Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
da malo podignem temu joj ljudi moji što se ismijah,jooooooj neki
sjoooo...ja zaboravila na ovo kino evo i mene malo ne mogu ja od sege
zadnja slika dadada mi je _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
uaaaaaaaao dadada pa ti si mačka u svoje vrijeme bila ...Meni je ova prva ekstra
e nek si vala bbreskva podigla temu podigla si mi i raspolozenje ja koju god da postavim sa maramom dodjem na isto iz proslosti ili sad _____________________________Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
Srce slatko, vidi mi mašne
IZVORNA PORUKA: Breskva Srce slatko, vidi mi mašne
E bas vam hvala Breskva...ova ti je haos ...ubila se za regionalno druzenje
Prepoznat ćete me sigurno, idem odmah sutra da dam minival
IZVORNA PORUKA: dadada
ne mogu više odo
2000 1976 (kad sam se rodila) A ovo je moja mama 1975 :)
A ne znam koje je ovo godine :)
He he evo i mene.... Frizure su haos........ _____________________________A- Februar.2017. E- Oktobar.2008.
Marina kad je neko lijep nema šta mu ne stoji, pa čak i sa ovim frizurama
Oj neki koma si mi s calama i pletenicom.Bas sam se ismijala.Breskva odlicna si :):):). manuela slatka si ko med masaallah. _____________________________”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”! Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete! 2007, 2008 ( dva puta moje sve )
Manuela, što bi rekli, i da vreću na sebe obućeš ... Mubi, tebi standarno ova dugačka ravna frizura famozno stoji. _____________________________Velika princeza E 2005 Maleni veseljak N 2008 I ovo su moja DjeCa pored djece, i moje Dojenje nakon dojenja
IZVORNA PORUKA: Breskva IZVORNA PORUKA: dadada Ovdje mi dadada ličiš na Šeherzadu
IZVORNA PORUKA: Breskva
e jesam se ismijala pravo evo i vi pogledajte kakva bi bila u proslosti _____________________________Sara&Mohammad
_____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
Hvala vama;al sva sreća pa se ovi stilovi više ne nose . Katastrofica. Najjača mi je ova trajna acudesa ova zadnja slika je super, amela2208 me na svakoj ovoj slici asocira na profesoricu. _____________________________A- Februar.2017. E- Oktobar.2008.
IZVORNA PORUKA: manuela amela2208 me na svakoj ovoj slici asocira na profesoricu.
evo i ja se malo igrala _____________________________Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
hahhah.. jest, najbolje pticije gnijezdo _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
Ko nikada nije imao Tetku, nije imao sreću da poseduje neizmerno bogatstvo sažeto u jednoj osobi....
Odgoj, razvoj i njega
Nije meni teško udovoljiti. Ne trebaju mi skupi restorani, spa centri, luksuzan smještaj, da bih ...
Mama poslije porođaja
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosječnim bebama potrebno sna, ...
Sve o bebama
Njega nećeš tući, ni u pojam ni u naletu besa i nemoći. Moraćeš prvo preko mene, a ne dao ti Bog ...