cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

22.03.2013, 17:48

clock-img

ljubičica 28

pencil-img

289

I mi se ponovismo patikicama iz Cipelića zahvaljujući RR i ovoj temi user posted image user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

clock-img

22.03.2013, 18:02

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: ljubičica 28

I mi se ponovismo patikicama iz Cipelića zahvaljujući RR i ovoj temi user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

22.03.2013, 19:18

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Svratite i u Azeluser posted image

Ne u Vogosci, taj sam opustosilauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

25.03.2013, 11:28

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

user posted image

Mi smo kupili ove u cicibanu, 24 km.

clock-img

25.03.2013, 16:40

clock-img

nanika

pencil-img

1399

Sporty mama bas su medene. Ako bude brojeva moram uzeti malom da se igra u njima.

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

25.03.2013, 16:42

clock-img

mama75

pencil-img

2257

Danas sam gledala katalog Deichmann. Nike za manju djecu ( do br 27 cini mi se), 45KM. Imaju i neke slatke baletanke po 20KM. U katalogu su stavili sliku ovih do br 30, nadam se da imaju i vecih brojeva po pristupacnim cijenama.

clock-img

25.03.2013, 16:45

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

user posted image

jel ovo one idu do broja 24..zaboravila sam.,,i nama bi pasale jedne 23...bas su superuser posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

25.03.2013, 16:50

clock-img

mama75

pencil-img

2257

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

user posted image

Kako ja volim ov njihove tenice. Preslatke su. Je li ovo nova kolekcija stigla? I u kojem Cicibanu?

clock-img

25.03.2013, 19:34

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

Ove ciciban patke su ekstra, nazalost nsjveci broj je 24

clock-img

26.03.2013, 12:37

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Ja sam prije mjesec kupila djetetu u Cipelićima tene "Primo" i svaka im čast kako stave na snizenje obuću koja je za nadolazeću sezonu user posted image I izbor je super, također i to sto imaju veće brojeve...treba uvijek tamo pogledati posebno je super izbor za dječake, kao malo gdje u gradu.

clock-img

26.03.2013, 15:50

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

IZVORNA PORUKA: aazra

Ja sam prije mjesec kupila djetetu u Cipelićima tene "Primo" i svaka im čast kako stave na snizenje obuću koja je za nadolazeću sezonu user posted image I izbor je super, također i to sto imaju veće brojeve...treba uvijek tamo pogledati posebno je super izbor za dječake, kao malo gdje u gradu.

azra, fabrika se zatvara i zato je sve na raspordaji

clock-img

26.03.2013, 16:00

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Aaa, čuj zbog toga, sad bi trebalo sve pokupovati user posted image ?

Prve dvije godine sam ganjala te anatomske, sad više ne, dobar je bio i primo, steta sto se zatvara...

Ali ja sam B. i zimus u cipelićima kupila jedne cizmice (proizvođač neke firma iz RS-a) i to poluanatomske, od velur koze bas za suho vrijeme, bas je njih najvise i nosao..

Sad ja sebi nisam tamo nikad nasla nesto da valja...ali za djecu se bas da naci user posted image

clock-img

26.03.2013, 22:22

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

ja sam danas kupila 4 par Primo cipelica u cipelićimauser posted image , sandalice, roze s metalik sjajem i bijelimcvjetićiam , sad imaju i predivne sandalice za curice, za mog dječaka nije bilo broja, ali stalno ima nešto novo dolazi

clock-img

26.03.2013, 22:49

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

ja pomislih ti imenjaku kupovala te s cvjeticimauser posted image
meni prodavacica rece da su na snizenju jer im je to stara kolekcija i da se ne zatvara fabrika
da li neko zna kakva je obuca u deichman-u, otvaranje je 28 pa se nadam da ce se i tamo moci naci nesto fino a povoljnouser posted image

< Poruku je uredio gvendolina -- 26.3.2013 22:50:35 >

clock-img

26.03.2013, 22:53

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: gvendolina

meni prodavacica rece da su na snizenju jer im je to stara kolekcija i da se ne zatvara fabrika
da li neko zna kakva je obuca u deichman-u, otvaranje je 28 pa se nadam da ce se i tamo moci naci nesto fino a povoljnouser posted image

i meni ovo reče rpodabačica u merkuru...naime ja mami mojoj govorim kako se zatvara fabrika pa je sve sniženo...a ona meni kaže da to nije razlog sniženja već da imaju mnogo robe starih kolekcija i hoće rasporadti da dođe nova..pa sad...vijdjet ćemo...

a i ja čekam deichman za sebeuser posted image
http://www.deichmann.com/HR/hr/shop/zene/zene-cipele.cat

eh sad kažu ima i kod njih kavlitete i cijena...naravno manje novaca slabije kavlitete...al opet da porbamomi to pa ćemo mi najbolje znatuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

26.03.2013, 22:57

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

imaju divne deichman sandalice za dječake u obliku munjevitog jurića, s točkovima i svim mislim da će te biti naš prvi izbor, lijepa ima je obuća za djecu

clock-img

26.03.2013, 22:57

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Za nas odrasle, koliko para toliko muzike user posted image . Ali za djecu drze obucu marke Elefanten, i ja sam prezadovoljna. Moj A koristi njihove cipelice od kad je prohodao, i ne misimo ih mijenjati user posted image . Ovih Elefanten nema ispod 80KM, al vrijede svake marke.

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

26.03.2013, 22:59

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

gvendy imanjek je od kad je krenuo u vrtić SKONTAO da postoji razika u muškoj i ženskoj garderobi i obući i sad ga teško natjeram da obuče i crvenu majicu koju ja toliko voim, kaže frajer da je to za curice, hoće on plavuuser posted image

< Poruku je uredio škorpija -- 26.3.2013 23:00:38 >

clock-img

26.03.2013, 23:00

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

IZVORNA PORUKA: škorpija

imaju divne deichman sandalice za dječake u obliku munjevitog jurića, s točkovima i svim mislim da će te biti naš prvi izbor, lijepa ima je obuća za djecu

vaaauuuuser posted image ovoje za mustuluka,nisam znala...ima li slika?

clock-img

26.03.2013, 23:03

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

vaaauuuuser posted image ovoje za mustuluka,nisam znala...ima li slika?

http://www.deichmann.com/HR/hr/shop/djecaci/djecaci-cipele/00012101040397/Dječje%20sandale.prod?r=5&c=3&filter_size=all&st=PRODUCT&filter_cat=djecaci/djecaci-cipele/djecaci-cipele-sandale

clock-img

26.03.2013, 23:05

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

clock-img

26.03.2013, 23:06

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

gvendy imanjek je od kad je krenuo u vrtić SKONTAO da postoji razika u muškoj i ženskoj garderobi i obući i sad ga teško natjeram da obuče i crvenu majicu koju ja toliko voim, kaže frajer da je to za curice, hoće on plavuuser posted image

user posted image A jos uvije voi crveno ali zato naravno zna da ni pod razno nece nesto roze. ja ga zezala da uzmemo hello kitty tortu,a on kaze nece to je za curice. a voli gledati pink pantera,pa ga zezam kako pink nije za curiceuser posted image
ne skontah ja jesi li ti njemu uzela nesto u cipelicimauser posted image koji on sad br nosi,A nosi 26. a u cipelicima smo uzeli 28 za jesen aBd,nadam se da ce mu mociuser posted image

clock-img

26.03.2013, 23:09

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Meni ovaj oblik sandale nikako ne valja...momak ima debelu nogicu..i uvijek klize prema dolje...
ovakve sandalice zaobilazimo u sirokom lukuuser posted image .

clock-img

26.03.2013, 23:13

clock-img

nanika

pencil-img

1399

A gdje se otvara ovaj deichmann?

Curica 2006
Dečko 2009

Zadnji članci

article-img