39 br..i još dvoje cipelice 38br..a nema još 9 godina...kao male ladjice
trebamo još patike...to sam vidjela u centru na sniženju nike

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

12.03.2011, 09:57

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: henna ze

jesu slatke ove patikice..parim oči..meni se sve meščini da ona moja nije ni nosala ove malecke već odmah 30 broj...
neki dan sam joj uzela frrodo 39 br..i još dvoje cipelice 38br..a nema još 9 godina...kao male ladjice

user posted image user posted image user posted image masAllah,bas joj je velika nogica. Henna je lutkica.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

12.03.2011, 21:22

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

i ja imam jedne ovih karakteristikauser posted image user posted image user posted image

a moja tajica sa 4 godine stigla do broja 30

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

12.03.2011, 21:30

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: tajra

i ja imam jedne ovih karakteristikauser posted image user posted image user posted image

a moja tajica sa 4 godine stigla do broja 30

i moja starija 30-31 nosi

a mlađa 25...odjesnom mi dijete 25 broj nosi...
ja naredne sedmice idme u obizlazka...nebil bar papuče za plažu i sandale na sniženju kupila...
jer obe trebaju i tene i cipele za sredit se i papuče i sandale...
io starija uloške 30 kermića
starija ima tene reabok zaltno bijele al nisu za sedrenika i bašteuser posted image

nabrojah sve...nije mi dobrouser posted image user posted image user posted image grehota miuser posted image
i ima baletnake polino neki dna joj uzela na sniženju al neće joj uložak baš lijepo u njih...morat ćemo po cicibanke samo u njima uložak je erfektan

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

12.03.2011, 21:33

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Moja isto nosi 29, skoro 30, s obzirom na obzir da ju je iz porodilišta iznjela tetka koja nosi 41, čemu da se nadam, hahahhaha

clock-img

12.03.2011, 21:35

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Moja isto nosi 29, skoro 30, s obzirom na obzir da ju je iz porodilišta iznjela tetka koja nosi 41, čemu da se nadam, hahahhaha

bas to ima neke veze tko je iznese i s kojim brojomuser posted image user posted image
Anel ima 19mjes. nosi br. 20.

clock-img

12.03.2011, 21:35

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

isto....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zato cu sad tetku zaduziti da kupi sve sa Hanady spiskauser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2011, 21:39

clock-img

Anoniman

pa bolje da nose br. veci nego manji ja A. slabo mogu nac nesto taman user posted image user posted image vecinom Moram jedan br. veci jer nema 20 ima 21.
Ja iskreno nisam zgledala bas , sestru kad ga iznosila basuser posted image user posted image user posted image a tek sad vidim da sam trebala. hihih

clock-img

12.03.2011, 21:45

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

ima li kakvih lakovanih crnih cipelica na sniženju broj 23... ako ko vodi nek javi :))

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

12.03.2011, 21:48

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Visnja ja sam ti vidjela crne lakovane cipelice u Astri i u Planici lili Alpini u Mercatoru,ali ne znam cijeneuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

12.03.2011, 22:10

clock-img

Anoniman

Visnja ovo sto new mama spomenu Astru ja jos uvijek bolujem za laknim cipelicama al su od broja 22 pa na vise nisu skupe a medene suuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2011, 22:13

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

hvala user posted image  dakle astra ...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

12.03.2011, 22:15

clock-img

neki

pencil-img

3476

Jooj ove tene za djecake su preslatke,to je jedino u cemu 100%uzivam kad svojim djecacima kupujemuser posted image
Ja sam gledala u Basketu i nadjem obojici iste Nike,cijena super 55KMuser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2011, 22:19

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: neki

Jooj ove tene za djecake su preslatke,to je jedino u cemu 100%uzivam kad svojim djecacima kupujemuser posted image
Ja sam gledala u Basketu i nadjem obojici iste Nike,cijena super 55KMuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma lako je vama 1 tene i 1 cipele i djecak uvjek spreman a ove curice zahtjevneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img