cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

12.09.2010, 18:22

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: škorpija

a evo i najkica, meni su baš cool, kominacija bijele i smeđe boje, njih smo dobiloi pa ne znam koliko koštaju niti gdje su kupljene
user posted image    

I mi imamo iste,samo druga kombinacija boja,bijela i pink,i one su za slijedecu godinu.user posted image
Cijena je oko 60 KM.Mi smo svoje kupili u Njemackoj pa smo prosli malo jeftinije.Muz ih kupio kad je Hana imala 3 mjeseca a br.22.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

12.09.2010, 18:26

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: škorpija

a evo i najkica, meni su baš cool, kominacija bijele i smeđe boje, njih smo dobiloi pa ne znam koliko koštaju niti gdje su kupljene
user posted image    

I mi imamo iste,samo druga kombinacija boja,bijela i pink,i one su za slijedecu godinu.user posted image
Cijena je oko 60 KM.Mi smo svoje kupili u Njemackoj pa smo prosli malo jeftinije.Muz ih kupio kad je Hana imala 3 mjeseca a br.22.user posted image

uh naše su broj 25 a sad nosi 22user posted image , al hadje valjda ćemo ih nekad iskoristiti. a jooooj mogu misliti kako su tek te bijelo-pink slatkeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

12.09.2010, 18:28

clock-img

anitaMO

pencil-img

1384

i mi iste kupili bijelo-pinki 55 km platila.user posted image

LAURA 5.1.2008.

clock-img

12.09.2010, 18:42

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Evo nasih najkica 22,95 eura
user posted image

A evo i patika broj 27 koje je,takodjer,mm kupio kad je Hana imala,mozda,6 mjeseci,joj kad sam ih vidjela...user posted image
Danima sam se smijala. Kaze,bile na snizenju.user posted image   Covjek se pravo nafurao na snizenje,kupuje sto treba i sto ne treba.user posted image user posted image
user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

12.09.2010, 18:50

clock-img

anitaMO

pencil-img

1384

e te su i kod nas iste,te prve.

LAURA 5.1.2008.

clock-img

12.09.2010, 21:40

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: noa

ja imam zutu kabanicu i sesiric kao one smecarske jos je nova a kupljena meni davno,davno u Italiji...donijet cu je od mame i obuci Noi pa cu vam staviti sliku..maja i dadada ce poludituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo ti provocirajuser posted image user posted image user posted image

hocu i seMsir...sesir sam zaboravilauser posted image user posted image

skorpija...tene su mrak...za gumenjake...no commentuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.09.2010, 22:18

clock-img

lirio

pencil-img

491

user posted image

A evo i patika broj 27 koje je,takodjer,mm kupio kad je Hana imala,mozda,6 mjeseci,joj kad sam ih vidjela...user posted image
Danima sam se smijala. Kaze,bile na snizenju.user posted image   Covjek se pravo nafurao na snizenje,kupuje sto treba i sto ne treba.user posted image user posted image
user posted image

preeeeeeslatko.... bas su pepe....

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

clock-img

12.09.2010, 22:38

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Neki, divnih cipelica za dječake , a povoljni i kvalitetnih, pa još i sa anatomskim, imaš u Winku, u Cipelićima, i Planici Prima ili Primo, program, nećeš se pokajati, 

clock-img

12.09.2010, 22:41

clock-img

neki

pencil-img

3476

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Neki, divnih cipelica za dječake , a povoljni i kvalitetnih, pa još i sa anatomskim, imaš u Winku, u Cipelićima, i Planici Prima ili Primo, program, nećeš se pokajati, 

Pa gdje si ti zenoooooooooooouser posted image
E bas ti hvala,u winku mi nekako non stop isti modeliuser posted image A sta to ima u cipelicima,a da je kvalitetnouser posted image
E i to da cujemuser posted image
Svakako odem pogledatiuser posted image
Ma vidjeli smo jedne predivne u TL ovde kod Bezistana,ali samo broj 33user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.09.2010, 22:50

clock-img

amila87

pencil-img

20

Drage mamice,
ako Bog da u oktobru dolazimo u BiH pa sam planirala uzeti kcerki zimsku obucu, al nisam sigurna sto se broja tice.

Prije mjesec je mashAllah prohodala i sad nosi broj 20, sad neznam hocel joj biti prevelik naprimjer 23, jer ipak zimi su i carape deblje, sad joj je 14 mjeseci

i ako imate kakav dobar savjet gdje da idem pogledati obucu u Tuzli, neznam hocemol imati vremena da idem u SA

hvala vam user posted image

L e j l a --> Ti Si NaSa SreCa,, NaJveCa !!
» Ąℓwαys ๏η мy мιηd « » ιη мy нεαят « » ιη мy s๏uℓ «

clock-img

13.09.2010, 08:10

clock-img

shejla

pencil-img

1136

IZVORNA PORUKA: amila87

Drage mamice,
ako Bog da u oktobru dolazimo u BiH pa sam planirala uzeti kcerki zimsku obucu, al nisam sigurna sto se broja tice.

Prije mjesec je mashAllah prohodala i sad nosi broj 20, sad neznam hocel joj biti prevelik naprimjer 23, jer ipak zimi su i carape deblje, sad joj je 14 mjeseci

i ako imate kakav dobar savjet gdje da idem pogledati obucu u Tuzli, neznam hocemol imati vremena da idem u SA

hvala vam user posted image

ja mislim da ce joj biti prevelik 23... Ima razlicitih modela, pa svakako trebas probati, ali u narednih par mjeseci joj nece noga sigurno narasti 3 broja. Mislim da nemas potrebe veci od 21 uzimati (ali, opet kazem, zavisi od modela... mi nosimo broj 20 i kupili smo zimske cipele isto 20, jer su vece od tena koje sad nosi - 21 joj obukla, bas ogromne, ne bi mogla ni hodati u njima)  user posted image
A carape, taman da  nosi i termo hulahopke, nisu bas TOLIKO deblje...

< Poruku je uredio shejla -- 13.9.2010 8:12:54 >

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

clock-img

13.09.2010, 08:28

clock-img

ivanak

pencil-img

1767

Dobro jutro!
Mali Antonio ima sada će brzo 14 mjeseci. Broj 19 koji sam mu kupila na početku ljeta mu je knap. Znači, treba kupiti lijepe zimske cipelice.
E sad, koje mi vi preporučate. Imali tko slikicu tih cipelica. Znam što znači zimska cipelica, ali me zanima ta cipelica radi zglobova.... dokle u visinu moraju ići, da budu ortopedske...
Nadam se da ste me razumjele što bi htjela.

I još jedno pitanje? Svako koliko otprilike se mjenjaju cipelice?

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

clock-img

13.09.2010, 09:13

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Neki u Cipelićima imaš marku safran ili tako nešt i Prima koja je u Planici, kvalitetne su, i imaju uložak

clock-img

13.09.2010, 09:20

clock-img

abh

pencil-img

259

23 broj je preveliki. ako joj je sad 20 taman, ja bih uzela 21, eventualno 22 ako ti ce cini manji kalup. a sad skoro sve cipelice imaju ulozak unutra koji se moze izvaditi i ima ocrtano dokle mora nogica da stane tako da znas koji ti broj treba.

clock-img

13.09.2010, 11:28

clock-img

bananica

pencil-img

4330

mi smo kupili gumene cizmice u mass-u i zimske cizme u astri, super su

clock-img

13.09.2010, 13:20

clock-img

shejla

pencil-img

1136

IZVORNA PORUKA: ivanak

ja koliko sam mogla upratiti, oko 6 mjeseci nam traje jedan broj user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

clock-img

13.09.2010, 13:27

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: shejla

ja koliko sam mogla upratiti, oko 6 mjeseci nam traje jedan broj user posted image

valjda po potrebi
Moja malena je do sada mijenjala tri puta, čim vidim da noga teže ulazi ja kupujem novu kolekciju

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

13.09.2010, 18:40

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: shejla

valjda po potrebi
Moja malena je do sada mijenjala tri puta, čim vidim da noga teže ulazi ja kupujem novu kolekciju

I jos pitas gdje ti odose pareuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.09.2010, 18:41

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

user posted image

user posted image

hannice nike su savrsene, gdje me nade, ja obozavam nike... A ove sto si postavila med medeniuser posted image user posted image A gdje ih kupi tako jeftino??

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 13.9.2010 18:42:30 >

clock-img

13.09.2010, 19:05

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

sporty mi smo iste ove nike rozo bijle kupili u interpostu za 55 KM.
I blago mami koja svako 6 mjeseci obuću kupuje...kod moje djece se u 2 mjeseca noga mjenja....
imam kontingent obuće koju niko više ne nosi...
a nikada nisma istu cipelu obula mlađoj od starije...to ne praktilujem. Lijapa sniženja...pratim ih jer samo tako omogućavam djeci kvalitetnu obuću...ja djece imam dvoje...a pore obuće svako 6 mjeseci starijoj mejnjam uložak za ravna stopala 60 KM....

samo za cipele da radim nebi mi bilouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

13.09.2010, 19:31

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ja sam danas kupila farah čizmice za zimu...sa anatomskim uloškom u planici...punih 45 KM...
dijete je nafakali nema šta ljubi je mama...
super su i boje nam odgovaraju uz skafander za ovu godinu...a najbitnije grotex markica je tu nepormočice suuser posted image
tople, lijepe i jeftine...šta nam više trebauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

13.09.2010, 22:38

clock-img

neki

pencil-img

3476

Joj ja cu sutra aBd konacno u Planiku,pa nadam se da cemo naci nesto lijepouser posted image
Hanady,kakav je izbor,i cijene?
Ti bas jeftino prodjeuser posted image

clock-img

13.09.2010, 22:49

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: neki

Joj ja cu sutra aBd konacno u Planiku,pa nadam se da cemo naci nesto lijepouser posted image
Hanady,kakav je izbor,i cijene?
Ti bas jeftino prodjeuser posted image

ja sam sada samo čizmice tražila...
ove nisu imali u štrosmajerovoj neki dan...
ima cileica od 35 do 65 km...
sve zavisi od broja...

ove čizmice su čak iz pretprošle sezone...al su prelijepe...

sad ću ih slikati i staviti...

zaista sam pošla prema njima uopšte nezanjući koja je sezona u pitanju....

i da imaju tene za djecu...doduše za preljeća onako krpene koje su slatke po 19 km...
pa neka ih oko kuće nosaju nije mi žao da poderu...user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

14.09.2010, 01:07

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

eh evo i farah ima čizme...i nema kupovine do porljeća...bar se nadam user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

14.09.2010, 01:17

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

odlicne su...takve je asja nosila prosle godine ...dali smo ih rafi za okokuce...
al sad nema broja za Asju... ima ih uzeti i na AP ali najmanji broj 24... a nam treba ili 22 ili 23 user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Zadnji članci

article-img