Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Gdje da kupim nepromočive čizme broj 21, a da nije Planika, Astra ili Ciciban? Ustvari da su malo jeftinije od 100 KM?
Deichmann??
21.11.2013, 14:00
mist
32
E toga se nisam sjetila
21.11.2013, 14:02
Visnja RR
15102
Pogledaj u Office shoes...imali su fantasticne.... jos ako te potrefi snizenje
21.11.2013, 14:05
pocahontas
2546
deichmann obavezno..ja sam uzimala bas zimske cizme djetetu prvo neki broj 21 i prosle godine 27 i odlične su..nepromočive i tople a cijena je stvarno pristojna
21.11.2013, 14:05
bebaa
-11235
ima i ona nova radnja kod vječne vatre gdje je bio beneton....možda pitarelo,ne znam tačno...ali sam ja malom gledala,lijepe su...
21.11.2013, 14:24
I love youu
154
Moze li pomoc oko prvih cipelica hodalica, koje kupiti, na sta obraditi paznju, jel bas moraju djetetu biti uknap ili ?
21.11.2013, 14:42
canim
4126
Ja kupujem da su cipelice samo jedan prst vece, dakle kad obuce cipele, probaj uvuci prst nazad i ako stane znaci da su ok Meni je bitno da su udobne, dakle da su mekse i svakako da odgovara vremenskim prilikama. Nas prvi model je bio slican ovom modelu http://www.img.casual.hu/shops/43/images/item/ciciban-cipo-682132f-navy-121.jpg
21.11.2013, 15:03
I love youu
154
IZVORNA PORUKA: canim
Ja kupujem da su cipelice samo jedan prst vece, dakle kad obuce cipele, probaj uvuci prst nazad i ako stane znaci da su ok Meni je bitno da su udobne, dakle da su mekse i svakako da odgovara vremenskim prilikama. Nas prvi model je bio slican ovom modelu http://www.img.casual.hu/shops/43/images/item/ciciban-cipo-682132f-navy-121.jpg
Ma naravno da odgovoraju godisnjem dobu u kojem se kupuju, nama je jos malo rano, imamo tek 7mj al da se na vrijeme informisem sta i kako. Aha znaci da vidim moze li stati prst odozada. A koje marke, ciciban, frodo? Pitala sam u cicibanu kaze krecu se cijene oko 100km takvih cipelica, je li svugdje takva cijena?
21.11.2013, 15:09
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: I love youu
IZVORNA PORUKA: canim
Ma naravno da odgovoraju godisnjem dobu u kojem se kupuju, nama je jos malo rano, imamo tek 7mj al da se na vrijeme informisem sta i kako. Aha znaci da vidim moze li stati prst odozada. A koje marke, ciciban, frodo? Pitala sam u cicibanu kaze krecu se cijene oko 100km takvih cipelica, je li svugdje takva cijena?
Pa ako ces frodo, ciciban, chicco otprilike takva ti je cjena, a ako hoces povoljnije, moze se naci i u deichmannu povoljnijih koznih cipelica. Mi smo prosle zime kupili ciciban 100 km njihov model soft mi je bio najmeksi i najudobniji, ove zime isto smo uzeli ciciban ali drugaciji model, ostale cipelice imamo raznih, na pocetku je nosila kozne cipele koje smo kupili u Turskoj, neke njihove marke, placene max 50tak Km, nama su se super pokazale.
Tako da prosetaj po radnjama, pa vidi koji ti model i cijena najbolje odgovaraju
21.11.2013, 17:05
I love youu
154
Ma ja bi malo jeftinije sta, al opet me strah zbog stopala I svega uzeti nesto povoljno pa da se zeznem kasnije.Al obici cemo sve prodavnice pa vidjeti.Hvala vam.
21.11.2013, 17:34
Visnja RR
15102
Ma ja bi malo jeftinije sta, al opet me strah zbog stopala I svega uzeti nesto povoljno pa da se zeznem kasnije.Al obici cemo sve prodavnice pa vidjeti.Hvala vam.
mi smo kupili ovakve prve cipelice... bile su 70 km...sto je pristojan cjena a kvalitetne su
21.11.2013, 17:44
I love youu
154
A gdje je ta prodavnica pavle? Nisam cula za njih.Divne su cipelice.
21.11.2013, 18:58
Visnja RR
15102
A gdje je ta prodavnica pavle? Nisam cula za njih.Divne su cipelice.
e sad valjda ce ti nek znati odgovoriti...bili su u BBI u Lakonogom ali te prodavnice vise nema ...pitaj u Astri, Borovu... čini mi se u Iana (BBI)da imaju nesto od njih...
evo pogledaj na njihovoj stranici
za BiH Adelso TR sd nabavlja.... u Velikom Ćurčiluku su
21.11.2013, 20:59
canim
4126
Iana je imala pavle cipelice, a frodo cipelice su isto tako povoljnije, ja sam vidjela divne frodo cizmice oko 70tak km, nazalost nije bilo broja za moju curu, ona nosi 24 a te cizmice idu od 25 broja.
21.11.2013, 21:13
I love youu
154
Hvala vam cure na info, pitat cu u BBI u lani za te cipelice :)) Jedva cekam da jos malo poraste pa da kupimo prve cipelice :)))
22.11.2013, 11:50
škorpija
6649
pavle su odlične cipelice, u rangu cicibana, ali malo povoljnije, a za nogice koje su krofnaste, najbolji su izbor
22.11.2013, 12:07
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: škorpija
pavle su odlične cipelice, u rangu cicibana, ali malo povoljnije, a za nogice koje su krofnaste, najbolji su izbor
baš to,,,asji su none bile krofnaste...i ta guma koja se nalazi preko risa je jako vazna ... i vrlo je tesko naci modele za krofnice
25.04.2014, 09:13
elmaL
461
Zanima me kako bih mogla oprati djecije sandalice (kozne)?
25.04.2014, 09:14
M kao Mama
5536
IZVORNA PORUKA: elmaL
lavor, potopi malu četkicu i udri, mada ja sam znala staviti i u mašinu, al to ne čitaj i ne radi hahahahha
25.04.2014, 09:35
elmaL
461
IZVORNA PORUKA: mama_alma
lavor, potopi malu četkicu i udri, mada ja sam znala staviti i u mašinu, al to ne čitaj i ne radi hahahahha
I mislila sam ovako, da ih iscetkam Iako, vukla mi se i ideja o masini, jer imam potrebu bukvalno sve uvaliti u masinu
25.04.2014, 09:38
M kao Mama
5536
I mislila sam ovako, da ih iscetkam Iako, vukla mi se i ideja o masini, jer imam potrebu bukvalno sve uvaliti u masinu
ja jednom napisah tako ovde na RR da sa, frodove cipelice oprala u mašini, ostadoh živa, al kamenova, više nikad, šuti, peri u mašini i sve govori na ruke da pereš,
26.04.2014, 20:19
R&T@
5982
ja jednom napisah tako ovde na RR da sa, frodove cipelice oprala u mašini, ostadoh živa, al kamenova, više nikad, šuti, peri u mašini i sve govori na ruke da pereš,
Lagendo...
I ja perem na ruke... kao ti...
14.10.2014, 09:36
Just smile
86
zna li neko kada bi trebala doći Frodove čizmice u radnje, broj 21. Ja znam samo odgovor "doći će" hahah :D a veći brojevi su došli.
14.10.2014, 09:50
eaeb
42
imam ja nekoliko 100% nepromočivih čizmica po 20km, sve su malo nošene, super očuvane. Ako nekog interesuje može pogledati u mom albumu ili na fcb krpice i ostalo