Pozdrav svima, ova tema vam je odlicna..Kod mene muz ucestvuje onoliko koliko mu slobodno vrijeme dopusta..Bas kao sto rece Hanady, niti svi imamo iste obaveze, niti se mozemo isto organizovati..Mm ide na posao ujutro u 6 jedan dan, drugi dan uvece u 6 i radi do 7, ali zbog daljine dodje kuci oko 8 ipo navece kad je dnevna, a sljedeci dan ujutro u 8 ipo kad je nocna..Nocne smjene su njegov problem, uvijek dodje nenaspavan, izmoren, i naravno legne spavati, tako da sam vecinom ja sama oko djeteta, a kad je slobodan, uskace u svemu, npr. imamo puno povrca u basti, treba oko toga raditi, puna avlija cvijeca, kuca u izgradnji, doduse, sad je skoro gotovo, normalno da je on oko toga bio zauzet, i ja sam vodila brigu oko djeteta, kuce i ponesto bi i u vrtu radila kada malena pajki, sve je kako se ko organizira.Niti moji ni njegovi ne pomazu, jedino nekad kad je se pozele ostavimo je na 2-3 sata i mi ili negdje malo izadjemo, ili ostanemo u kuci u tisini..I to ovako super funkcionira Sve je nekako stvar dogovora i dobre organizacije..ali da jedno vazda lunja i odmara, drugo da i dijete i kucu i oko kuce, to mi je bezveze, svako sebi poslozi kako smatra da je najbolje