Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
aaa otkad ja ovdje nisam bilaaa...sad se moze ostaviti i komentar na slike woooow koliko sam se za to borila...nista vidimo se slijedeci put(ako budem prva) jer mi je ovaj put bila ludnica na poslu,kraj mjeseca itd....zao mi je sto nisam bila kissssss:)
01.10.2009, 22:38
žana o8
707
Žana se probudila tek 15 do 7, pa nam bilo kasni izlaziti. Baš kad hoću da je uriktam ono šipak.
11.10.2009, 17:00
Ivona
931
Hocemo li organizovati popravni za ove zene sto su dobile neopravdan? Hajmo prijedlozi!
Mi smo za...nama bi odgovaralo oko pola 18:30, 19h s tim da u utorak i četvrtak ne možemo....
11.10.2009, 17:46
Ivona
931
Evo prijedlog:srijeda u 18.30 u onom novom kaficu/klubu u Areni (shopping centar). Ja sam danas bila tamo i bas mi se svidjelo-mirno,prozracno i ima puuuno prostora.Selena se bas istrcala,a mi na miru popili kafu
Mya,poslat cu ti broj moba na PP,pa ako mozes,molim te,javi mi konacni dogovor,jer mi ne radi internet (ovo se malo svercam kod mame )
Mene sramota više i govoriti da ću doći. Al doći ću, samo neznam gdje je taj kafić, tj kuda se ulazi , jel to onaj bilijar klub?
11.10.2009, 22:31
Amrino
2613
Hej zenice moje i ja sam evo u Ze ali nisam sigurna hocu li ostati do srijede...tako da se mozda vidimo... .
13.10.2009, 15:24
Ivona
931
Hej zene,evo mene kod nase baby,pa se malo slepam za net Hocemo li kafenisati sutra? Mya,jel' ti dolazis sigurno?Nisam ti mogla odgovoriti na RR Doci cmo maecka60,baby i ja