Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Zaluzine cemo baciti i vozdra... Za vanjske sam cula sve najbolje...mi imamo problem vode po prozorima u toku zime..i ljeti je u stanu sauna..bez obzira sto smo klimu ugradili ipak smo uzeli vanjse roletne Pa pisem iskustvo... samo se nisam mogla odluciti izmedju sivih i bjelih..navodno sive se manje prljaju a sta znam...ja uzela bjele jer su prozori bjeli..a svakako sam ludjakinja sa pranjem prozora..pa mi nece tesko pasti sto se prljaju
A nemaju veze prozori sa njima...mozes ih postaviti kad zelis...
< Poruku je uredio salmy -- 10.6.2013 10:07:08 >
10.06.2013, 10:42
maja78 RR
4163
e super bas ces mi reci info
ja sam prijejedno cetiri godine zivkala ove sto postavljaju prozore i od sviju sam dobila info da ne rade naknadno, valjda su sad uveli
i cula sam da bude nekad problem sa mehanizmom, pa nije lose da se jave zenice koje imaju vec godinama da kazu koju
13.06.2013, 22:42
magbi
294
pozz,ja sam radila vanjske pvc bijele i spas su aa vikendom ih skroz spustim naspavamo se super su,radili smo ih nakanadno to jest jesenas nekad ako vas zanima javite se pp
13.06.2013, 22:46
salmy
5830
Mi ih sutra ocekujemo
13.06.2013, 22:48
magbi
294
super usrecit ces se i naspavat komiraju haha
18.06.2013, 22:06
salmy
5830
Postavljenje su konacno.....druga prica....ja sam odusevljena,i mislim da je ovo investicija koja je vrijedi 100%...
i koliko sam skuzila prozore necu morati ni prati
19.06.2013, 11:18
Pikapolonica
221
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
obzirom da je neko postavio anketu za vanjske roletne mogli bi ovdje dobiti info neke.
ja sam napravila prozore alu i tad nisam stavila vanjske one roletne isto pvc poslije sam se raspitivila i vecina firmi rece kao ne prave se naknadno vec samo uz prozore, pa eto bilo bi mi super ako bi mi ko dao info o tome
Mi smo proslo ljeto ugradili vanjske roletne (a prozori su tu vec duzi niz godina :) ) Malo je reci da smo se usrecili. :)
20.06.2013, 23:15
bebaa
-11235
e ovako....mi smo jesenas postavili aluminijske roletne vani i nisam vidjela nikakve razlike zimi što se tiče znojenja prozora,znači ostao je problem...riješili ga odvlaživačem zraka....ali sad su se pokazale super jer je jako toplo i prave dobar hlad....međutim to je napravljeno samo u spavaćoj pa bi sada i u dnevnoj ali su ogromni prozori....ne mogu se sjetiti ni ko je radio ove prve ni koliko su koštale.... imate li vi neku preporuku i cijenu ako znate....
20.06.2013, 23:19
salmy
5830
Mi kupujemo obavezno onaj proizvod za usisavnje vlage...aBd nama je ugradjivala firma Mikado ...super su....sve odradili po dogovoru...precizni i tacni
20.06.2013, 23:21
bebaa
-11235
IZVORNA PORUKA: salmy
Mi kupujemo obavezno onaj proizvod za usisavnje vlage...aBd nama je ugradjivala firma Mikado ...super su....sve odradili po dogovoru...precizni i tacni
koja je cijemu po kvadratu ali aluminijske ne pvc....naravno ako znaš....
20.06.2013, 23:25
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: bebaa
koja je cijemu po kvadratu ali aluminijske ne pvc....naravno ako znaš....
120 KM po kvadratu...naravno da su aluminijske....nismo imali srca na prozore koje je radio Kontinetal stavit pvc
21.12.2016, 09:46
Zorya23
3
Moj izbor bi bio zaluzine zbog jednostavnosti i cijene. U pravilu su jeftinije od roleta i lakše ih je održavati.
21.12.2016, 12:13
salmy
5830
Ma kakva žaluzine...Ne talasaj
Vanjske roletne su zakon svih zakona...Vrijede svake marke..Ma feninga
21.12.2016, 17:56
ninuska
1939
Ma kakva žaluzine...Ne talasaj
Vanjske roletne su zakon svih zakona...Vrijede svake marke..Ma feninga