Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Drage moje nasa vogelce se porodila. Ona i bebica su hvala Bogu dobro i uspjesno se oporavlja. Detalje bas i ne znam, ali vazno je da je sve OK. Iskrene cestitke sretnim roditeljima, a bebici dug i sretan zivot. _____________________________#A&A# Srece moje.
Iskrene cestitke!!!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
Iskrene čestitke od Minje i mene!!! Želimo im sve najbolje, a bebici dug i sretan život!!! _____________________________Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
Cestitam od srca, nek je bebici dug i sretan zivot a mami zelim brz opravak !!!! _____________________________Boze hvala ti na ovom najljepsem daru... EI 16.11.2009.
Iskrene cestitke i sve najbolje od srca, mami sto prijasnji oporavak. _____________________________1. ICSI Bahceci-Sarajevo 22.07.2013pocetak bockanja 04.11.2013 Beta 1:( 2. ICSI Bahceci-Sarajevo 26.06.2015 - Beta 73-80 biohem 3. 17.11.2015 Beta 0,1 4. 30.09.2016 Beta pozitivna 10.11.2016 Spontan 5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna
Cestitke od srca _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
iskrene čestitke roditeljima nadam se da će se i beba i mama što prije oporaviti _____________________________mrvica 22.9.2009. mravić 4.6.2012. ako ih ne čujem... u zijanu su garant
cestitamo _____________________________Nora-21.06.2009. :)
iskrene cestitke _____________________________
Cestitam i sve najljepse bebici i roditeljima _____________________________Curica 2006 Dečko 2009
moje čestitke _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
cestitke _____________________________15.09.2009....Stigla nasa Anamarija....
Sve najljepse zelim
Čestitam od srca _____________________________01.12. rodila se naša princezica Melisa... Nema ljepšeg osjećaja na svijetu. Ljubi je mama....
Iskrene cestitke! _____________________________Princeza dosla 05.02.2010
Sretnim roditeljima cestitke i mami brzi oporavak, a malenoj mrvici zelim dug i sretan zivot i sve najbolje! _____________________________I. srce mamino 16.01.2012. A. mamin dobrica 21.02.2014.
hvala vam svima puno victor je roden 20.08. 2009 u 9.00 sati, 3100 gr tezak i 51 cm velik. obadvoje smo dobro
Cestitke i od mame i Anesa...
Cestitamo i mi!!! Sve najljepse od srca!!! _____________________________Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.
CESTITAM VOGELCE,,,NEK VAM VIKTOR BUDE ZIV I ZDRAV! _____________________________Lejla 18-09-2006 Emana 29-01-2010 Moja dva pileta dosadna:)
Cestitamo
najljepse zelje i od nas Puno srece u zivotu _____________________________Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
Cestitam!! _____________________________Nas bebac stize 22.9 2009
Sve nabolje od nas
Ko nikada nije imao Tetku, nije imao sreću da poseduje neizmerno bogatstvo sažeto u jednoj osobi....
Odgoj, razvoj i njega
Nije meni teško udovoljiti. Ne trebaju mi skupi restorani, spa centri, luksuzan smještaj, da bih ...
Mama poslije porođaja
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosječnim bebama potrebno sna, ...
Sve o bebama
Njega nećeš tući, ni u pojam ni u naletu besa i nemoći. Moraćeš prvo preko mene, a ne dao ti Bog ...