cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

04.09.2010, 21:06

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

Ja sam bila u ponedeljak  bas sam joj u IANI kupila pokučnice. Pa onda cu morati nekad u toku sedmice doci da vidim a eto ako neka od vas bude isla prije da samo vidite velicinu i cijenuuser posted image user posted image user posted image user posted image da se mogu organizovati(po novčaniku)

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

04.09.2010, 21:13

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

U Iani je sada provadnica i Lakonogi, čizmice gumene 35 km, okrenem ih piše Kina, pitam prodavačicu, ko je proizvodjač, kaže KIna, ali to vam je američka guma, meni upitnici i sada iznad glave, kabanice su 55 km, ja sam prošle godine L. uzela kod njih polino čizme, vfjerujte da sam ih bacila jer su popucale, guma na više mjesta fino pukla, bile su mislim 30 km, ako ne i više, ove goldine akobogda dobit će one od 9 km,

papuče, bila u planici, 29 mkm primo najjeftinije, a to što govorite za frodo i unutrašnjost to se dešava kod papica kod kojih je uložak od prave kože, one tvrde, to je ustvari pravi anatomski, i L je u obdaništu imala tekve i sve je čarape pobojila

clock-img

04.09.2010, 21:18

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

U Iani je sada provadnica i Lakonogi, čizmice gumene 35 km, okrenem ih piše Kina, pitam prodavačicu, ko je proizvodjač, kaže KIna, ali to vam je američka guma, meni upitnici i sada iznad glave, kabanice su 55 km, ja sam prošle godine L. uzela kod njih polino čizme, vfjerujte da sam ih bacila jer su popucale, guma na više mjesta fino pukla, bile su mislim 30 km, ako ne i više, ove goldine akobogda dobit će one od 9 km,

papuče, bila u planici, 29 mkm primo najjeftinije, a to što govorite za frodo i unutrašnjost to se dešava kod papica kod kojih je uložak od prave kože, one tvrde, to je ustvari pravi anatomski, i L je u obdaništu imala tekve i sve je čarape pobojila

lana je prosle godine dobila divne polini cizmice- bijele sa krznom da ih nosi ovu zimu (kupili joj namjerno veliki broj).nadam se da to nisu te iste sto su vama popucaleuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

04.09.2010, 21:25

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Polino gumene, bile su roze, sa nekim cjetičima, futrovane unutra, popucale tako mi svega 

clock-img

04.09.2010, 21:32

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Polino gumene, bile su roze, sa nekim cjetičima, futrovane unutra, popucale tako mi svega 

ove nase su kozne bijele, futrovane sa krznom, nadam se da nece biti tako nekvalitetne, bile su skupe prije snizenja

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

04.09.2010, 21:37

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

A kako se naruci na ovoj stranici,koliko treba da stigne roba?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

04.09.2010, 21:40

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ne znamo koliko treba da stigne, obicno se ceka od nekoliko dana pa do mjesec na stvari, zavisi. moras imati kreditnu ili debitnu karticu koja se moze koristiti, pa se registrovati na www.paypal.com. nakon toga se registrujes na ebay.com. pa gledas sta ces kupiti i kakouser posted image trazis stvari koje imaju shipping za BiH

clock-img

04.09.2010, 21:43

clock-img

Anoniman

teacher haj ziva bila na nekoj temi objasni potanko sve za ovu paypal registraciju i karticu,sta,kako ma sve sto znasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nalozila sam se na ebayuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2010, 21:48

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: noa

teacher haj ziva bila na nekoj temi objasni potanko sve za ovu paypal registraciju i karticu,sta,kako ma sve sto znasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nalozila sam se na ebayuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisam bas neki strucnjak. mm je ima karticu i on je registrovan na paypal i ebay, pa ja preko njega narucujem...sad cu ga pitati pa vam javimuser posted image

clock-img

04.09.2010, 21:51

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: noa

Nisam bas neki strucnjak. mm je ima karticu i on je registrovan na paypal i ebay, pa ja preko njega narucujem...sad cu ga pitati pa vam javimuser posted image

moze bolje da TM misli da sam glupa nego vamo neki koji misle da to moras znatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jer oni znajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2010, 23:19

clock-img

lirio

pencil-img

491

evo i nasih pipelica... oba para za 75 KM...snizenje... pravo su nam pepe i udobne...

user posted image

user posted image

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

clock-img

05.09.2010, 11:22

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: lirio

evo i nasih pipelica... oba para za 75 KM...snizenje... pravo su nam pepe i udobne...

user posted image

user posted image

Jedan par 75 KM ili oba za 75 KM??'

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

05.09.2010, 11:27

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

oba Haniceuser posted image user posted image user posted image
imala je sreću i ona da uleti na sniženje....

a one čupave čizmice kupila sam u benezonu u tušu u lukavici...
nažalost bile su jedne sivo-crne broj 30...da bi mi rekla pordavačica da oni u svojoj radnji na palama imaju još jedne broj 27-28...to su ove naše...
čizmice su od možda čak i pretprošle sezone...tom tailor su i koštale su me punih 55KMuser posted image user posted image user posted image
nažalost kada smo otišli po naše koje su nam dostavili u navedenu radnju više nije bilo ni tih sivo.crnih....a pomislili smo obradovati još jednu djevojčicu za poalazak u školu.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

05.09.2010, 11:30

clock-img

lirio

pencil-img

491

Oba... Prve smo kupili u Fisu-35KM a druge u Astri 30KM...

clock-img

05.09.2010, 11:57

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

lirio ne mogu vjerovat, kod nas nigdje nema tih froddo na snizenju. cijene su uzasne, nema ispod 75 km....

clock-img

05.09.2010, 12:09

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

lirio super su pilele, a i jeftineeeeuser posted image

one roze čupave mimice su super, nisam upratila čije, mislim od hanady, jooj i ja bih takve da ima za velikeuser posted image

e sad, mi imamo polino sandale i ekstra su , može ih nositi jos dvoje djece kako su ocuvane, mislim da su pavle i polino prave marke za debele none,valjda srbijanci znaju kakve su uglavnom balkaneske debele none,. frodo, ciciban,
bamabi, nama to nista ne moze, modeli su uskiiii

a mame beba sa uskim i tankim nonama ne znaju kolike su sretnice, mogu birati izmedju stotine modele, narucivati preko e-baya, dobivati poklone iz insotranstva na nevidjeno, na svasta nesto user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

05.09.2010, 12:14

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: škorpija

lirio super su pilele, a i jeftineeeeuser posted image

one roze čupave mimice su super, nisam upratila čije, mislim od hanady, jooj i ja bih takve da ima za velikeuser posted image

e sad, mi imamo polino sandale i ekstra su , može ih nositi jos dvoje djece kako su ocuvane, mislim da su pavle i polino prave marke za debele none,valjda srbijanci znaju kakve su uglavnom balkaneske debele none,. frodo, ciciban,
bamabi, nama to nista ne moze, modeli su uskiiii

a mame beba sa uskim i tankim nonama ne znaju kolike su sretnice, mogu birati izmedju stotine modele, narucivati preko e-baya, dobivati poklone iz insotranstva na nevidjeno, na svasta nesto user posted image user posted image

a lani sve leta oko noge, probala neke ciciban cipele, mogu joj skoro stati dva stopala jedno pored drugog user posted image

clock-img

05.09.2010, 12:38

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: lirio

Oba... Prve smo kupili u Fisu-35KM a druge u Astri 30KM...

Ja sam prije 2-3 dana bila u Astri,polijepili na sve strane "Totalna rasprodaja" a ja nisam mpgla naci nista ispod 75 KM,osim japanki naravno.user posted image  Neznam sta je tu "Totalno"user posted image

clock-img

05.09.2010, 13:10

clock-img

mojbebac

pencil-img

885

u BBI u puminoj radnji je snizenje djecijih patika, mi juce kupili anji preslatke roze patike za 29 KM ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

clock-img

05.09.2010, 13:32

clock-img

lirio

pencil-img

491

Hvala drage moje... Ovo je prvi put da ovako jeftino prodjemo...a i da smo zadovoljni...
Draga Hannice, jesi li bila u Astri u Staroj carsiji? Ostalo je još par cipelica po ovako povoljnoj cijeni. Predložila bih ti i da ideš do Fisa, ima bas lijepih jeftinih cipelica i cizmica. Ti si sigurno bila u S. Centru, tamo nema ništa bas dosta snizeno. E jesam tu kupila extra nepromocive gleznjerice za starijeg sina 79KM... I to snizene...

clock-img

06.09.2010, 13:27

clock-img

DM

pencil-img

2408

user posted image

Mi ovake htjeli mrvi da kupimo,ali  nema broja, zato smo starijem rezervisali jedne za 42 KM,a prije ih plaćali po100 i nešto KM

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

06.09.2010, 16:50

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Mi smo se danas ponovili: Kupila joj ja safran ljubicaste na snizenju 19 km, super, preslatkeuser posted image user posted image Ima jos... A za zimu joj kupujem ciciban cizmice ili duboke cipelice... Kad dode nova kolekcija, jer ove sto su dosle mi nisu bas za snjega i kisa... Kad sam sve oduzela i sabrala ipak ciciban je ciciban - kako moja mila mama kaze oduvjek i zauvijekuser posted image user posted image Mada mi ni Pavle nisu lose, al eto vjerovatno zimske budu cicibanke...

clock-img

10.09.2010, 13:37

clock-img

shejla

pencil-img

1136

evo mi se ponovili za narednih godinu dana user posted image
Lakane crne smo dobili, a ove troje danas kupili u MASS-u - kupis 2 dobijes 3. (posli smo kupiti zimske, pa kad smo vidjeli akciju, kupili jos za proljece i ljeto iduce, aBd)

user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

clock-img

10.09.2010, 14:10

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: shejla

evo mi se ponovili za narednih godinu dana user posted image
Lakane crne smo dobili, a ove troje danas kupili u MASS-u - kupis 2 dobijes 3. (posli smo kupiti zimske, pa kad smo vidjeli akciju, kupili jos za proljece i ljeto iduce, aBd)

user posted image

a gdje je MASS? ima li manjih brojeva (20)? svidjaju mi se ove crne lakane i ove roze najviseuser posted image

clock-img

10.09.2010, 14:13

clock-img

Anoniman

A jel to rade danas radnje

Zadnji članci

article-img