cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

17.03.2013, 20:41

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

gvendy stvarno bi vam dobro išle uz jaknicuuser posted image , a ima i puma slatkih modela kombinacija bijela i ova bebi plava boja, ali nama njihovi modeli ne odgovaraju jer nisu za debeljuškastu nogu

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

17.03.2013, 21:13

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

mi smo se juce ponovile sa geox sandalama za ljeto- snizene na 48 km a bile preko 100user posted image kupila ih u bbi u onoj maloj radnji gdje imaju geoxove cipele- nije geox radnja. ima super cipela, sve su bar duplo snizeneuser posted image uzeli smo 28 broj (sada nosi 27) i roza boje, sportski model sandala na cicke. slicne ovim:
http://www.amazon.co.uk/Geox-Sandals-Kids-Roxanne-Fuchsia/dp/B0081HK0G8

< Poruku je uredio teacher75 -- 17.3.2013 21:14:43 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

17.03.2013, 21:38

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Hej Teacher, a gdje u BBI?! :) Svidjaju mi se. :)

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

17.03.2013, 21:54

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Adana

Hej Teacher, a gdje u BBI?! :) Svidjaju mi se. :)

mislim da je radnja pored motiva ili sprad iznad, uglavnom u tom dijelu.nisam 100 posto sigurna, radnja sa raznom obucom, na jednom dijelu su geox cipele za djecu

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

17.03.2013, 22:04

clock-img

nanika

pencil-img

1399

Tiki bas su super.....ima li muskih modela na ovaj fazon?

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

21.03.2013, 21:38

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

ja kupih troje "Primo" cipelica po 15 KM, dvoje za poklon i jedne za A., lijepe su ali nisu nešto kvalitetne, i oni su se malo pokvarili, ali su u rangu recimo onih iz planet obuće koje sam platila 45 KM. prodavačica nije imala pojma zašto su na sniženju, niti da li se fabrika stvarno zatvara, inače cipelice primo su dizajnirane u sloveniji, a izrađene u kini, od vještačke su kože, ali ima je unutrašnji uložak od prirodne kože i imaju kao poluortopedski uložak, nije izražen kao kod recimo froda, ali ga ima

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

21.03.2013, 21:47

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Da li ste zadovoljni kvalitetom frodo obuce?user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

21.03.2013, 21:58

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

daaaaa, vecina obuce nam je froddouser posted image

clock-img

21.03.2013, 21:58

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: nanika

Tiki bas su super.....ima li muskih modela na ovaj fazon?

bilo je raznih, otidji pa vidi, ima i tena al ne znam koja je cijena

clock-img

21.03.2013, 22:01

clock-img

smajli80

pencil-img

688

IZVORNA PORUKA: Hannica

Da li ste zadovoljni kvalitetom frodo obuce?user posted image

Jesam, poneki model zna biti malko potvrd ali u suštini su jako dobreuser posted image
Mi imamo ovaj model i baš smo zadovoljniuser posted image
http://shop.ivancica.hr/proizvod/2167/

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

clock-img

21.03.2013, 22:03

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

IZVORNA PORUKA: škorpija

ja kupih troje "Primo" cipelica po 15 KM, dvoje za poklon i jedne za A., lijepe su ali nisu nešto kvalitetne, i oni su se malo pokvarili, ali su u rangu recimo onih iz planet obuće koje sam platila 45 KM. prodavačica nije imala pojma zašto su na sniženju, niti da li se fabrika stvarno zatvara, inače cipelice primo su dizajnirane u sloveniji, a izrađene u kini, od vještačke su kože, ali ima je unutrašnji uložak od prirodne kože i imaju kao poluortopedski uložak, nije izražen kao kod recimo froda, ali ga ima

ma frodove ne možeš naći za 15 Km ni u snu, a ove su dobre mi ih uzimamo, uzmamo i frodo, ali i ove

clock-img

21.03.2013, 22:12

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Pitam jer ja nisam nesto zadovoljna. Ove zime kupili Hani gleznjace,platili ih 100 KM,obula ih 10-ak puta a nekako su se ofucale,boja izblijedila,izguzvale se,a pazila sam kako ih ko oci u glavi.user posted image Ne znam kakve bi bile da su joj jedine.user posted image Vjerujem da su udobne,ali nekako za taj novac ocekujem vise.user posted image
To su te... http://shop.ivancica.hr/proizvod/2716/

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

21.03.2013, 22:14

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

i mi imamo jedne sada im mala seka naslijedila, ova ih malo nosila i ja ih operem, one ko da ih je vojska djece nosila, ma frodo prodaje ime, ništa dugo bogami i što im prolazi

clock-img

21.03.2013, 22:20

clock-img

mama75

pencil-img

2257

Moja djeca uglavnom nose Frodo obucu, a pape samo Frodo. Ja sam zadovoljna, jedino sam imala problem kod ove starije kada je ona zuta koza unutra da joj carape pozute tj posmedje jer joj se none znoje, a ta koza pusti bolu. Zato kada joj kupujem gledam da je unutra ona siva kozna postava.
Hannice ja neki dan mladjoj kupila iste, na snizenju :-) Mi stvarno nismo imali problem do sada da se, sto kazes, ofucaju. Ova starija nekako ne unisti obucu. U stvari uvijek ima po 2-3 para za svaku sezonu, pa mozda zbog toga. Jedino su joj se ove zime poprilicno unistile Frodo cizme, ali bijele su boje pa mislim da je to razlog. Zapravo nisu se unistile nego posivile nekako. Ali arf i spuzvica i rijesila sam i taj problem :-)

clock-img

21.03.2013, 22:20

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Ja ih nisam prala,samo ih ocistim vlaznom krpom.Moram nesto,nece valjda prljave nositi.user posted image
Cini mi se da je ciciban mnogo bolji,samo ga u Ze nema.user posted image

clock-img

21.03.2013, 22:21

clock-img

mama75

pencil-img

2257

Ciciban je cini mi se skupkji od Froda. Tamo im kupujem one platnene tene i baletanke.

clock-img

21.03.2013, 22:24

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: mama75

Moja djeca uglavnom nose Frodo obucu, a pape samo Frodo. Ja sam zadovoljna, jedino sam imala problem kod ove starije kada je ona zuta koza unutra da joj carape pozute tj posmedje jer joj se none znoje, a ta koza pusti bolu. Zato kada joj kupujem gledam da je unutra ona siva kozna postava.
Hannice ja neki dan mladjoj kupila iste, na snizenju :-) Mi stvarno nismo imali problem do sada da se, sto kazes, ofucaju. Ova starija nekako ne unisti obucu. U stvari uvijek ima po 2-3 para za svaku sezonu, pa mozda zbog toga. Jedino su joj se ove zime poprilicno unistile Frodo cizme, ali bijele su boje pa mislim da je to razlog. Zapravo nisu se unistile nego posivile nekako. Ali arf i spuzvica i rijesila sam i taj problem :-)

Pa imamo i mi uvijek po 2-3 para,jedne gumene,jedne sminka,jedna sa anatomskim uloskom,jedne za snijega. A i ne izlazimo bas cesto,neda mi se s troje djece.user posted image

clock-img

21.03.2013, 22:24

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

e, vala ja ih oprala, pa gdje puklo da puklo a i mi sm vjerni frodo papama, imamo ih od broja 22 pa nadalje, do 31, samo loš im izbor ovoh od 31 pa nadalje, puno su mi ljepše do broja 30

clock-img

21.03.2013, 22:26

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

A ovo su patikice mog Afanka,jos uvijek su mu velike,ali valjda ce moci uskoro,mala mu nogica,jos uvijek nosi 19 br.a ove su 21.
https://www.google.ba/search?q=adidas+ortholite&hl=hr&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=YHhLUZ-WMNCe7AbH8oHgDw&ved=0CCwQsAQ&biw=1280&bih=909#imgrc=GpkGE9uGrbprtM%3A%3B5vQQAqFnjr3YLM%3Bhttp%253A%252F%252Fimages.productserve.com%252Fpreview%252F2509%252F626109425.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.deal-direct.co.uk%252FDeal%252FAdidas-Bts-Classic-2-Junior-Trainer-195522509%3B200%3B200

clock-img

21.03.2013, 22:28

clock-img

mama75

pencil-img

2257

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

e, vala ja ih oprala, pa gdje puklo da puklo a i mi sm vjerni frodo papama, imamo ih od broja 22 pa nadalje, do 31, samo loš im izbor ovoh od 31 pa nadalje, puno su mi ljepše do broja 30

Ne samo da je los izbor, nego su modeli skroz cudni. Mojoj starijoj 32 male, 33 spadaju. Jos sam u potrazi za papama za nju, a kako je krenulo preci cemo na papucice.

clock-img

21.03.2013, 22:29

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Pitam jer ja nisam nesto zadovoljna. Ove zime kupili Hani gleznjace,platili ih 100 KM,obula ih 10-ak puta a nekako su se ofucale,boja izblijedila,izguzvale se,a pazila sam kako ih ko oci u glavi.user posted image Ne znam kakve bi bile da su joj jedine.user posted image Vjerujem da su udobne,ali nekako za taj novac ocekujem vise.user posted image
To su te... http://shop.ivancica.hr/proizvod/2716/

Mi smo pocetkom zime kupile u winku jeftine gleznjace. Isprobali ih na snijegu i kiši i ne mozes vjerovati da zaista nisu promocile nogu niti jednom. Jos unutra futrovane pa su i tople. Ostale smo tako u njima cijelu sezonu i jos ih nosi.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

21.03.2013, 22:30

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

clock-img

21.03.2013, 22:30

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

e, vala ja ih oprala, pa gdje puklo da puklo

Kod mene sve u masini zavrse... nema ja zivaca za spuzvice...

I zaista se pokazalo da Frodo ima najvise kartona...tako da smo odustali od njega...

Recimo, od jeftinije obuce waikiki super prezivi masinuuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

21.03.2013, 22:31

clock-img

mama75

pencil-img

2257

A ovakve smo mu kupili za jesen,aBd. user posted image
http://www.betsispor.com/en/urun/472673-001/

Kako su slatke. Ja kada vidim male cipelice sva se raznjezim. A ove mini tene su mi vrh!

clock-img

21.03.2013, 22:33

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Mia aBd i mi cemo slijedece godine,vjerujem da su lijepse od ovih nasih.user posted image

Zadnji članci

article-img