cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Cipelice za djecu

clock-img

20.11.2012, 12:44

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: bellla

Nisu bona,neletjela u Azelu,za 10kmuser posted image a predivne

gdje si uzela cizmice,trebale bi i nama takve

u kojem azelu, ima li broj 27?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

20.11.2012, 12:50

clock-img

bellla

pencil-img

569

Tiki,onaj na Socijalnomuser posted image

Be happy,it drives people crazy!

clock-img

20.11.2012, 12:52

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

odoh danasuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

20.11.2012, 19:33

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: teacher75

isla danas i nema, prodavacica kaze da nisu ni imali takveuser posted image user posted image al sam kupila super vrecu za spavanje, debelu bez rukava za lanu, znaci pravo dugacka, sigurno 110cm s tim da se donji dio moze zavratiti pa da bude za manje dijete-bebu za samo 10km

clock-img

20.11.2012, 19:52

clock-img

Amyla

pencil-img

246

mi juce kupili ove, prezadovoljni user posted image

http://shop.ivancica.hr/proizvod/2662/

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

clock-img

20.11.2012, 20:48

clock-img

bellla

pencil-img

569

isla danas i nema, prodavacica kaze da nisu ni imali takveuser posted image user posted image al sam kupila super vrecu za spavanje, debelu bez rukava za lanu, znaci pravo dugacka, sigurno 110cm s tim da se donji dio moze zavratiti pa da bude za manje dijete-bebu za samo 10km

cuj nisu ni imali,svasta,pa gdje ih ja uze ondauser posted image

Be happy,it drives people crazy!

clock-img

10.12.2012, 20:27

clock-img

D_K

pencil-img

2669

cure, gdje bih mogla naci uggsice za djevojcice..
ovim svojim sam obecala da ako budem dobro slusala da ce dobiti ugsice (dobro ste procitale, ovo ja ovako jer me okrecu oko malih prstica user posted image )
meni trebaju jedne 33 i druge 30 - odokativno..
ako znate neku radnju, gdje me nece žiža izaci duple ugsice, samo pucajte..

Onaj pogled :))))

clock-img

13.12.2012, 11:48

clock-img

D_K

pencil-img

2669

cure, jeste li vidjele gdje ugg za curice?
da nema u H&M - mozda Tiffany ima - help, da ne lutam po ovoj zimari??

Onaj pogled :))))

clock-img

20.12.2012, 21:17

clock-img

mamma mumi

pencil-img

1074

Drage moje znate li gdje bih mogla kupiti kakve cizmice za snijega za djecaka, a da su nepropusne i jeftine? Hvala

clock-img

20.12.2012, 21:47

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: mamma mumi

Drage moje znate li gdje bih mogla kupiti kakve cizmice za snijega za djecaka, a da su nepropusne i jeftine? Hvala

jesi gledal u prodavnicama WInk...imaju super za dječake i djevojčice najskuplje su im 32 KM...ja uzela zaovinom sinu neki dan...sanako se i nisu pormočile ai lijepo izgledaju baš

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

20.12.2012, 22:31

clock-img

mamma mumi

pencil-img

1074

Ok, hvala ti bas cu pogledati.Ove koje sam kupila lafo nepropusne, propustile mu i nogice mokre, ma uzas.

clock-img

21.12.2012, 10:37

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: mamma mumi

Ok, hvala ti bas cu pogledati.Ove koje sam kupila lafo nepropusne, propustile mu i nogice mokre, ma uzas.

ja sma malcu kupila prave zimske čizme u amki na mojmilu, cijena im je smiješan oko 20 KM, a stavrno su nepropusne, mi ih obuvamo kad je veliki snijeg ili kad idemo na sankanje, za dječake je kombinacija crne i narandžaste, za djevojčice, crne i ljubičaste, piše na njima olip

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

01.03.2013, 08:28

clock-img

Lavić

pencil-img

229

Mamice,treba mi pomoc,sinoc kupim ciciban tene broj 22, i poslije mi MM sveze suhvu da djecaku nece moci ni mjesec dana.
Ja kupila ko sebu,onako knap, malkice lufta ima.
Treba li mi veci broj, da odmah jutros mijenjam?Postoji li neka fora za predvidjanje dinamike rasta nogice?
Mozda vam je malo shega pitanje, ali fakat se ne snalazim.

Lavić nam je stigao 1. augusta 2011. godine

clock-img

01.03.2013, 08:43

clock-img

sheri

pencil-img

1515

sve zavisi Lavić, moja kcerka je donedavno svaku obucu nosila maksimalno 3 mjeseca, jer joj je bas brzo noga rasla. sada raste malo sporije noga. uzmi da ce i on tene nositi tek za nekih mjesec -mjesec i po, pa mozda da ipak uzmes borj vece.

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

01.03.2013, 08:43

clock-img

sirnica

pencil-img

-667

Lavić, ako si kupila kao sebi, knap , bolje da zamijeniš jer njima nogica u tom periodu baš brzo raste.

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

clock-img

01.03.2013, 08:52

clock-img

nanika

pencil-img

1399

Lavic ja bih mu uzela vece za broj. Ja kad kupujem djeci uzmem za prst vece. Kada obuku ako ozada kod pete mogu sraviti kaziprst to je to.

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

01.03.2013, 09:52

clock-img

canim

pencil-img

4126

IZVORNA PORUKA: Lavić

Mamice,treba mi pomoc,sinoc kupim ciciban tene broj 22, i poslije mi MM sveze suhvu da djecaku nece moci ni mjesec dana.
Ja kupila ko sebu,onako knap, malkice lufta ima.
Treba li mi veci broj, da odmah jutros mijenjam?Postoji li neka fora za predvidjanje dinamike rasta nogice?
Mozda vam je malo shega pitanje, ali fakat se ne snalazim.

U cicibanu imaju onaj papir s nogicom i gdje mozes ocitati velicinu koja djetetu odgovara, tako da na osnovu toga mozes i odrediti tacnu velicinu.

clock-img

01.03.2013, 15:51

clock-img

ljubičica 28

pencil-img

289

Mene zanima kako vidite da vam dječici odgovara neki broj cipela/patika? Moj malac ima veći veliki prst od ostalih pa me uvijek strah da mu obuća nije mala. Mislim, sasvim sam sigurna da mu je nešto malo ako mu ne mogu obući ili ako mi odmah govori da mu skinem jer ga boli nogica čim mu ih obučem, ali kako odrediti da nešto nije preveliko ili da je baš taman user posted image

Ima li neki fazon sa cm (ono da izmjeriš nogicu i na osnovu toga skontaš koji broj nosi)?

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

clock-img

01.03.2013, 16:00

clock-img

milenium

pencil-img

6133

ljubičice uzmi deblji papir i stavi mu nogu nanj i okolo ocrtaj stopalo olovkom.tako izreži i taj otisak nosi sa sobom i probaj gg uvuć u cipelu.ako se savije i zgužva cipela je mala.

clock-img

01.03.2013, 16:41

clock-img

ljubičica 28

pencil-img

289

IZVORNA PORUKA: milenium

ljubičice uzmi deblji papir i stavi mu nogu nanj i okolo ocrtaj stopalo olovkom.tako izreži i taj otisak nosi sa sobom i probaj gg uvuć u cipelu.ako se savije i zgužva cipela je mala.

user posted image

Ovo mi ne bi naumpalo, probat ću tako pa ćemo vidjet. Hvala na savjetu user posted image

A kad nije rano odvesti dijete ortopedu da pogleda stopala? Kod J. su pete nekako uvučene prema unutra i djever mi kaže da ga ne vodim prije treće godine jer se dotad kao stopalo razvija i poprima pravi oblik. Prije toga je rano. Inače je radio sa oropedom a i danas privatno pravi ortopedske uloške.

Eh, ja kao i svaka mama, ne bih željela da zbog moje greške i neodvođenja na vrijeme nešto iskomlikujem. Ima li neko iskustva s ortopedskim ulošcima?

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

clock-img

01.03.2013, 16:59

clock-img

canim

pencil-img

4126

I ja sam citala da se do 3 godine formira nogica tako da nema potrebe voditi ranije.

clock-img

01.03.2013, 19:19

clock-img

amra_sa

pencil-img

65

Mi planiramo kupiti neke , sad za proljeće. Da mi je neke simpa, po mogućnosti cvijetni, neki šareni veseo dezen. user posted image Ako neko ima neku preporuku nek javi.

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

clock-img

01.03.2013, 20:25

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: ljubičica 28

IZVORNA PORUKA: milenium

user posted image

Ovo mi ne bi naumpalo, probat ću tako pa ćemo vidjet. Hvala na savjetu user posted image

A kad nije rano odvesti dijete ortopedu da pogleda stopala? Kod J. su pete nekako uvučene prema unutra i djever mi kaže da ga ne vodim prije treće godine jer se dotad kao stopalo razvija i poprima pravi oblik. Prije toga je rano. Inače je radio sa oropedom a i danas privatno pravi ortopedske uloške.

Eh, ja kao i svaka mama, ne bih željela da zbog moje greške i neodvođenja na vrijeme nešto iskomlikujem. Ima li neko iskustva s ortopedskim ulošcima?

pročitaj ovu temu...
http://www.ringeraja.ba/forum/m_264689/mpage_7/key_/tm.htm
ima i naše iskustvo...
ja sma odeka privatno prije treće godine iako nisma dobila uputu od pedijatr jer do treće ne daju istu...no po dolasku privatno dibijal je uloške i rečeno nam je da smo s ejavili na vrijeme...
no nama je podmetrija zaista pokazala velke inverzije obe nogice...sada je sce to korigovano super pomoću uložaka i pored njih svakodnevnih vježbi koje i sada ona sama radi svaki dan obavezno

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img