Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
jupajdi nisam pitala gdje su ih kupili, nezgodno mi, pomisliće ljudi da ću ići da provjerim koja je cijena cipela
a da, baš su slatke
25.09.2009, 15:38
Adana
2777
Hej skvo imas lakovanih cipelica, crnih, ljubicastih i cini mi se zlatnih, bas one fine za djevojcice, na kopcanje, na Bascarsiji. I to u onoj ulici gdje je onaj slatki butik Badem, i apoteka dezurna, kod mosta Carevog, i kafana Gradska. Nadam se da sam objasnila. Radnja inace drzi djeciju garderobu i igracke. Bas sam prije par dana vidjela i te cipelice i preslatke su. A ako im je nestalo mozemo ti mi posuditi Asjine lakovane, crne cipelice, naravno ako Umi mogu.
25.09.2009, 15:44
Adana
2777
Evo nasih, pa ako nista ne nadjete, i ako vam odgovaraju samo javni.
25.09.2009, 15:46
veeseelaa
20552
jao kako su cakane Adana uh mogu misliti kad Asja obuci haljinicu a cipelice ovako slatke na nonama Srce moje malo
25.09.2009, 15:48
Ivona
931
IZVORNA PORUKA: Adana
Evo nasih, pa ako nista ne nadjete, i ako vam odgovaraju samo javni.
Preslatko!Jesu li sa anatomskim uloskom i koliko kostaju,ako nije tajna?
A ima li ko iskustav sa markom Primo - i one su anatomske, a povoljne su im cijene pravo u Alpini, pa me interesuje mogu li proći (sinoć gledala pravo lijepe i praktične - snižene na 29KM)
Hej Ivona ne, nisu sa anatomskim uloscima, ali su jako mekani ti uloscici, a malio su tvrdje cipelice tj. dzonovi. menis u OK. Ne znam cijenu, dobila ih je. Mada mi kazu da nista pretjerano ne znace anatomski ulosci ukoliko dijete nema dus tabane. A ako ima predispoziciju da ih ima ne pomazu u tako ranoj dobi... Tako da se vise ne zamaram time. Za sada...
25.09.2009, 15:52
anitaMO
1384
skvo ako ćeš u MO daću ti ja Laurine 21 su broj.crne lakirane s uloškom ma moće joj sigurno.nama su male .rado ću ti ih proslijediti.samo javi.nije ih Laura 2 puta obula.
25.09.2009, 15:53
Ivona
931
Jooj,Lejla...,meni su te Primo nekako previse krute
Drage zenice, evo sada iz grada, nisam nasla nista!
Adana pogledat cu sutra u toj radnjici, eto nismo bili tamo!!! Duse slatke, puno vam hvala sto zelite da nam posudite!
Ja sam joj svee kupila za rodjendan i haljinicu i stramplice i kosuljicu i eto nemamo odgovarajuce cipelice,,,,,
25.09.2009, 15:54
Skvo RR
4542
Ako nista ne nadjem morat cemo od neke od vas da posudimo,,,,,Cipelice nam samo trebaju za rodjendan ! Jos jednom bas vam hvala, od srca,,,,,
25.09.2009, 15:55
lejlašh
698
Ja sam joj ljetos kupila te Primo sandalice, baš ih se nanosala, a meni se ne čine baš krute, trčkarala je u njima bez problema. A čini mi se da je kod njih dobro što su sve poluduboke što je zbog zglobova jako poželjno za djecu do 4. godine
Hej Ivona ne, nisu sa anatomskim uloscima, ali su jako mekani ti uloscici, a malio su tvrdje cipelice tj. dzonovi. menis u OK. Ne znam cijenu, dobila ih je.
Neko ih je zbavio u USA, ovo je jedna marka "iz Ameriku" . Preslatke su, kao i tvoja Asja!
25.09.2009, 15:59
anitaMO
1384
ne trebaš ih vraćati od srca ih poklanjam.
25.09.2009, 16:03
Suzana
1698
I mi moramo kupovati cipelice za jesen... Najvjerovatnije da ćemo se ponovo odlučiti za FRODDO. Prve cipelice/sandalice su im Froddo, super smo zadovoljni, a već su ih prerasli, prstići im udaraju u vrh... Uh žene, a moram uzeti i kućne pape... Valja mi se izvaliti para.... A odakle, pojma nemam.
25.09.2009, 16:03
Adana
2777
Hvala Suzana
25.09.2009, 16:04
Adana
2777
IZVORNA PORUKA: Suzana
IZVORNA PORUKA: Adana
Hvala.
Hej Ivona ne, nisu sa anatomskim uloscima, ali su jako mekani ti uloscici, a malio su tvrdje cipelice tj. dzonovi. menis u OK. Ne znam cijenu, dobila ih je.
Neko ih je zbavio u USA, ovo je jedna marka "iz Ameriku" . Preslatke su, kao i tvoja Asja!
Daaaa Iz HAmerike su
25.09.2009, 16:05
Skvo RR
4542
IZVORNA PORUKA: anitaMO
ne trebaš ih vraćati od srca ih poklanjam.
Hvala ti puno!
Sad mi je lakse, ako ne nadjem u ovoj radnji sto mi je Adana napisala, znam da nas cekaju cipelice!!!!!
25.09.2009, 16:07
anitaMO
1384
ja neki dan dobila na kladionici 95 km ,otišla i djetetu kupila tene nike.
25.09.2009, 16:10
Ivona
931
Mi smo kupili Pepito pape,platili 16KM i extra su.Iste su kao i Cicibanke,ali 15 KM jeftinije A sada cemo ganjati picelice Ciciban,jer smo imali njihove sandale i patike-prezadovoljni smo.I Froddo su mi super.
Ivona, koje su to Pepito pape, daj mi reci da ih potražim i vidim kakve su, pa da uštedim 'neđe'. Lejla, hvala ti. Jedne prilike sam gledala Primo cipelice, zaista jesu pristupačne, ali mi se čine stvarno krute. A Makić mi ima potpuno spuštene tabane, Dr je rekla na posljednjem pregledu da definitivno mora biti što anatomskiji uložak i sa što većim onim jastučićem... Bambi ima najbolji uložak, ali je haman najskuplji. Najvjerovatnije se odlučimo za Froddo. Za dečke ćemo i od usta otkinuti. Pusa za Merjem.
25.09.2009, 16:55
juni
1102
Ja sam danas u Bati vidila predivne crne lakne cipelice samo sto je broj 21, mislim da Umce nosi manje.
25.09.2009, 17:05
Ivona
931
IZVORNA PORUKA: Suzana
Ivona, koje su to Pepito pape, daj mi reci da ih potražim i vidim kakve su, pa da uštedim 'neđe'. Lejla, hvala ti. Jedne prilike sam gledala Primo cipelice, zaista jesu pristupačne, ali mi se čine stvarno krute. A Makić mi ima potpuno spuštene tabane, Dr je rekla na posljednjem pregledu da definitivno mora biti što anatomskiji uložak i sa što većim onim jastučićem... Bambi ima najbolji uložak, ali je haman najskuplji. Najvjerovatnije se odlučimo za Froddo. Za dečke ćemo i od usta otkinuti. Pusa za Merjem.
Proizvodjac je DOSS-Jagodina,Srbija...Jako su kvalitetne.Sjecam se da su nama roditelji pored Cicibanki,kupovali tu Pepito obucu. Ja sam u Zenici kupila u Hass komercu.Ne znam za Sarajevo
A to za Makove tabane...,je li rekao pedijatar ili orotped?
Hej Suzana a koliko si plaćala Frodo cipelice, mislim da su kod nas na sniženju, i to sam gledala u Astri, 60-70 KM, pa možda ti se i splati doći u ZE da uštediš, i da se napokon upoznamo uživo.