cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

04.03.2013, 13:35

clock-img

animagical

pencil-img

5604

IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

animagical,
zar ne misliš da je 135 KM puno za tene?
Mislim, divno što možeš dati toliko za tene, ali meni to zvuči previše.
Ja ne idem preko 100 KM za cipelice, a tene bi mi trebale biti jeftinije.
Laura ima dosta tena (što ću kad je tata difovac, a i ja ih jako volim), ali zaista niti jedne nisu preko 80 KM.

A što se tiče primo cipelica, niti jedne koje sam ja videla nisu imale anatomski uložak. Sada imaju?

kada su ove s linka u pitanju, ne mislim. sta je ovo s ljudima, ne mozes nista kupiti ni sebi ni djetetu, a da ti neko ne odmjeri je li puno ili malo i ne skoci na savjest? izvini sto ovako reagujem, ali ti je pitanje neumjesno.

clock-img

04.03.2013, 13:44

clock-img

minie

pencil-img

165

Animagical meni su oboje lijepe, ali ove prve user posted image , samo hoce li drug imati srpljenja dok mu ih obujesuser posted image A Air Maxice? Samo sto nema neki izbor kod nas.

Ja sam nedavno citala da djeci do 3. godine i ne trebaju cipelice/patike sa anatomskim uloskom user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

clock-img

04.03.2013, 13:45

clock-img

Pretty mamma

pencil-img

1079

A uuuuu animagical, tebe je netko dobro naljutio. Moje pitanje je skroz na mjestu, a tvoj odgovor je jednostavno mogao biti-Ne, ne mislim da je 135 KM puno za tene i kraj priče.
Nitko tebi ne prigovara ili govori što kupovati, dapače, super što možeš dati toliko para za tene.
I meni uglavnom govore na poslu da puno trošim na curicu pa nikome to ne uzimam za zlo. Svatko ima svoje mišljenje. Eto,moje je da je 135 KM puno ze tene, bilo kakve.

Laura je u mom naručju!

clock-img

04.03.2013, 14:06

clock-img

animagical

pencil-img

5604

A uuuuu animagical, tebe je netko dobro naljutio. Moje pitanje je skroz na mjestu, a tvoj odgovor je jednostavno mogao biti-Ne, ne mislim da je 135 KM puno za tene i kraj priče.
Nitko tebi ne prigovara ili govori što kupovati, dapače, super što možeš dati toliko para za tene.
I meni uglavnom govore na poslu da puno trošim na curicu pa nikome to ne uzimam za zlo. Svatko ima svoje mišljenje. Eto,moje je da je 135 KM puno ze tene, bilo kakve.

nije me niko naljutio, ali ocigledno je da mi nije puno, cim pitam za njihuser posted image potpun odgovor ti mogu dati jedino ako ti do u detalj obajsnim objasnim svoje porodicne prihode, stalne troskove, neke vanredne prilive para i tako dalje.... a nisam troskali ni najmanje, tene od prosle god su nam kostale oko 50km, ali tada mi nijedne nisu ni zapale za oko, nego smo mu kupili jer treba da ima...

minie i meni su ove prve ljepse... ma imace valjda strpljenja, toliko se obraduje kad ide vani da sam uzme cizme i sjedne na pod da ga obujemuser posted image a ni ja ne vodim racuna o anatomskom ulosku, jer smatram da se svod sasvim zdravog stopala moze samo ulijeniti uz stalnu podrsku... nego, mislim da cu ih tesko naci kod nas, ali probacu...

clock-img

04.03.2013, 15:35

clock-img

minie

pencil-img

165

E onda nece biti problema. Ni ja ih nigdje nisam vidjala, a pravo su fancy.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

clock-img

04.03.2013, 21:53

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

škorpija slične sam vijela u Sport life radnjama, mislim da su oko 55 km pa pogledaj, moja Lajla ima iste samo u kombinaciji sa Pink i tirkiznom kombinaciji, meni su bile npr. puno bolji modeli iz kolekcije Sister, ali nema ih više, to su bili predivni modeli, uskore će Lamija jedne da pronosa, od seke ostale,

clock-img

04.03.2013, 22:00

clock-img

miracle

pencil-img

281

Znate li cija je marka cipelica Marcelin i gdje se u Sa mogu naci? To su nehodalice.

Ja vidjela u konzumu na koreji prije 2 dana.

clock-img

04.03.2013, 23:01

clock-img

bellla

pencil-img

569

IZVORNA PORUKA: škorpija

http://store.nike.com/de/de_de/?l=shop,pdp,ctr-inline/cid-300/pid-676446/pgid-409247

evo ove još jeftinije 28 eura, baš su slatke, ako ko pođe u njemačku nek mi javi :-)

Ovakvih je bilo prosle godine,u raznim kombinacijama,vjerovatno ima i sada,mi imamo ljubicasto bijele,kupili u Stross.ulici ,Basket cini mi se

Be happy,it drives people crazy!

clock-img

05.03.2013, 18:06

clock-img

Lavić

pencil-img

229

Preslatke Nike sam gledala u Sportlife-u kod Trznice.
Al' ipak kupih u Cicibanu.

Lavić nam je stigao 1. augusta 2011. godine

clock-img

05.03.2013, 18:31

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Mi kupili u cicibanu bebi, svega 24 km na snizenju. Prelijepe, kombinacija crvene i plave sa nekim zvjezdicamauser posted image user posted image

da li je u cicbanu snizenje i na vece brojeve? nama treba br 26user posted image ako ne nadjem nesto lijepo, kupicu normalne tenice, puma, nike ili nesto tako.... cizme su nam svima na vrh glave!

Ja mislim da ima i br.26 na snizenju, nama je jedva nasla 22, sve bili veci brojevi( a sto momak masala ima veliko stopalouser posted image user posted image ). A bas su fine skroz, meni nekako univerzalne, mogu i djecaci i djevocice. A lagane totalno. Kad stignem stavit cu sliku da vidis.

clock-img

06.03.2013, 12:00

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

super su nanika,koliko su koštale?i gdje ste ih kupili

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

06.03.2013, 12:51

clock-img

nanika

pencil-img

1399

Marinci draga pa tebe nigdje nema.....ja pitala za tebe na temi forumasice gdje ste. Napisi pp da znam kako si i jeli sve ok.
Tene smo kupili u sport life prodavnoci i platili 65 km. Ovo su nam paradne a kupicemo neke jos za loptu

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

06.03.2013, 13:41

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

ma tu sam ja ,sad sam ti stalna na temi čekaonica,a hvala za informaciju ,vidjet ćemo valjda maju i kod nas u sportlifu,ljubi dječicu

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

06.03.2013, 13:51

clock-img

Pretty mamma

pencil-img

1079

IZVORNA PORUKA: miracle

Znate li cija je marka cipelica Marcelin i gdje se u Sa mogu naci? To su nehodalice.

miracle,
baš u konzumu, u supermarketu? Si možda vidjela cijenu?

Laura je u mom naručju!

clock-img

06.03.2013, 16:36

clock-img

miracle

pencil-img

281

IZVORNA PORUKA: miracle

miracle,
baš u konzumu, u supermarketu? Si možda vidjela cijenu?

Jeste bas u supermarketu.Sad su napravili razmjestaj..na dijelu gdje su autosjedalice,kadice za kupanje u produzetku je garderobu i u donjoj polici u cosku stoje 3,4,para te obuce.Neznam za cijenu,da ne slazem..gledala sam onu kutiju izvini ako pogrijedim ali mislim da us bile oko 13KM...opet izvini brzinksi sam onu kutiju gledala.

clock-img

06.03.2013, 16:43

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Ja sam prosle godine Umi uzimala cizme nehodalice te marke u Konzumu i mislim da su bile oko 16-17 KM. Ali bile su bas preslatke i kvalitetne.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

06.03.2013, 16:52

clock-img

leona81

pencil-img

6373

mi smo uzeli ove u sportlife-u po preporuci ladyblue, ostale samo jos jedne i to nas broj...
http://www.streetwear.gr/Products/Kids/Kids-Shoes/Sneakers/adidas-Originals-forum-smile-cf-I-G60957.html#.UTdm2FdIqt0

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

06.03.2013, 16:54

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

waaooo user posted image Bas su medene Leona.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

06.03.2013, 17:08

clock-img

nanika

pencil-img

1399

Leona divne suuser posted image . I mojoj curici su se te svidjele ali nema broja 30user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

06.03.2013, 17:16

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

IZVORNA PORUKA: leona81

mi smo uzeli ove u sportlife-u po preporuci ladyblue, ostale samo jos jedne i to nas broj...
http://www.streetwear.gr/Products/Kids/Kids-Shoes/Sneakers/adidas-Originals-forum-smile-cf-I-G60957.html#.UTdm2FdIqt0

slatke su,imali smo ovakve slicne 2 puta,ima li nekih drugih,kakav je inace izboruser posted image

Hello, it's me...

clock-img

06.03.2013, 17:18

clock-img

nanika

pencil-img

1399

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

slatke su,imali smo ovakve slicne 2 puta,ima li nekih drugih,kakav je inace izboruser posted image

Meni je to uvijek sve jedno te isto.

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

07.03.2013, 15:29

clock-img

Pretty mamma

pencil-img

1079

miracle,
sinoć sam išla u Konzum, samo da vidim cipelice.
Imaju samo 3 para, jedne su jako male, druge mi se ne sviđaju, jedino te treće su divne, ali ih nisam uzela jer nisam izmjerila malenom nogu pa da ne fulim.
Cijena je 16 KM.

Laura je u mom naručju!

clock-img

07.03.2013, 15:32

clock-img

Pretty mamma

pencil-img

1079

leona,
divne su tenice. Koliko su bile parica?

Laura je u mom naručju!

clock-img

07.03.2013, 15:53

clock-img

felix

pencil-img

1166

super tene mi imamo takve tj imali ih nece mu ove god moci naviritiuser posted image porasla noga ....

Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.

Zadnji članci

article-img