Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Drage moje nasa vogelce se porodila. Ona i bebica su hvala Bogu dobro i uspjesno se oporavlja. Detalje bas i ne znam, ali vazno je da je sve OK. Iskrene cestitke sretnim roditeljima, a bebici dug i sretan zivot. _____________________________#A&A# Srece moje.
Iskrene cestitke!!!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
Iskrene čestitke od Minje i mene!!! Želimo im sve najbolje, a bebici dug i sretan život!!! _____________________________Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
Cestitam od srca, nek je bebici dug i sretan zivot a mami zelim brz opravak !!!! _____________________________Boze hvala ti na ovom najljepsem daru... EI 16.11.2009.
Iskrene cestitke i sve najbolje od srca, mami sto prijasnji oporavak. _____________________________1. ICSI Bahceci-Sarajevo 22.07.2013pocetak bockanja 04.11.2013 Beta 1:( 2. ICSI Bahceci-Sarajevo 26.06.2015 - Beta 73-80 biohem 3. 17.11.2015 Beta 0,1 4. 30.09.2016 Beta pozitivna 10.11.2016 Spontan 5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna
Cestitke od srca _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
iskrene čestitke roditeljima nadam se da će se i beba i mama što prije oporaviti _____________________________mrvica 22.9.2009. mravić 4.6.2012. ako ih ne čujem... u zijanu su garant
cestitamo _____________________________Nora-21.06.2009. :)
iskrene cestitke _____________________________
Cestitam i sve najljepse bebici i roditeljima _____________________________Curica 2006 Dečko 2009
moje čestitke _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
cestitke _____________________________15.09.2009....Stigla nasa Anamarija....
Sve najljepse zelim
Čestitam od srca _____________________________01.12. rodila se naša princezica Melisa... Nema ljepšeg osjećaja na svijetu. Ljubi je mama....
Iskrene cestitke! _____________________________Princeza dosla 05.02.2010
Sretnim roditeljima cestitke i mami brzi oporavak, a malenoj mrvici zelim dug i sretan zivot i sve najbolje! _____________________________I. srce mamino 16.01.2012. A. mamin dobrica 21.02.2014.
hvala vam svima puno victor je roden 20.08. 2009 u 9.00 sati, 3100 gr tezak i 51 cm velik. obadvoje smo dobro
Cestitke i od mame i Anesa...
Cestitamo i mi!!! Sve najljepse od srca!!! _____________________________Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.
CESTITAM VOGELCE,,,NEK VAM VIKTOR BUDE ZIV I ZDRAV! _____________________________Lejla 18-09-2006 Emana 29-01-2010 Moja dva pileta dosadna:)
Cestitamo
najljepse zelje i od nas Puno srece u zivotu _____________________________Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
Cestitam!! _____________________________Nas bebac stize 22.9 2009
Sve nabolje od nas
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja