Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
animagical, zar ne misliš da je 135 KM puno za tene? Mislim, divno što možeš dati toliko za tene, ali meni to zvuči previše. Ja ne idem preko 100 KM za cipelice, a tene bi mi trebale biti jeftinije. Laura ima dosta tena (što ću kad je tata difovac, a i ja ih jako volim), ali zaista niti jedne nisu preko 80 KM.
A što se tiče primo cipelica, niti jedne koje sam ja videla nisu imale anatomski uložak. Sada imaju?
kada su ove s linka u pitanju, ne mislim. sta je ovo s ljudima, ne mozes nista kupiti ni sebi ni djetetu, a da ti neko ne odmjeri je li puno ili malo i ne skoci na savjest? izvini sto ovako reagujem, ali ti je pitanje neumjesno.
04.03.2013, 13:44
minie
165
Animagical meni su oboje lijepe, ali ove prve , samo hoce li drug imati srpljenja dok mu ih obujes A Air Maxice? Samo sto nema neki izbor kod nas.
Ja sam nedavno citala da djeci do 3. godine i ne trebaju cipelice/patike sa anatomskim uloskom
04.03.2013, 13:45
Pretty mamma
1079
A uuuuu animagical, tebe je netko dobro naljutio. Moje pitanje je skroz na mjestu, a tvoj odgovor je jednostavno mogao biti-Ne, ne mislim da je 135 KM puno za tene i kraj priče. Nitko tebi ne prigovara ili govori što kupovati, dapače, super što možeš dati toliko para za tene. I meni uglavnom govore na poslu da puno trošim na curicu pa nikome to ne uzimam za zlo. Svatko ima svoje mišljenje. Eto,moje je da je 135 KM puno ze tene, bilo kakve.
04.03.2013, 14:06
animagical
5604
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma
A uuuuu animagical, tebe je netko dobro naljutio. Moje pitanje je skroz na mjestu, a tvoj odgovor je jednostavno mogao biti-Ne, ne mislim da je 135 KM puno za tene i kraj priče. Nitko tebi ne prigovara ili govori što kupovati, dapače, super što možeš dati toliko para za tene. I meni uglavnom govore na poslu da puno trošim na curicu pa nikome to ne uzimam za zlo. Svatko ima svoje mišljenje. Eto,moje je da je 135 KM puno ze tene, bilo kakve.
nije me niko naljutio, ali ocigledno je da mi nije puno, cim pitam za njih potpun odgovor ti mogu dati jedino ako ti do u detalj obajsnim objasnim svoje porodicne prihode, stalne troskove, neke vanredne prilive para i tako dalje.... a nisam troskali ni najmanje, tene od prosle god su nam kostale oko 50km, ali tada mi nijedne nisu ni zapale za oko, nego smo mu kupili jer treba da ima...
minie i meni su ove prve ljepse... ma imace valjda strpljenja, toliko se obraduje kad ide vani da sam uzme cizme i sjedne na pod da ga obujem a ni ja ne vodim racuna o anatomskom ulosku, jer smatram da se svod sasvim zdravog stopala moze samo ulijeniti uz stalnu podrsku... nego, mislim da cu ih tesko naci kod nas, ali probacu...
04.03.2013, 15:35
minie
165
E onda nece biti problema. Ni ja ih nigdje nisam vidjala, a pravo su fancy.
04.03.2013, 21:53
M kao Mama
5536
škorpija slične sam vijela u Sport life radnjama, mislim da su oko 55 km pa pogledaj, moja Lajla ima iste samo u kombinaciji sa Pink i tirkiznom kombinaciji, meni su bile npr. puno bolji modeli iz kolekcije Sister, ali nema ih više, to su bili predivni modeli, uskore će Lamija jedne da pronosa, od seke ostale,
04.03.2013, 22:00
miracle
281
Znate li cija je marka cipelica Marcelin i gdje se u Sa mogu naci? To su nehodalice.
evo ove još jeftinije 28 eura, baš su slatke, ako ko pođe u njemačku nek mi javi :-)
Ovakvih je bilo prosle godine,u raznim kombinacijama,vjerovatno ima i sada,mi imamo ljubicasto bijele,kupili u Stross.ulici ,Basket cini mi se
05.03.2013, 18:06
Lavić
229
Preslatke Nike sam gledala u Sportlife-u kod Trznice. Al' ipak kupih u Cicibanu.
05.03.2013, 18:31
sporty mamaa
3211
IZVORNA PORUKA: animagical
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Mi kupili u cicibanu bebi, svega 24 km na snizenju. Prelijepe, kombinacija crvene i plave sa nekim zvjezdicama
da li je u cicbanu snizenje i na vece brojeve? nama treba br 26 ako ne nadjem nesto lijepo, kupicu normalne tenice, puma, nike ili nesto tako.... cizme su nam svima na vrh glave!
Ja mislim da ima i br.26 na snizenju, nama je jedva nasla 22, sve bili veci brojevi( a sto momak masala ima veliko stopalo ). A bas su fine skroz, meni nekako univerzalne, mogu i djecaci i djevocice. A lagane totalno. Kad stignem stavit cu sliku da vidis.
super su nanika,koliko su koštale?i gdje ste ih kupili
06.03.2013, 12:51
nanika
1399
Marinci draga pa tebe nigdje nema.....ja pitala za tebe na temi forumasice gdje ste. Napisi pp da znam kako si i jeli sve ok. Tene smo kupili u sport life prodavnoci i platili 65 km. Ovo su nam paradne a kupicemo neke jos za loptu
06.03.2013, 13:41
marinčii
4750
ma tu sam ja ,sad sam ti stalna na temi čekaonica,a hvala za informaciju ,vidjet ćemo valjda maju i kod nas u sportlifu,ljubi dječicu
06.03.2013, 13:51
Pretty mamma
1079
IZVORNA PORUKA: miracle
Znate li cija je marka cipelica Marcelin i gdje se u Sa mogu naci? To su nehodalice.
Ja vidjela u konzumu na koreji prije 2 dana.
miracle, baš u konzumu, u supermarketu? Si možda vidjela cijenu?
06.03.2013, 16:36
miracle
281
IZVORNA PORUKA: miracle
Ja vidjela u konzumu na koreji prije 2 dana.
miracle, baš u konzumu, u supermarketu? Si možda vidjela cijenu?
Jeste bas u supermarketu.Sad su napravili razmjestaj..na dijelu gdje su autosjedalice,kadice za kupanje u produzetku je garderobu i u donjoj polici u cosku stoje 3,4,para te obuce.Neznam za cijenu,da ne slazem..gledala sam onu kutiju izvini ako pogrijedim ali mislim da us bile oko 13KM...opet izvini brzinksi sam onu kutiju gledala.
06.03.2013, 16:43
Hannica
2920
Ja sam prosle godine Umi uzimala cizme nehodalice te marke u Konzumu i mislim da su bile oko 16-17 KM. Ali bile su bas preslatke i kvalitetne.
07.03.2013, 15:29
Pretty mamma
1079
miracle, sinoć sam išla u Konzum, samo da vidim cipelice. Imaju samo 3 para, jedne su jako male, druge mi se ne sviđaju, jedino te treće su divne, ali ih nisam uzela jer nisam izmjerila malenom nogu pa da ne fulim. Cijena je 16 KM.