OMGGGGGGGGGGGGGG napisala sam post od milion riječi i nestade pa hajd ponovo.
ja bila danas. gužva je ogromna bila. ja sam išla u dom zdravlja da vadim ajši briseve a mama otišla u merkator sa ahmedom da šeta pa kud svi turci ušla i ona.
uglavnom mi izađosmo sa dvije kese. kupila sam ajši rusak za vrtić (ima raznih, jednobojni, sa likovima iz crtanih, miki, mini, cars, sa životinjama itd), veličina je ekstra za nju tamam, cijena 19,90 KM.
ja nisam previše hodala jer je mama ušla dosta prije mene pa me samo odvela da vidim šta je begenisala. kupili smo ajši lakane crne cipelice za srediti se. nemaju anatomski, ali mi ih ne planiramo nosati stalno tako da je to u redu, cijena isto 19,90. izbora ima dosta za djecu, ja nisam zagledala puno ali nisam vidjela imaju li anatomski. imaju i pape, i sandale isto ali to nisam gledala zbog gužve.
i mama je sebi našla neke anatomske papuče za posao pošto stalno stoji, pravo su joj udobne kaže, ne znam koliko su bile ali ta anatomska linija im je malo skuplja. vidjeh neke od 89,90 slučajno kod neke nane na kasi iz iste linije samo cipele, ove mamine su jeftinije bile, čini mi se oko 30 i neto.
pazarih ja i za mm čarape (3 kom za 9,90) i za ahmeda neke sa bambusovim vlaknima (2 kom za 5,90). sebi nisam ništa ali sam izdaleka vidjela par modela sportskih baletanki - tena koje su mi se svidjele pa ću opet otići kad bude plata
helem sve je lijepo izloženo, stoji jedna cipela izložena a odmah tu u kutijama su svi brojevi (nisam nigdje vidjela da nema broj neki iako je na kasi stalno red bio). mnogo je danas radnika bilo, valjda su stalno dopunjavali, a i uslužni su i fini, nude pomoć stalno.
ima dosta modela i boja baletanki, i cipela za proljeće, cijene su koliko sam vidjela od 20 do 40 km najviše. ima i dosta modela tena.
u muški dio nisam ulazila.
eto ne znam šta vas još interesuje.
< Poruku je uredio chuci -- 28.3.2013 20:05:29 >