cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

10.09.2010, 14:37

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: shejla

evo mi se ponovili za narednih godinu dana user posted image
Lakane crne smo dobili, a ove troje danas kupili u MASS-u - kupis 2 dobijes 3. (posli smo kupiti zimske, pa kad smo vidjeli akciju, kupili jos za proljece i ljeto iduce, aBd)

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
cure, gdje cu naci fine pape, kupila sam frodo, ali djon nije dosta savitljiv (sto sam primjetila kod sve njihove obuceuser posted image ...)..a i velike su mu pa bih njih vratila, a koje da uzmem da su extra ugodne...
imali smo neke Pallino-one su mi super, ali njih mo dobili...ima li ih igdje kod nas kupiti

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

10.09.2010, 15:06

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

cure, gdje cu naci fine pape, kupila sam frodo, ali djon nije dosta savitljiv (sto sam primjetila kod sve njihove obuceuser posted image ...)..a i velike su mu pa bih njih vratila, a koje da uzmem da su extra ugodne...
imali smo neke Pallino-one su mi super, ali njih mo dobili...ima li ih igdje kod nas kupiti

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

clock-img

10.09.2010, 15:34

clock-img

shejla

pencil-img

1136

ima u MASS-u i papa, nisam gledala koliko su

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

clock-img

10.09.2010, 15:35

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Primo pape su skroz ok

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

10.09.2010, 15:39

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

evo mi se ponovili za narednih godinu dana user posted image
Lakane crne smo dobili, a ove troje danas kupili u MASS-u - kupis 2 dobijes 3. (posli smo kupiti zimske, pa kad smo vidjeli akciju, kupili jos za proljece i ljeto iduce, aBd)

user posted image

a gdje taj massuser posted image

03.04.`08

clock-img

10.09.2010, 15:54

clock-img

Anoniman

po ovim brandovima sto vidim na njihovoj stranici cini mi se da je to ona radnja u merkator centru na ilidzi

clock-img

10.09.2010, 19:42

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Primo pape su skroz ok

Gdje ima Primo papauser posted image

clock-img

10.09.2010, 20:46

clock-img

shejla

pencil-img

1136

IZVORNA PORUKA: dadada

po ovim brandovima sto vidim na njihovoj stranici cini mi se da je to ona radnja u merkator centru na ilidzi

jeste u Grand centru i ima jos negdje, cini mi se u Tusu u Lukavici (nisam bas sigurna user posted image )
A akcija je na sve cipele i muske i zenske i djecije, pa mozes uzeti koje hoces troje i platis dvoje (skuplje)

< Poruku je uredio shejla -- 10.9.2010 20:47:33 >

clock-img

10.09.2010, 20:52

clock-img

Anoniman

jeste u Grand centru i ima jos negdje, cini mi se u Tusu u Lukavici (nisam bas sigurna user posted image )
A akcija je na sve cipele i muske i zenske i djecije, pa mozes uzeti koje hoces troje i platis dvoje (skuplje)

user posted image
pa onda to nije nikakva akcija...koliko to onda izadje jeftinije...ne kontamuser posted image mislis mozes uzeti dvoje skupljih cipela da bi dobila gratis jeftinije ili uzmes bilo koje cipele, platis ih skuplje neg sto su, da bi dobila treceuser posted image

bas sam bila danas..al' nazalost nisam nista nasla sto mi se svidja za Andreja...pa smo mu na kraju kupili reebokice...isto su snizene sa 69 na 39

clock-img

10.09.2010, 21:02

clock-img

shejla

pencil-img

1136

user posted image
pa onda to nije nikakva akcija...koliko to onda izadje jeftinije...ne kontamuser posted image mislis mozes uzeti dvoje skupljih cipela da bi dobila gratis jeftinije ili uzmes bilo koje cipele, platis ih skuplje neg sto su, da bi dobila treceuser posted image

bas sam bila danas..al' nazalost nisam nista nasla sto mi se svidja za Andreja...pa smo mu na kraju kupili reebokice...isto su snizene sa 69 na 39

uzmes cipele koje kostaju po 40 KM, 35 KM i 30 KM - ove od 30 KM su ti gratis... Dakle ti proberes sve troje, mozda potrefis 3 iste cijene user posted image  Nase su bile 36, 25 i 24 KM. Ove od 24 - gratis.

clock-img

10.09.2010, 21:03

clock-img

Anoniman

user posted image

uzmes cipele koje kostaju po 40 KM, 35 KM i 30 KM - ove od 30 KM su ti gratis... Dakle ti proberes sve troje, mozda potrefis 3 iste cijene user posted image  Nase su bile 36, 25 i 24 KM. Ove od 24 - gratis.

aaaaaaaaaaaaaaaaa...znaci najjeftinije idu gratis...sad kontam

clock-img

10.09.2010, 21:21

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Primo pape su skroz ok

Gdje ima Primo papauser posted image

u svakoj Alpini ili Planici

tek danas skontah sta je Mass...  njihove cipele su nekad oblikom lijepe ali im je kvalitet los... i uglavnom nemaju jastucic za tabane...

mi kupili u Astri ljubicaste Froddo ...79 km ...nova kolekcija ... starih po snizenju ima samo broj 23...a Asja Froddo nosi 22

03.04.`08

clock-img

10.09.2010, 21:25

clock-img

shejla

pencil-img

1136

ove sto smo danas kupili su super...unutra je koza i ima anatomski ulozak, a one sandalice su "Fisher price"  i imaju punu kutiju nekakvih atesta (neotrovno, EU, ortopedski.....aman za aman) user posted image
Uglavnom moze se naci bas dobrih cipelica. Oni prodaju razne marke (a imaju i kineskih, sto jes', jes')

clock-img

10.09.2010, 21:26

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

u svakoj Alpini ili Planici

aha...gledala sam onda-previse su mi zatvorene i debele, meni trebaju platnene, tanko platno, tek onako..jer je malac lako uznoji..
hvala u svakom slucaju...user posted image

clock-img

10.09.2010, 21:27

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

ove sto smo danas kupili su super...unutra je koza i ima anatomski ulozak, a one sandalice su "Fisher price"  i imaju punu kutiju nekakvih atesta (neotrovno, EU, ortopedski.....aman za aman) user posted image
Uglavnom moze se naci bas dobrih cipelica. Oni prodaju razne marke (a imaju i kineskih, sto jes', jes')

pa se iskalkulisu...user posted image

clock-img

10.09.2010, 21:50

clock-img

Anoniman

acudesa a sta mislis da mu uzmes one cicibanove kao ljetne papeuser posted image

clock-img

10.09.2010, 22:55

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: noa

acudesa a sta mislis da mu uzmes one cicibanove kao ljetne papeuser posted image

skontala si šta mi treba, lagano, savitljivo..ugodno, nije za toplotu..nego više da nije bos..
nije loša ideja, hvala...user posted image

clock-img

11.09.2010, 13:39

clock-img

Anoniman

Da li su gumene cizmice obavezno bez anatomskog uloska?
Danas smo vidjeli slatke u tom Massu, ali ravne i nesto mi to bezveze, mozda neki drugi proizvode sa anatomskim uloscima???user posted image

clock-img

11.09.2010, 13:52

clock-img

Anais

pencil-img

70

preporuka za sve koji traze cipelice za jesen, u Merkuru na Otoci imaju 4 radnje u kojima ima super cipelica na snizenju, jeste da je vecina brojeva vec otisla, ali mi danas kupili Froddo za 50KM broj 22 ... ima i jeftinijih, ali nije bilo naseg broja ...

clock-img

11.09.2010, 13:58

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: sahara

Danas smo vidjeli slatke u tom Massu, ali ravne i nesto mi to bezveze, mozda neki drugi proizvode sa anatomskim uloscima???user posted image

ja do sada nisma sretalaa gumene sa antomskim....
uglavnom sam ih starijoj kupila nakon navršene treće godine...
nisma prije upravo iz istog razlga koji ti navodiš...
ali sma uredno kupvala neporomočice čizmice sa markicom grotex...
one imaju anatomski uložak....

sad takve ''''ganjamm'' po povoljnoj cijeni za mlađu djevojčicu jer zaista nebig joj do 3 godine obula bez uloška antomskog ciplecu...
naravno da moram iz nekog razloga obula bih...al sa ovim sadašnjim stavom kupujem anatomski uložak obavezno.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

11.09.2010, 14:04

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sahara

ja do sada nisma sretalaa gumene sa antomskim....
uglavnom sam ih starijoj kupila nakon navršene treće godine...
nisma prije upravo iz istog razlga koji ti navodiš...
ali sma uredno kupvala neporomočice čizmice sa markicom grotex...
one imaju anatomski uložak....

sad takve ''''''''ganjamm'''' po povoljnoj cijeni za mlađu djevojčicu jer zaista nebig joj do 3 godine obula bez uloška antomskog ciplecu...
naravno da moram iz nekog razloga obula bih...al sa ovim sadašnjim stavom kupujem anatomski uložak obavezno.user posted image

Hvala na opsirnom odgovoruuser posted image , nista strpit cemo se dok ne porastemouser posted image

< Poruku je uredio sahara -- 11.9.2010 14:05:40 >

clock-img

11.09.2010, 14:07

clock-img

Anoniman

ja bih voljela Andreju ovo naci

user posted image

i cizme...i kabanicu...zutuuuuser posted image ...meni je ovo tako slatko...samo ov nigdje kod nas nisam vidjela...mislim da je kabanica kvalitetna a ne one plasticne kese i cizmice fine zuuuuuuuteeee

clock-img

11.09.2010, 14:10

clock-img

Anoniman

No no dadada, cekaj da porastemo pa cemo skupa slagati bojeuser posted image , da nam djecak ima ravne tabaneuser posted image

clock-img

11.09.2010, 14:12

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

user posted image

Mi smo Hani uzeli ciciban patikice za ovu godinu,i dvoje pumine za sljedecu godinu.
Pumine nemaju anatomski ulozak,ali mogu proci ponekad,malo sminke nije na odmet. user posted image
Cicibanke su mi extra,da ima vecih brrojeva uzelia bi i sebi jedne.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

11.09.2010, 14:15

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

kupili reebokice...isto su snizene sa 69 na 39

I mi danas našli tene, reebok za 45KM, ostao jedan par i nama taman (a ja obično nisam te sreće, no možda sinova nafaka drugačija user posted image )

Djete mi je ko siroće, po Bajramu sve išlo u sandalama user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Zadnji članci

article-img