cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o)

clock-img

06.06.2011, 11:06

clock-img

mala86

pencil-img

2755

IZVORNA PORUKA: niki83

onda srijeda, negdje u carsiji..user posted image

moze user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

06.06.2011, 11:09

clock-img

malena27 RR

pencil-img

15117

pozeljela sam popiti kafu s vama. ako obaveze dozvole, pridruzim vam se... u cetvrtak pocinjemo sa krecenjem, valja pripremiti sve... pa ako stignem super user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

clock-img

06.06.2011, 11:10

clock-img

mala86

pencil-img

2755

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

pozeljela sam popiti kafu s vama. ako obaveze dozvole, pridruzim vam se... u cetvrtak pocinjemo sa krecenjem, valja pripremiti sve... pa ako stignem super user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

clock-img

06.06.2011, 11:12

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Srijeda, pola 8, bašta kina?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

06.06.2011, 11:22

clock-img

henna ze

pencil-img

475

hajd da se nadjemo kod sata..pa onda da idemo u kino..a ako neko ne stigne onda nek dodje gore..
malena ja sam tebe  želijo puno..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

06.06.2011, 11:25

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Joj kod sata...nisam se od srednje škole našla 'kod sata', može!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

06.06.2011, 11:30

clock-img

niki83

pencil-img

2113

super..vidimo se aBduser posted image

N&N

clock-img

06.06.2011, 11:35

clock-img

mala86

pencil-img

2755

jel vodi itko djecu osim palacinke i malene user posted image

clock-img

06.06.2011, 11:46

clock-img

henna ze

pencil-img

475

ako mm bude radio..povešću ja svoje dijete :)))

clock-img

06.06.2011, 11:49

clock-img

mala86

pencil-img

2755

ma Leon nece ici vjerovatno,jer bi to vjerovatno znacilo u 8 nazad a dodjemo u pola 8 user posted image user posted image ,zbog spavanja,,al ako ce biti vise djece izdrzat ce i on nekako user posted image

clock-img

06.06.2011, 11:52

clock-img

henna ze

pencil-img

475

zadužićemo Henu da ga čuva i zabavlja, ne sikiraj se..samo ako ne plače..a ako bude plako..ona će pobjeći od njega..odmah začepi uši i kaže..ja ne mogu trpit da se dere

clock-img

06.06.2011, 11:53

clock-img

cicimici

pencil-img

87

možda ja povedem Dinauser posted image

Ne mogu vam dati recept za uspjeh,ali vam mogu reći formulu za neuspjeh : NASTOJTE SVAKOM UGODITI

clock-img

06.06.2011, 13:13

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Obzirom da je utakmica i ja cu povesti Nuser posted image valjda neće biti nekih iznanađenja ovaj put

clock-img

06.06.2011, 13:15

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Nedi, sutra je utakmica, a mi smo u srijedu, meščini...

clock-img

06.06.2011, 13:22

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Da, u utorak gleda utakmicu a u srijedu igra

clock-img

06.06.2011, 13:31

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Ah, muški i fudbal user posted image

clock-img

06.06.2011, 13:45

clock-img

mala86

pencil-img

2755

IZVORNA PORUKA: henna ze

zadužićemo Henu da ga čuva i zabavlja, ne sikiraj se..samo ako ne plače..a ako bude plako..ona će pobjeći od njega..odmah začepi uši i kaže..ja ne mogu trpit da se dere

user posted image user posted image user posted image joj prava je
kad smo bili neki dan na Seleninom rodjendanu,nije plako dok sam ja bila s njim unutra,al ako bi izasla vani prozborit s ljudima koju odmah bi ga neko iznio kaze place ,a dosta djece bilo

clock-img

06.06.2011, 13:50

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

Hej doci cu i ja,ako nista onda na kafu user posted image kad K. zavrsi s treningom cemo da dodjemo i naravno gdje bi ja bez svoje prikolice user posted image

clock-img

06.06.2011, 13:54

clock-img

mala86

pencil-img

2755

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Hej doci cu i ja,ako nista onda na kafu user posted image kad K. zavrsi s treningom cemo da dodjemo i naravno gdje bi ja bez svoje prikolice user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.06.2011, 13:55

clock-img

henna ze

pencil-img

475

neka hatepsut nama naših prikolica..neki dan moja otišla svekrvi..a ja krenula u grad na kafu sa drugaricama..i idem ja meni nešto nedostaje..pa kontam nešto sam zaboravila..mobitel, jo. ključeve, ma ne, novčanik...i kad me V upitala a gdje je Hena..ja skontam ,pa eto šta  meni fali...jednostavno ne znam više se ponašat ni hodati bez nje...

clock-img

06.06.2011, 13:58

clock-img

mala86

pencil-img

2755

neka hatepsut nama naših prikolica..neki dan moja otišla svekrvi..a ja krenula u grad na kafu sa drugaricama..i idem ja meni nešto nedostaje..pa kontam nešto sam zaboravila..mobitel, jo. ključeve, ma ne, novčanik...i kad me V upitala a gdje je Hena..ja skontam ,pa eto šta  meni fali...jednostavno ne znam više se ponašat ni hodati bez nje...

vjeruj mi da sam isto pomislila user posted image

tako ja trebala jedan dan do grada nesto obavit,mm ce ga cuvat,a aj sve stanem u kuci i kontam bili ga povela ili ne-kaze mm idi sama,ostat cu ja s njim,a ja u jednom trenu-al ja ne znam hodat bez kolica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.06.2011, 14:00

clock-img

henna ze

pencil-img

475

zamisli kad ta prikolica 9 godina neprestano melje kraj tebe i nešto pita i priča...majke mi ko ludjakinja sam kad nje nema...sama sebi smiješna

clock-img

06.06.2011, 14:09

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

IZVORNA PORUKA: mala86

vjeruj mi da sam isto pomislila user posted image

tako ja trebala jedan dan do grada nesto obavit,mm ce ga cuvat,a aj sve stanem u kuci i kontam bili ga povela ili ne-kaze mm idi sama,ostat cu ja s njim,a ja u jednom trenu-al ja ne znam hodat bez kolica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Znam drage moje i K. je uvijek samnom.u jednoj ruci kesa,drugom vodim K. mada on vise neda da se vodi za ruku user posted image U petak ga djecak u skoli gurnuo i dobro se udario i zove mene,kad mi nije nesto bilo.Kaze uciteljica ja u skoli (odmor je bio) a ti zoves mamu kuci,al eto on naviko za sve mamu zvati,jos neku godinu user posted image
pa eto onda se vidmo u srijedu u 19.30h kod sata ! (ako sam dobro procitala user posted image )

< Poruku je uredio hatepsut -- 6.6.2011 14:10:33 >

clock-img

06.06.2011, 14:16

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

zamisli kad ta prikolica 9 godina neprestano melje kraj tebe i nešto pita i priča...majke mi ko ludjakinja sam kad nje nema...sama sebi smiješna

sve mi je to poznato i jos te po gradu vuce kao "joooj vidi ono,bas je super" ta fraza mu je umjesto "kupi mi" user posted image a ubi ga prica,mislim ne treba mi drugarica za kafu,doslovno.a kuci...auhhh...sad je neka faza reckanja,pravi neke kutije,nesto vidi na tv-u odma on pravi,ljepilo,ekseri,cekici,karton ,letvice...sve njemu treba i sve ga zanima! ne znam jel i kod Hene?! a najsmjesnije donio latice ruze (divlje) i hoce da pravio sok user posted image i napravio je user posted image

clock-img

06.06.2011, 15:30

clock-img

mala86

pencil-img

2755

ja sam sad srela Ivonu i Lejlush (cini mi se da je nick takav)pa ce se mozda i one pridruzit user posted image

Zadnji članci

article-img