cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

11.09.2010, 14:17

clock-img

Anoniman

ja mislim da se ulosci mogu posebno kupiti...treba provjeriti...ja cu mu bogami kupiti "gumenjake"...svakako nece uvijek izlaziti u njima... a nekad da ima...da skace po lokvamauser posted image

clock-img

11.09.2010, 14:20

clock-img

Anoniman

To sam uloscima je i meni palo na pamet, ali bi mi mrsko kombinirati,a za mame koje kupuju za sljedecu godinu pitanjce - kako skontate koliko ce im noga porasti, meni to lutrijauser posted image

clock-img

11.09.2010, 14:22

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sahara

To sam uloscima je i meni palo na pamet, ali bi mi mrsko kombinirati,a za mame koje kupuju za sljedecu godinu pitanjce - kako skontate koliko ce im noga porasti, meni to lutrijauser posted image

ne bi se ni ja usudila

clock-img

11.09.2010, 14:23

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: dadada

kupili reebokice...isto su snizene sa 69 na 39

I mi danas našli tene, reebok za 45KM, ostao jedan par i nama taman (a ja obično nisam te sreće, no možda sinova nafaka drugačija user posted image )

Djete mi je ko siroće, po Bajramu sve išlo u sandalama user posted image

nije jedinouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.09.2010, 14:24

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

Ja nikad ne kupujem unaprijed user posted image ..kad imas love nikad nije kasno kupiti user posted image  dobru obucu user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

11.09.2010, 14:29

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Kupim veci broj i cekam da poraste noga,kad-tad ce morati nositi taj broj. Ko ceka taj doceka.user posted image
Ne bih nikad kupila cizmice,ili sandalice jer je tesko potrefit da bas za to godisnje doba nosi taj broj,a patikice se mogu nositi u bilo koje doba godine tako da ne mogu puno pogrijesit,a ako pogrijesim uvijek ih mogu nekom pokloniti.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

11.09.2010, 14:29

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

ne bi se ni ja usudila

Definitivno ne bih smjela uzeti za slijedeću godinu, ali za predstojeću sezonu bih. Recimo, sinove sandale su sad Geox 23, Nike smo uzeli 24 i vidim da će izdržati taman jesen do kakvih toplijih koje ću uzeti 25 bez futrovanja, a sa futrovanjem bih uzela 26.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

11.09.2010, 14:31

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: koka i po

Ja nikad ne kupujem unaprijed user posted image ..kad imas love nikad nije kasno kupiti user posted image  dobru obucu user posted image

Nema uvijek snizenja.user posted image   Ja volim kad kupim nesto,zaboravim da to imam i onda slucajno nadjem,bas se ugodno iznenadim.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

11.09.2010, 18:16

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

Mi smo nekoliko puta dosad uzimali vecu odjecu i garedorbu i vrlo malo smo od toga iskoristili, nekako es niuje potrefilo pravo vrijeme za to, uzeli smo dva mjeseca ranije sandale za more i bile su mu kasnije male, sad sma uzela cipele za proljeće broj 23, al cito sumnjam da ce to biti pravi brpj u pravo vrijeme. i ja sam za to da se kupuje kad ti nesto zatreba. dobili smo preslatke nike patike, broj 25 bice mi jako zao ako mu ne mognu na proljece.

i da kupili smo gumene cizme, kod nas u krajini popularno nazvane "gumenjonke", dijete j rahat u njima po lokvama i blatu fura, doduse bijele su sa rozim cvjetovima, al nije bilo drugihuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

11.09.2010, 18:19

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

IZVORNA PORUKA: škorpija

Mi smo nekoliko puta dosad uzimali vecu odjecu i garedorbu i vrlo malo smo od toga iskoristili, nekako es niuje potrefilo pravo vrijeme za to, uzeli smo dva mjeseca ranije sandale za more i bile su mu kasnije male, sad sma uzela cipele za proljeće broj 23, al cito sumnjam da ce to biti pravi brpj u pravo vrijeme. i ja sam za to da se kupuje kad ti nesto zatreba. dobili smo preslatke nike patike, broj 25 bice mi jako zao ako mu ne mognu na proljece.

i da kupili smo gumene cizme, kod nas u krajini popularno nazvane "gumenjonke", dijete j rahat u njima po lokvama i blatu fura, doduse bijele su sa rozim cvjetovima, al nije bilo drugihuser posted image

Kad ih ublati, bit ce smedi cvjetoviuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.09.2010, 18:23

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

pa to sam i ja skontala, sve na kraju budu jednake bojeuser posted image

clock-img

11.09.2010, 18:26

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Da li su gumene cizmice obavezno bez anatomskog uloska?
Danas smo vidjeli slatke u tom Massu, ali ravne i nesto mi to bezveze, mozda neki drugi proizvode sa anatomskim uloscima???user posted image

Mi smo prošle godine kupili Polino gumene, sa uloškom, nikada više, hem su se počele pucati treći dan, hem je nga stalno bila mokra, none se znojile i vječito sam brinula da li će se nahladiti,

ovako kupim  joj obične, termo čarape i mirna

clock-img

11.09.2010, 23:34

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: škorpija

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.09.2010, 23:50

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Mi smo danas kupili pape u Astri( potrosili Bajramluka) i bebi je odusevljen kako lupaju kad hodauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Teta ispod nas ce da user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.09.2010, 23:51

clock-img

neki

pencil-img

3476

Hajmo mame koje imate sinove,javite mi seuser posted image
Ja sam neki dan hodala ko budala da nadjem Seadu i Saidu cipelice(da su normalne i da nisu plaveeeeeeeeeeeeeee),izbor je katastrofauser posted image
Dajte mi ideju gdje da odem,pleaseuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.09.2010, 23:54

clock-img

Anoniman

ma imas vala svugdje ...svega...samo para trebauser posted image

a ja na amazonu vidjela zute gumene...hocem...zelim...jakouser posted image user posted image user posted image user posted image ...samo ne znam koliko se postarina placa...tamo pise da je besplatna, a nisam sigurna jel' to vazi za nas...ima li iko da je narucivao preko amazona?

clock-img

11.09.2010, 23:57

clock-img

neki

pencil-img

3476

ma imas vala svugdje ...svega...samo para trebauser posted image

Ma vala izbor bez vezeuser posted image user posted image user posted image
Jos nisam isla u Planiku i Alpinu,dajte ideju gdje jos da odem?

clock-img

12.09.2010, 00:00

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Imas u Alpini na AP puno plavih user posted image  ali i maslinasto zelenih tamnijih i svjetlijih...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

12.09.2010, 00:03

clock-img

neki

pencil-img

3476

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Imas u Alpini na AP puno plavih user posted image  ali i maslinasto zelenih tamnijih i svjetlijih...

But me nervira vise ta plava bojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala,otici cu pogledatiuser posted image

clock-img

12.09.2010, 08:21

clock-img

shejla

pencil-img

1136

ja bih voljela Andreju ovo naci

user posted image

i cizme...i kabanicu...zutuuuuser posted image ...meni je ovo tako slatko...samo ov nigdje kod nas nisam vidjela...mislim da je kabanica kvalitetna a ne one plasticne kese i cizmice fine zuuuuuuuteeee

imas u IANI divne kompletice (mozda sam vec pisala ovdje user posted image ), kabanice i cizmice, kao zaba, pa bubamara, pa cvjetic.... bas su diiiivne user posted image

skorpija opet ti djetetu zenske stvari...cccc user posted image

a za te vece stvari, mi stalno kupujemo (a i dobijemo) unaprijed i uvijek iskoristimo. Naravno ne kupim sorceve ili majice na bretele, ili skafandere,  vec trenerke, farmerke, majice....sve ono sto moze nositi i ljeti i zimi.... Sada smo kupili vece cipele koje moze nositi od proljeca, pa do snijega...pa utreficemo ih valjda nekad. A one ljetne sandalice smo kupili jer je super akcija, pa i ako ne utrefimo u ljeto, ima se kome pokloniti user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

clock-img

12.09.2010, 09:01

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

user posted image

i cizme...i kabanicu...zutuuuuser posted image ...meni je ovo tako slatko...samo ov nigdje kod nas nisam vidjela...mislim da je kabanica kvalitetna a ne one plasticne kese i cizmice fine zuuuuuuuteeee

[/quote

hocu i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

12.09.2010, 10:05

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: shejla

user posted image

imas u IANI divne kompletice (mozda sam vec pisala ovdje user posted image ), kabanice i cizmice, kao zaba, pa bubamara, pa cvjetic.... bas su diiiivne user posted image

ma necu zabe...cvjetice...bubamare...hocu klasikuuser posted image user posted image user posted image

majo, bona...zar nije ekstra...zamisli Andrejevice u ovom...haj javi ako naidjes negdje...ja cu jos malo protabiriti po ovom amazonu

clock-img

12.09.2010, 10:32

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

ja stalno trazim i kad kazem hocu jednostavno svi me blijedo gledaju
a ovo je bas to, zar trazimo puno :)

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

12.09.2010, 12:22

clock-img

Anoniman

ja imam zutu kabanicu i sesiric kao one smecarske jos je nova a kupljena meni davno,davno u Italiji...donijet cu je od mame i obuci Noi pa cu vam staviti sliku..maja i dadada ce poludituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.09.2010, 18:16

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

evo naši mimica, predivne su, lagane, akoštale smao 12 KM u FIS-u, zanemarite ove scjetićeuser posted image
user posted image

a evo i najkica, meni su baš cool, kominacija bijele i smeđe boje, njih smo dobiloi pa ne znam koliko koštaju niti gdje su kupljene
user posted image