cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: zaluzine, roletne...?

clock-img

10.06.2013, 10:05

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Mi smo ih narucili,pa eto vidjecemo

Zaluzine cemo baciti i vozdra...
Za vanjske sam cula sve najbolje...mi imamo problem vode po prozorima u toku zime..i ljeti je u stanu sauna..bez obzira sto smo klimu ugradili ipak smo uzeli vanjse roletne
Pa pisem iskustvo...
samo se nisam mogla odluciti izmedju sivih i bjelih..navodno sive se manje prljajuuser posted image a sta znam...ja uzela bjele jer su prozori bjeli..a svakako sam ludjakinja sa pranjem prozora..pa mi nece tesko pasti sto se prljaju

A nemaju veze prozori sa njima...mozes ih postaviti kad zelis...

< Poruku je uredio salmy -- 10.6.2013 10:07:08 >

clock-img

10.06.2013, 10:42

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

e super bas ces mi reci info

ja sam prijejedno cetiri godine zivkala ove sto postavljaju prozore i od sviju sam dobila info da ne rade naknadno, valjda su sad uveli

i cula sam da bude nekad problem sa mehanizmom, pa nije lose da se jave zenice koje imaju vec godinama da kazu koju

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

13.06.2013, 22:42

clock-img

magbi

pencil-img

294

pozz,ja sam radila vanjske pvc bijele i spas su aa vikendom ih skroz spustim naspavamo se super su,radili smo ih nakanadno to jest jesenas nekad ako vas zanima javite se pp

clock-img

13.06.2013, 22:46

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Mi ih sutra ocekujemouser posted image

clock-img

13.06.2013, 22:48

clock-img

magbi

pencil-img

294

super user posted image user posted image usrecit ces se i naspavat komiraju haha

clock-img

18.06.2013, 22:06

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Postavljenje su konacno.....druga prica....ja sam odusevljena,i mislim da je ovo investicija koja je vrijedi 100%...

i koliko sam skuzila prozore necu morati ni pratiuser posted image

clock-img

19.06.2013, 11:18

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

221

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

obzirom da je neko postavio anketu za vanjske roletne mogli bi ovdje dobiti info neke.

ja sam napravila prozore alu i tad nisam stavila vanjske one roletne isto pvc
poslije sam se raspitivila i vecina firmi rece kao ne prave se naknadno vec samo uz prozore, pa eto bilo bi mi super ako bi mi ko dao info o tome

Mi smo proslo ljeto ugradili vanjske roletne (a prozori su tu vec duzi niz godina :) )
Malo je reci da smo se usrecili. :)

The world is mine!
A. 21.08.2011.

clock-img

20.06.2013, 23:15

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

e ovako....mi smo jesenas postavili aluminijske roletne vani i nisam vidjela nikakve razlike zimi što se tiče znojenja prozora,znači ostao je problem...riješili ga odvlaživačem zraka....ali sad su se pokazale super jer je jako toplo i prave dobar hlad....međutim to je napravljeno samo u spavaćoj pa bi sada i u dnevnoj ali su ogromni prozori....ne mogu se sjetiti ni ko je radio ove prve ni koliko su koštale....
imate li vi neku preporuku i cijenu ako znate....

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

20.06.2013, 23:19

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Mi kupujemo obavezno onaj proizvod za usisavnje vlage...aBd
nama je ugradjivala firma Mikado ...super su....sve odradili po dogovoru...precizni i tacni

clock-img

20.06.2013, 23:21

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

IZVORNA PORUKA: salmy

nama je ugradjivala firma Mikado ...super su....sve odradili po dogovoru...precizni i tacni

koja je cijemu po kvadratu ali aluminijske ne pvc....naravno ako znaš....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

20.06.2013, 23:25

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: bebaa

IZVORNA PORUKA: salmy

koja je cijemu po kvadratu ali aluminijske ne pvc....naravno ako znaš....user posted image

120 KM po kvadratu...naravno da su aluminijske....nismo imali srca na prozore koje je radio Kontinetal stavit pvc

clock-img

21.12.2016, 09:46

clock-img

Zorya23

pencil-img

3

Moj izbor bi bio zaluzine zbog jednostavnosti i cijene. U pravilu su jeftinije od roleta i lakše ih je održavati.

clock-img

21.12.2016, 12:13

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Ma kakva žaluzine...Ne talasaj

Vanjske roletne su zakon svih zakona...Vrijede svake marke..Ma feninga

clock-img

21.12.2016, 17:56

clock-img

ninuska