IZVORNA PORUKA: MALA1994
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
šta me ima pitati, ja odlučujem
moram da prokomentarisem pa makar.ti izgleda imas nekog super muza.sve ti pusta, svaka cas_t.jeste malo bez veze, kod moje mame moze svaki dan a kod njegove jednom u tri sedmice. pa njima ili je svejedno i nisu zainteresovani ili si ih dobro utjerala u piscu pa ne smiju nista ni da kazu.svaka ti cas_t
hvala, hvala
što se tiče djeteta mm je siguran da ću ja o njoj voditi računa najbolje od svih , priuštiti joj najbolji vrtić, najbolje tete, naj dr-a, skrb i brigu i ostalo
Pa zašto mi onda to i ne bi prepustio kad zna da je malenoj najbolje kad mama odluči
A inače nigdje je ne ostavljam samu, možda na par sati kad idem popiti kafu s prijateljima ili kupiti nešto u prodavnici i sl
ne kontam zašto bi je ostavljala na spavanje ni mojoj mami ni mojoj sveki
bez ne daj Bože velikog problema
Osim toga moja sveki je šnajderica, puna joj je soba igala, ja zaista ne bi smjela malenu ostaviti tu bez mog nadzora, kad se nešto desi kasno je za sve
Osim toga moja sveki ima problema sa pritiskom, sad je ima sad je nema
više puta se desilo da drži malenu u krilu i zaspe, do duše u mom prisustvu pa ja reagujem, mm to zna i vidi, i kako ostaviti ženi na čuvanje il na igru dijete bez mog nadzora??? moja briga je ogromna
Ja to sve radim iz predostrožnosti ne iz bezobrazluka kako se nekima čini
Osim toga moja sveki radi, po meni bi bilo bezobrazno uvaliti joj dijete na par sati kad žena definitivno odmora, moja kćerkica je dvogodišnjakinja i jako znatiželjna, za čuvanje treba neko ko će joj biti posvećem 100 % i bez igala i makaza
< Poruku je uredio veeseelaa -- 24.2.2011 11:15:24 >