Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ipak nista od kafe ni danas . Suprug ne može da stigne na vrijeme !!
30.10.2009, 08:21
Nedi
1147
Evo da napišem kratki izvještaj sa kafice: Bile su lejlašh i merjem, žana(nina) i žana, Ivona i moja malenkost, super smo se ispričale a djevojčice su uživale u novootvorenoj igraoni dok su mame u miru kafenisale. Do iduće kafice...
05.11.2009, 21:17
lejlašh
698
Ima li koga od mojih Zeničanki? Da li je neko zainteresovan za kahvicu sutra? Recimo tržni centar u 19.30h?
Zene evo i mene u Ze...ali sam ovdje, nazalost, samo do sutra...Ako neko bude izlazio sad nekad...ili veceras...nek se javne. Moze biti da se i ja pomaknem iz kuce .
09.11.2009, 17:05
lejlašh
698
Hajde - opet se pokrenimo- može li četvrtak? Igraona je super- možemo i sa djecom
Lejla, Lejla...kako uvijek pogodiš četvrtak? Ako ne bude dogovora sa A i I, pridružiti ću vam se, jer sam prošli put kasnila zbog RR kafice pa nebi i ovaj. U svakom slučaju javiti ću, hvala na obavjestenju
PS. Ako budem isla, doći ću sama bez
11.11.2009, 23:54
lejlašh
698
Do sada su mi potvrdile Ivona, nita, malecka60, a za ostale ćemo vidjeti
Hvalaaa Prvo mi nije radio net,pa onda comp....i hebi ga,ne mozes dva dobra sastaviti Ali sad sam tu i jako sam raspolozena za kafu Ne vodim dijete nigdje u zatvoren prostor zbog ove gripurine,a i nama bi bilo dobro da idemo negdje gdje nema guzve.Prijedlozi dobrodosli!Samo nemojte u cetvrtak,nece Sanjica moci
Hehehe ja se vec dogovorila u četvrtak sa svojim curama , pa ne moramo svake sedmice na kafu, bila je kafa prošli četvrtak, može u ponedjeljak, utorak, srijedu, petak...