IZVORNA PORUKA: Full Moon
miracle, mi smo tako trazili neke cizmice i nemoj da te iznenadi da npr. u astri se razlikuju ponude od radnje do radnje, nekad neki model ima koji nije bio u drugoj radnji, pa da ti zaredas sve npr. merkatore i druge objekte gdje imaju iste prodavnice, mozda ti se posreci, jesi vidjela ima li sta u Bati u gradu?
Mi smo sto se tice zime jos uvijek vjerni cicibanu, evo nasih novih mimica
http://img194.imageshack.us/img194/7650/pb100016.jpg
Bata u gradu je zatvorena, nova ce se otvoriti, mozda je i ovorena u bbi, gdje je bio kozmo.
Ma znam to za Astre, obisla sam ih nekoliko. Imaju super cizme, kombinacija lak i antilop koza, ali sa strane ima tako neka glupa slika, ja ne znam ko je dizajnirao ono, pokvari kompletne cizme. E sad dijete je u fazi kad ima neki svoj stil, ima svoj ukus i ne zelim joj nametati nesto sto ne zeli, jer i ja sam ista takva bila i trazicu ako treba gdje god samo da mi ona bude sretna.
Za snijega cu ja njoj kupiti nepropusne da ima,ali ove mogu biti bilo kakve, ne znam orange kakav je ima li sta u toj radnji,jednom sam citala ovdje da je neko kupovao, pa ako mi mozete reci gdje se nalazi? I radnja koja je bila u sara centru na ilidzi, je li primo ili tako nesto? gdje su sad?
Bila sam u cicibanu, tamo ima prelijepih, ali sve su ove za snijeg. Jedne joj se svidjale ali broj 34 samo i te joj velike, ali te su proslogodisnje, ali su prelijepe.
< Poruku je uredio Miracle*3 -- 10.11.2012 11:24:23 >