Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ne mogu vam dati recept za uspjeh,ali vam mogu reći formulu za neuspjeh : NASTOJTE SVAKOM UGODITI
20.04.2011, 21:58
palachinken
5397
Super! Slijedeća akcija je u subotu.
20.04.2011, 22:00
palachinken
5397
A do tada bi mogle napraviti prodaju muffina i kolačića, šta mislite?
20.04.2011, 22:00
henna ze
475
odliično...suuuuuuuuuper...
20.04.2011, 22:03
niki83
2113
ja, kao sto sam obecala, rado cu napraviti muffine... samo kazite kad treba, je li i to za subotu? i jaaaaako mi je drago da smo skupile toliko novca, masallah!!! samo da se ovako nastavi aBd!!!
20.04.2011, 22:39
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
Cure, veceras je skupljeno 1205 KM + 120 eura
20.04.2011, 22:40
malena27 RR
15117
ja idem praviti kutije za dilanje sutra ... ja sam slobodna za subotu i nedjelju da budem u TC...henna je rekla da ce kontaktirati ponovo vlasnika TC po pitanju odobrenja.... treba predloziti udarne termine, od 12 do 15 i od 17:30-21:00 pa mozemo dezurati! vi se ostale dogovorite za muffine, ako nije problem. treba napraviti jos onih malih uskih letaka za dijeliti...
ja cu sutra ujutro aBd ici u banku da uplatim ovo sto smo skupile veceras...
i ja sam slobodna i subotu i nedjelju,pa možete računati i na mene
20.04.2011, 22:45
hatepsut
1241
Kako ste zlatne,neka vam Bog ispuni svaku i najmanju zelju,neka ste uvijek zdrave,sretne,nasmijane,zadovoljne...kao i vasi najmiliji...ja sam se sad raspalaka uz sve palo mi na pamet 1,5km sto je moj K. poslao
Ja cu napravit sta god treba takodjer mogu u subotu,mogu i u nedjelju...mogu kad god i gdje god...
< Poruku je uredio hatepsut -- 20.4.2011 22:46:39 >
20.04.2011, 22:49
cicimici
87
samo da vam javim da će u subotu od 11h biti akcija i za malog Ajdina i također će biti kolčići mislim da će biti kutije ponovo na kamenom mostu,pa eto da se zna da se bar ne poklope u isto vrijeme
20.04.2011, 22:51
sheri
1515
20.04.2011, 22:53
mala86
2755
ja sam odusevljena bilo je super i hvala svima
a ti egipatska kraljice kolacici su
ako sutra ne budem vidjela na 1 oko to je zato sto sam jela pred ,sta cu kad ona nije htjela
20.04.2011, 22:57
cicimici
87
hatepsut kaže moj D mama ja imam jezik nije mi pojela maca
21.04.2011, 08:50
henna ze
475
cure ja ću u toku dana da kontaktiram Džananovića za subotu i nedjelju , pa vam javim..do tad ne možemo po statusima pisati da skupljamo novac u subotu kad ne znamo hoćemo li dobiti zeleno svjetlo..mada mislim da će sve biti ok... što se tiče daljnjih aktivnosti..ja mogu još letaka da isprintam..a dežuranje i to..nisam sigurna..moja beba je opet bolesna..cijelu noć sam skidala temperaturu..opet...naravno prioritet je sada ona..pa ako bude bolje priključim vam se...
21.04.2011, 09:50
palachinken
5397
Ima dovoljno volontera za dežuranje. Pa sjedicu ja s mužem i pit kafu u Evropi ako ne mogne niko drugi. Ti liječi svoju cujicu.
Ja ću napraviti muffina pa malo fondanom ih ukrasiti i šarenim onim kremama, ima to da izgleda mrOOOk, da privlači pažnju. Ili nek neko napravi muffine i dobaci ih meni do petka naveče, pa da ja šaram po njima.
Treba nam onda još koji stolić, malo veći, a i sklopiva stolica, kakav plakat da naznačimo kako prodajemo kolače u hum. svrhe.
Eto, idemo dalje s prijedlozima
21.04.2011, 09:52
M kao Mama
5536
Samo da polubim moje zeničke vile,
21.04.2011, 09:53
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Samo da polubim moje zeničke vile,
21.04.2011, 09:58
Nedi
1147
od sreće
21.04.2011, 10:17
cicimici
87
imam ja stolić jest da je okrugli al mogao bih nam pomoći,a mogu i stajati ma možete računati na mene u potpunosti,šta god bude trebalo tu sam
21.04.2011, 10:57
palachinken
5397
Da li treba posebna dozvola za prodaju kolača u centru?
Ja imam ekipicu koja ce sa mnom praviti i ukrašavati muffine, to je riješeno. Ima onih keksića, raznih kuglica i ostalog što može u ruku stati, to nek neko drugi preuzme, ako nije problem.
21.04.2011, 11:07
sheri
1515
IZVORNA PORUKA: palachinken
Ima dovoljno volontera za dežuranje. Pa sjedicu ja s mužem i pit kafu u Evropi ako ne mogne niko drugi. Ti liječi svoju cujicu.
Ja ću napraviti muffina pa malo fondanom ih ukrasiti i šarenim onim kremama, ima to da izgleda mrOOOk, da privlači pažnju. Ili nek neko napravi muffine i dobaci ih meni do petka naveče, pa da ja šaram po njima.
Treba nam onda još koji stolić, malo veći, a i sklopiva stolica, kakav plakat da naznačimo kako prodajemo kolače u hum. svrhe.
Eto, idemo dalje s prijedlozima
onda cu ti i ja napraviti muffine i donijeti do tebe da ih ukrasavas
21.04.2011, 11:23
lirio
491
... Cure moje...svaka vam cast na trudu, na plemenitosti...bas me odusevljavate... Ako nadjem nekoga da mi djecu cuva rado vam se pridruzim u subotu ili nedjelju... I ja bih mogla napraviti kakve kuglice, posto jedino to znam...hihihihi...