IZVORNA PORUKA: mama alma RR
nisam snob, ali kada je Lajla prohodala kupilo smo joj najke, bilo je svakakvih komentara, od familije, pa do mahale, kako sam raspikuća i slično, jer djetetu od 10 mjeseci kupujem patike koje su na sniženju 79 km, onda sam ja rekla da više volim dati 79 nego da djetetu budu ravna stobala i slično, i tu je sva priča završena za sva vremena. Cipelice, ima ih prekonekoli, to je stvarno sramota i kazati, ali dede i nane su tu, ima iz cicibanovih i iz planike dječiji program, a najnoviji modni komad dobila je od moje rodice gizeline sandale, helem to je hit u svijetu, sada ću zvučati "ovakva i onakva", ali to je neka manekenka proizvela svoju liniju obuće, helem, znači ja mogu nositi cipele i od 30 km, nije nikakav problem, ali za bebu moraju biti kvalitetne,
a kada je riječ o davanju odjeće, ja od lajlinog prvog jeseca kada je bila u bolnici dijelim odječu, tada sam odnijela pune kese na pedijatriju, kasnije sam u nekoliko navrata nisila u Dom Bjelave, zatim nekim ženama koje me zamole jer nemaju sredstava, a zadnji put sam dala jednoj teti koja je rodila trojke, halalosom,
a ostavila sam neke krpice koje su mi drage i uspomene, a da djeca brzo prerastu i obuču i doječu, to je zaista tačno