cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

03.09.2010, 15:53

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Ma, daj a jesu likvalitetne, za poklona je ne bih da se obrukam

pitaj i višnju i ona kao i ja primine smo kupili
a u alpini su iste kao u bambiju ja poršle godine zaovinom malom kupila plaveuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

03.09.2010, 15:55

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

E. pa super, imala sam i ja L. primine, ali rekoh to je za poklona, pa vala da se ne obrukam, za 10 KM razlike

clock-img

03.09.2010, 16:03

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

E. pa super, imala sam i ja L. primine, ali rekoh to je za poklona, pa vala da se ne obrukam, za 10 KM razlike

bogami alma ja nikome za poklon ne kupujem ako moja djeca nemajuuser posted image user posted image user posted image
ako mogu svojoj djeci što bona ne bi mogla i onome kome poklanjam....

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

03.09.2010, 16:10

clock-img

Daj daj

pencil-img

107

Za lakse odrdjivanje broja. Mora se isprintati.

http://www.ivancica.hr/files/download/7.pdf

clock-img

03.09.2010, 16:18

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

evo hanadinig mimica za zimuuser posted image
user posted image

user posted image

a evo i farah je dobila cipelice
user posted image

mama je presretnauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

03.09.2010, 16:22

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

u cipelice imate finih cipelica patikica po akcijsim cjenamauser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

03.09.2010, 17:35

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: Daj daj

Za lakse odrdjivanje broja. Mora se isprintati.

http://www.ivancica.hr/files/download/7.pdf

isprintanouser posted image  hvala daj daj
osevapila si se...

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

03.09.2010, 17:36

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image
kako su pepeuser posted image  sminkerske

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

clock-img

03.09.2010, 19:22

clock-img

mama75

pencil-img

2257

Samo da obavjestim sve mamice da, kada kupuju Frodo cipelice i pape, obrate paznju da li je unutra zuta ili bijela koza. Ako je zuta ne kupujte ni pod razno!!! Moja malena je prosle godine unistila sve carapice, nogica se oznoji i carape poboje. A sto je najgore sramota me bilo kada dijete dodje u vrtic, a carape smedjo-zute, uzas jedan. Hanady ovo su me tvoje cipelice podsjetile da napisem, jer su nam bile iste takve user posted image Mozda je tvoja curica mladja pa se njoj ne znoje noge... 

clock-img

03.09.2010, 21:17

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: mama75

Samo da obavjestim sve mamice da, kada kupuju Frodo cipelice i pape, obrate paznju da li je unutra zuta ili bijela koza. Ako je zuta ne kupujte ni pod razno!!! Moja malena je prosle godine unistila sve carapice, nogica se oznoji i carape poboje. A sto je najgore sramota me bilo kada dijete dodje u vrtic, a carape smedjo-zute, uzas jedan. Hanady ovo su me tvoje cipelice podsjetile da napisem, jer su nam bile iste takve user posted image Mozda je tvoja curica mladja pa se njoj ne znoje noge... 

ja imam cipelice frodo i sa žutom kožom od starije
nismo imale ovaj porblem...
sad ne znam i farah je imala pape zimus kad je porhodala evo gledah sad isto žuto unutra...
vidjet ćemo kako će pipele ove reagirat...user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

04.09.2010, 08:49

clock-img

new mama

pencil-img

2578

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image

Ajna je dobila ovakve iste cipelice za rodjendan,preslatke suuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

04.09.2010, 12:03

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Hanady svidjaju mi se ove cupave cizmice.user posted image  Gdje si ih kupila,da li ima br. 21 i drugih boja,koliko su para?user posted image
Ja sam Hani prije par dana kupila patikice ciciban za sada i pumine patikice za proljeca,svidjele nam se patike a nije bilo manjih brojeva pa mi uzeli 22.user posted image   Bile na snizenju,mm ne moze sa odoli tim snizenjima,ove su joj vec trece patike koje je kupio jer su bile na snizenju a prevelike su joj,jedne od tih patike ce nosit kad krene u skolu aBd.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

04.09.2010, 12:16

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

E ovako prvo zelim reci mamama, ako vec ne znaju da u Mostaru u Kozi imaju safran duboke cipelicu na extra snizenju, 19 kmuser posted image user posted image Ima crna, crno siva i ljubicasta boja. Izgledaju ono bas za sredit se, uz tajice, stramplice i ostalo.... I da imaju i crne lakane kakve smo mi imali proslu godinu. Ja se mislim da joj kupim i ove godine iste, jer su joj omanjle, pa onda kasnije da kupim ciciban(jer sam sacuvala pare od rodendana samo za cicibanuser posted image ).... Ili mozda frodo, uglavnom da budu kvalitetne. E sad nisu ni ove safran lose, mislim ne propustaju kisu, dosta su tople. Imala ih je isto malena od vesele koliko se sjecam pa eto vidite... I jedno pitanje je li puno dati za ciciban cipelu 100 km  i jeli bolje cipelice ili cizmice????

clock-img

04.09.2010, 12:31

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

uh meni je to puno za cipelice, za cizmice bih dala ali da su 100 posto nepropusne i futrovane (znaci od gorotexa i slicno)

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

04.09.2010, 12:37

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

E ovako prvo zelim reci mamama, ako vec ne znaju da u Mostaru u Kozi imaju safran duboke cipelicu na extra snizenju, 19 kmuser posted image user posted image Ima crna, crno siva i ljubicasta boja. Izgledaju ono bas za sredit se, uz tajice, stramplice i ostalo.... I da imaju i crne lakane kakve smo mi imali proslu godinu. Ja se mislim da joj kupim i ove godine iste, jer su joj omanjle, pa onda kasnije da kupim ciciban(jer sam sacuvala pare od rodendana samo za cicibanuser posted image ).... Ili mozda frodo, uglavnom da budu kvalitetne. E sad nisu ni ove safran lose, mislim ne propustaju kisu, dosta su tople. Imala ih je isto malena od vesele koliko se sjecam pa eto vidite... I jedno pitanje je li puno dati za ciciban cipelu 100 km  i jeli bolje cipelice ili cizmice????

ove safran su odlicne ja ih prosle godine kupila maloj od sestre a moja prijateljica iz N.Sada kaze da ih ona stalno kupuje svojoj djeci..za ciciban ja nedam 100kmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ima primo,pavle,frodo po pristojnim cjenama jer jos je mala i to mi se ne isplati radije cu joj kupiti cipele i cizme za te pareuser posted image ...ovo je moje misljenje a svak sa svojim parama nek radi sta hoceuser posted image

clock-img

04.09.2010, 12:53

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

ma i froddo su tu negdje, ja gledala, cijena od 79 na dalje... a ima i ciciban za 89...

clock-img

04.09.2010, 12:57

clock-img

Anoniman

ma i froddo su tu negdje, ja gledala, cijena od 79 na dalje... a ima i ciciban za 89...

ja iskrena da ti budem necu vise ni frodo jer su joj se prve cipelice raspale za 20 danauser posted image user posted image user posted image pavle ili primo pa iako se raspanu necu da me budalom prave i da placam razvikanu marku..

clock-img

04.09.2010, 15:00

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: noa

ove safran su odlicne ja ih prosle godine kupila maloj od sestre a moja prijateljica iz N.Sada kaze da ih ona stalno kupuje svojoj djeci..za ciciban ja nedam 100kmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ima primo,pavle,frodo po pristojnim cjenama jer jos je mala i to mi se ne isplati radije cu joj kupiti cipele i cizme za te pareuser posted image ...ovo je moje misljenje a svak sa svojim parama nek radi sta hoceuser posted image

oooo puno je to,stvarno je puno,s obzirom da prerastu za čas!!!

clock-img

04.09.2010, 17:37

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

a imaju u cicibanu isto jedne cizmice 53 km, al meni se nisu svidile jer im jeboja nekako bezz, bijela kava, pa smeda i na njima neki narandasti zmaj, a kazu da su za curice... ja bi prije ono kupila djecaku...  futrovane su... user posted image

clock-img

04.09.2010, 18:31

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

ma jok, za curice samo roze, crvene ili ljubučaste, iskoristi što imaš curicu user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

04.09.2010, 18:34

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

user posted image user posted image

clock-img

04.09.2010, 18:54

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

mi smo kupili plave...pipele...da ne postavljam sliku....kupili smo gleznjerice, mislim da nisam pogrijesila, a zamalo sam obicne plitke cipele uzela-a ima za kraj ove sezone dobrihuser posted image

clock-img

04.09.2010, 20:51

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

mi juce narucili ove na ebayu (za srediti se)user posted image :
http://cgi.ebay.com/NWT-Gymboree-All-About-Buttons-Mary-Janes-7_W0QQitemZ370421482282QQcategoryZ0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m506QQ_trkparmsZalgo%3DNGRI%26its%3DI%252BC%26itu%3DUA%26otn%3D10%26pmod%3D400142926948%26ps%3D63%26clkid%3D5917353787441200554

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

04.09.2010, 20:58

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

Ja sam Esmi kupila frodo cipelice i platila sam ih 79 KM preslatke su ljubičaste sa nekim srebrnim cvjetičima.Jesu skupe ali s obzirom da je ona sitna ona i odjecu i obucu dugo nosi tako da mislim da če joj moći i na proljeće.

Zamolila bih vas ako negdje naletite na gumene čizmice za kišu 22-23 br i kabanicu za dijete od 3 g da mi javite ja sam obisla i Sa i Ze nemaju nigjde.
user posted image
Hvala vam unaprijed.

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

04.09.2010, 21:02

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Ja sam Esmi kupila frodo cipelice i platila sam ih 79 KM preslatke su ljubičaste sa nekim srebrnim cvjetičima.Jesu skupe ali s obzirom da je ona sitna ona i odjecu i obucu dugo nosi tako da mislim da če joj moći i na proljeće.

Zamolila bih vas ako negdje naletite na gumene čizmice za kišu 22-23 br i kabanicu za dijete od 3 g da mi javite ja sam obisla i Sa i Ze nemaju nigjde.
user posted image
Hvala vam unaprijed.

kabanice i citme za kisu sam vidjela u IANI u BBI al nisam gledala koje su velicine, imaju raznih boja i pravo su lijepe!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Zadnji članci

article-img