Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ma, daj a jesu likvalitetne, za poklona je ne bih da se obrukam
pitaj i višnju i ona kao i ja primine smo kupili a u alpini su iste kao u bambiju ja poršle godine zaovinom malom kupila plave
03.09.2010, 15:55
M kao Mama
5536
E. pa super, imala sam i ja L. primine, ali rekoh to je za poklona, pa vala da se ne obrukam, za 10 KM razlike
03.09.2010, 16:03
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
E. pa super, imala sam i ja L. primine, ali rekoh to je za poklona, pa vala da se ne obrukam, za 10 KM razlike
bogami alma ja nikome za poklon ne kupujem ako moja djeca nemaju ako mogu svojoj djeci što bona ne bi mogla i onome kome poklanjam....
03.09.2010, 16:22
mamine oci
4300
u cipelice imate finih cipelica patikica po akcijsim cjenama
...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
03.09.2010, 17:36
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
evo hanadinig mimica za zimu
a evo i farah je dobila cipelice
mama je presretna
kako su pepe sminkerske
03.09.2010, 19:22
mama75
2257
Samo da obavjestim sve mamice da, kada kupuju Frodo cipelice i pape, obrate paznju da li je unutra zuta ili bijela koza. Ako je zuta ne kupujte ni pod razno!!! Moja malena je prosle godine unistila sve carapice, nogica se oznoji i carape poboje. A sto je najgore sramota me bilo kada dijete dodje u vrtic, a carape smedjo-zute, uzas jedan. Hanady ovo su me tvoje cipelice podsjetile da napisem, jer su nam bile iste takve Mozda je tvoja curica mladja pa se njoj ne znoje noge...
03.09.2010, 21:17
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: mama75
Samo da obavjestim sve mamice da, kada kupuju Frodo cipelice i pape, obrate paznju da li je unutra zuta ili bijela koza. Ako je zuta ne kupujte ni pod razno!!! Moja malena je prosle godine unistila sve carapice, nogica se oznoji i carape poboje. A sto je najgore sramota me bilo kada dijete dodje u vrtic, a carape smedjo-zute, uzas jedan. Hanady ovo su me tvoje cipelice podsjetile da napisem, jer su nam bile iste takve Mozda je tvoja curica mladja pa se njoj ne znoje noge...
ja imam cipelice frodo i sa žutom kožom od starije nismo imale ovaj porblem... sad ne znam i farah je imala pape zimus kad je porhodala evo gledah sad isto žuto unutra... vidjet ćemo kako će pipele ove reagirat...
04.09.2010, 08:49
new mama
2578
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
evo hanadinig mimica za zimu
a evo i farah je dobila cipelice
mama je presretna
Ajna je dobila ovakve iste cipelice za rodjendan,preslatke su
04.09.2010, 12:03
Hannica
2920
Hanady svidjaju mi se ove cupave cizmice. Gdje si ih kupila,da li ima br. 21 i drugih boja,koliko su para? Ja sam Hani prije par dana kupila patikice ciciban za sada i pumine patikice za proljeca,svidjele nam se patike a nije bilo manjih brojeva pa mi uzeli 22. Bile na snizenju,mm ne moze sa odoli tim snizenjima,ove su joj vec trece patike koje je kupio jer su bile na snizenju a prevelike su joj,jedne od tih patike ce nosit kad krene u skolu aBd.
04.09.2010, 12:16
sporty mamaa
3211
E ovako prvo zelim reci mamama, ako vec ne znaju da u Mostaru u Kozi imaju safran duboke cipelicu na extra snizenju, 19 km Ima crna, crno siva i ljubicasta boja. Izgledaju ono bas za sredit se, uz tajice, stramplice i ostalo.... I da imaju i crne lakane kakve smo mi imali proslu godinu. Ja se mislim da joj kupim i ove godine iste, jer su joj omanjle, pa onda kasnije da kupim ciciban(jer sam sacuvala pare od rodendana samo za ciciban ).... Ili mozda frodo, uglavnom da budu kvalitetne. E sad nisu ni ove safran lose, mislim ne propustaju kisu, dosta su tople. Imala ih je isto malena od vesele koliko se sjecam pa eto vidite... I jedno pitanje je li puno dati za ciciban cipelu 100 km i jeli bolje cipelice ili cizmice????
04.09.2010, 12:31
škorpija
6649
uh meni je to puno za cipelice, za cizmice bih dala ali da su 100 posto nepropusne i futrovane (znaci od gorotexa i slicno)
04.09.2010, 12:37
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
E ovako prvo zelim reci mamama, ako vec ne znaju da u Mostaru u Kozi imaju safran duboke cipelicu na extra snizenju, 19 km Ima crna, crno siva i ljubicasta boja. Izgledaju ono bas za sredit se, uz tajice, stramplice i ostalo.... I da imaju i crne lakane kakve smo mi imali proslu godinu. Ja se mislim da joj kupim i ove godine iste, jer su joj omanjle, pa onda kasnije da kupim ciciban(jer sam sacuvala pare od rodendana samo za ciciban ).... Ili mozda frodo, uglavnom da budu kvalitetne. E sad nisu ni ove safran lose, mislim ne propustaju kisu, dosta su tople. Imala ih je isto malena od vesele koliko se sjecam pa eto vidite... I jedno pitanje je li puno dati za ciciban cipelu 100 km i jeli bolje cipelice ili cizmice????
ove safran su odlicne ja ih prosle godine kupila maloj od sestre a moja prijateljica iz N.Sada kaze da ih ona stalno kupuje svojoj djeci..za ciciban ja nedam 100km ima primo,pavle,frodo po pristojnim cjenama jer jos je mala i to mi se ne isplati radije cu joj kupiti cipele i cizme za te pare ...ovo je moje misljenje a svak sa svojim parama nek radi sta hoce
04.09.2010, 12:53
sporty mamaa
3211
ma i froddo su tu negdje, ja gledala, cijena od 79 na dalje... a ima i ciciban za 89...
04.09.2010, 12:57
Anoniman
ma i froddo su tu negdje, ja gledala, cijena od 79 na dalje... a ima i ciciban za 89...
ja iskrena da ti budem necu vise ni frodo jer su joj se prve cipelice raspale za 20 dana pavle ili primo pa iako se raspanu necu da me budalom prave i da placam razvikanu marku..
04.09.2010, 15:00
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: noa
ove safran su odlicne ja ih prosle godine kupila maloj od sestre a moja prijateljica iz N.Sada kaze da ih ona stalno kupuje svojoj djeci..za ciciban ja nedam 100km ima primo,pavle,frodo po pristojnim cjenama jer jos je mala i to mi se ne isplati radije cu joj kupiti cipele i cizme za te pare ...ovo je moje misljenje a svak sa svojim parama nek radi sta hoce
oooo puno je to,stvarno je puno,s obzirom da prerastu za čas!!!
04.09.2010, 17:37
sporty mamaa
3211
a imaju u cicibanu isto jedne cizmice 53 km, al meni se nisu svidile jer im jeboja nekako bezz, bijela kava, pa smeda i na njima neki narandasti zmaj, a kazu da su za curice... ja bi prije ono kupila djecaku... futrovane su...
04.09.2010, 18:31
škorpija
6649
ma jok, za curice samo roze, crvene ili ljubučaste, iskoristi što imaš curicu
04.09.2010, 18:34
sporty mamaa
3211
04.09.2010, 18:54
acudesa
7725
mi smo kupili plave...pipele...da ne postavljam sliku....kupili smo gleznjerice, mislim da nisam pogrijesila, a zamalo sam obicne plitke cipele uzela-a ima za kraj ove sezone dobrih
04.09.2010, 20:58
esmina i bebina mam
1694
Ja sam Esmi kupila frodo cipelice i platila sam ih 79 KM preslatke su ljubičaste sa nekim srebrnim cvjetičima.Jesu skupe ali s obzirom da je ona sitna ona i odjecu i obucu dugo nosi tako da mislim da če joj moći i na proljeće.
Zamolila bih vas ako negdje naletite na gumene čizmice za kišu 22-23 br i kabanicu za dijete od 3 g da mi javite ja sam obisla i Sa i Ze nemaju nigjde.
Hvala vam unaprijed.
04.09.2010, 21:02
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam
Ja sam Esmi kupila frodo cipelice i platila sam ih 79 KM preslatke su ljubičaste sa nekim srebrnim cvjetičima.Jesu skupe ali s obzirom da je ona sitna ona i odjecu i obucu dugo nosi tako da mislim da če joj moći i na proljeće.
Zamolila bih vas ako negdje naletite na gumene čizmice za kišu 22-23 br i kabanicu za dijete od 3 g da mi javite ja sam obisla i Sa i Ze nemaju nigjde.
Hvala vam unaprijed.
kabanice i citme za kisu sam vidjela u IANI u BBI al nisam gledala koje su velicine, imaju raznih boja i pravo su lijepe!