Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Felix, ove zadnje suu baš super - i slatke, a i smislene - djetzetu neće biti hladno i neće mu biti mokra noga. I moja se je Ema lani bojala snijega. Ove ga se godine ne boji, ali nije oduševljena.
Mi smo kupili ove čizme popularno zvane BUCE u azel france u Bihaću, koštale su čitavih 5 KM . imaju uložak od spužve koji se vadi i mislim da su nepropusne, samo je amlo teško hodati u njima, ali za planine biće dobre
04.01.2011, 18:14
tekja
1957
Mi prizeljkujemo proljece, pa u skladu s tim V. je danas dobio svoje prve patikice...
04.01.2011, 19:49
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja
Mi prizeljkujemo proljece, pa u skladu s tim V. je danas dobio svoje prve patikice...
lajkujem
04.01.2011, 21:27
R&T@
5982
Prelijepe tene...
Tek sam ih snadbjela sa cizmama, a vec vakat misliti na proljece. Nego ima li gdje snizenja djecije obuce?
20.01.2011, 13:24
jasmin
4600
Mi smo na snizenju u Red Tag-u kupili cipelice za samo 15 SR. Jesu li slatke :)?!?
20.01.2011, 16:27
Dinkica
1038
IZVORNA PORUKA: jasmin
Mi smo na snizenju u Red Tag-u kupili cipelice za samo 15 SR. Jesu li slatke :)?!?
Ma samo da ubacim komentar prije odlaska kući, jesu slatke, preslatke, mogu misliti kako je to na malim nogama, i tekjine tene su prave folerske, u zdravlju ih nosili
20.01.2011, 16:30
faris06
190
IZVORNA PORUKA: tekja
Pravo udobne, male none slatke u njima. Moj sin svake godine dobije ovaj model, samo prugice budu razlicite boje . Sad kako je veci , da ih proba 10 pari , uvijek ce odabrati ove , po tome zakljucujem da su im udobne.
10.02.2011, 13:25
rose 87
1427
eh nama trebaju neke kvalitetne cipelice za prohodavanje jer je tek poceo hodati,ciciban ili tako nesto,kakve bi vi preporucili i ako neko zna gdje u Zenici mogu kupiti takve da ne lutam
eh nama trebaju neke kvalitetne cipelice za prohodavanje jer je tek poceo hodati,ciciban ili tako nesto,kakve bi vi preporucili i ako neko zna gdje u Zenici mogu kupiti takve da ne lutam
po meni je ciciban najbolji, ali gdje se moze kupiti u zenici nemam pojma. kod djece koja prohodavaju je bitno da je gornji dio (kraj) podebljan da ne izvrcu nogicu, a ciciban ima bas onu seriju za prohodavanje sa crvenom oznakom.
10.02.2011, 13:55
rose 87
1427
hvala i mi smo mislili ciciban,a da mi je jos znati gdje se imaju kupiti u Ze. da odemo u kupovinu a ne hoda mi se sa njim nesto puno
"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer
03.03.2011, 19:44
Anoniman
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
je li tako da ni jedne tene nemaju ulozak?
nemaju ni jedne a moj je vani uvijek u tenama,cipele nemamo,jedino po kuci i u vrticu nosi ciciban pape koje imaju uložak.sad smo mu kupili nike air max jer su kao najudobnije za nogu..
03.03.2011, 20:08
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: marijanna
nemaju ni jedne a moj je vani uvijek u tenama,cipele nemamo,jedino po kuci i u vrticu nosi ciciban pape koje imaju uložak.sad smo mu kupili nike air max jer su kao najudobnije za nogu..
ma ja mu zato do sad nisam ni jedne tene kupila kao ni primo cipele jer su one sa polu uloskom, nekako sam opterecena nemam pojma zasto a vidim da normalno djeca nosaju tene
samo moj ko mali papak u trenerci i cipelama (sala)
03.03.2011, 20:44
mama75
2257
Ciciban tene imaju ulozak.
04.03.2011, 23:54
mala86
2755
IZVORNA PORUKA: rose 87
fis ima cicibanke
05.03.2011, 00:08
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: mama75
Ciciban tene imaju ulozak.
pošla isto da napisem...a ima ih u onoj radnji blizu bivše Cardee...u Velikom Ćurčiluku
08.03.2011, 16:44
emma.L
2731
Samo ciciban, a mi smo imali male Nike koje nismo ni pronosali jer je mama bila uvjerena da kad prohodava mora imati uložak. Prošlo ljeto smo dosta vremena nosili i Adidas (naravno, bez uloška) ali tad je već bila baš stabilna i nogica je bila prilično normalna (mislim nije bila više kao buhtlica ). Ja sam isto opsjednuta uloškom iako u US nisam vidjela niti jedne cipelice sa uloškom, niti sam vidjela djecu sa deformacijom stopala. Htjeli smo svašta kupiti, pa nismo ništa na kraju iz ovog razloga.
08.03.2011, 17:04
škorpija
6649
ja lično smatram da su ulošci neophodni dok dijete prohodava ili ako roditelji ili neko od bliže pordice ima provbelam sa spuštenim stopalom, ne vjerujem da ću ajdinu vuše kupovati cipele sa uloškom pod moranje. ni ja ih nisma nosila i nemam problema sa stoplaim
08.03.2011, 17:32
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija
ja lično smatram da su ulošci neophodni dok dijete prohodava ili ako roditelji ili neko od bliže porodice ima problem sa spuštenim stopalom, ne vjerujem da ću ajdinu više kupovati cipele sa uloškom pod moranje. ni ja ih nisam nosila i nemam problema sa stopalom
potpis i ovo je moje stručno mišljenje kada su u pitanju ti ulošci... kad god imate priliku pustite dijete boso da hoda po pijesku, šljunku, po blatu, po travi to je najzdravije za pravilan razvoj stopala... pustite se komercijale... Nepotrebno je na zdravo stopalo stavljati još i uloške.
08.03.2011, 17:39
sheri
1515
mm ima ravna stopala, N nema, ali ja cu joj(dok god joj ja budem kupovala obucu) kupovati ciciban, ili kojevecbudu sa uloskom. ne mogu si pomoci a ljetos je oko vikendice hodala bosa po travi
< Poruku je uredio sheri -- 8.3.2011 17:40:02 >
08.03.2011, 18:32
anidla
3683
ja imam ravna stopala, kao i moj brat i moj tata.....
iz tog razloga Noniju kupujem ciciban pape po kuci i ciciban cipelica za vani....e sad, neki dan sam mu kupila gumene cizmice bez uloska, ali kontam da ce njih najmanje nositi.....
moram paziti jer ocito genetika radi svoje, a ja se pokusavam boriti protiv genetike, pacemo vidjet ko ce pobijeditit