Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Amra,mi smo izasle danas u 12h i cekale smo vas na Kamberovicima skoro do 14h. Mi se izigrale,isprljale,umorile,otisle po "kafu za ić'" i na kraju se odsetale kuci. Valjda se Hamzuljak uspavao
Sanja,imas muza da ti udovoljava...Haj' razguli! Gdje u Dubrovniku ima igraonica?Ja sam govorila za Hass komerc,a to je daleko za one bez auta. U centru nam je najsire.Ja cu povesti Selenu samo da vam mahne i cim postane nepodnosljiva,proslijedit cu je tati
Ja ne znam hoću li voditi Minju...sve ovisi hoće li gospođica biti raspoložena....a ako bude u svom raspoloženju za nosanje ostavit ću je tati na čuvanje
28.09.2009, 16:17
lejlašh
698
Ama ja sam skontala da ima nešto novootvoreno u Dubrovniku,tj. Metalurg city centru, ili sam se nešto preračunala Ma nema veze, gdje svi tu i mali Mujo, Vidimo se
Koliko ja znam - ima nova igraona u Metalurgu ali tete cuvaju djecu ili tako nesto...
Ivona- uspavao se nego sta...Spavao skoro do 1 a ja kontala da ste vi vec mahnule kuci. Sto se tice sutrasnjeg sastanka- ja cu 90% doci...u 19.00 mi bolje pase a i MM dolazi sutra iz Sa pa kontam valjda njih troje mogu s njim na kraj izaci... . Sta je sa ostalima?
28.09.2009, 21:14
žana o8
707
I mi dolazimo u duetu. Ivona nek njih dvije trčkaraju a mi ćemo piti kafu ( lafo)
28.09.2009, 21:30
Ivona
931
Eh,pa ako ce biti i Žana,onda nemam sta da brigam.One ce se fino igrati tu u nasoj blizini,a mi cemo na miru popiti kafu
Ja dolazim a za Nedija cemo vidjeti...i meni se sviđa opcija da tata bude u blizini ako zagusti. Vidimo se u 19:00
29.09.2009, 09:05
seli
109
U Metalurgu je otvorena igraonica za djecu.Tu su dvije tete koje zabavljaju djecu i extra su.Tako da konačno na miru možete popiti kaficu i gledati dječicu kako se zabavljuju. Igraona radi od 08-22h. Preporučujem je od srca.Konačno mogu popiti kafu bez trzanja i trčanja.
29.09.2009, 10:54
Ivona
931
A jesu li nase bebe premalene za tu igraonicu?Od koje dobi primaju djecicu? Ja opet ne bih bila mirna-paranoicna zena
A jesu li nase bebe premalene za tu igraonicu?Od koje dobi primaju djecicu? Ja opet ne bih bila mirna-paranoicna zena
I ja htjedoh ovo pitati...
29.09.2009, 11:34
seli
109
mislim da mogu djeca od dvije godine a možda i mlađa ako nema puno djece u tom momentu pa da se može jedna djevojka posvetiti jednom djeteu.
29.09.2009, 15:52
batterfly
915
Ivona, daj konacan spisak i.. hoce li doci mamsi, kana i malecka??
Lulu_, sta je s tobom, dolazis li???
29.09.2009, 15:56
Ivona
931
Ivona nema vremena da pise spisak.Malecka ce doci.Lulu radi do 20.30h,Kanu sam obavijestila,ali vjerovatno nece doci...,za Mamsi ne znam.
Ja necu voditi Selenu.Jutros se probudila sa hunjavicom E nas kad krene,bas nas krene Od decembra smo bili mirni do neki dan. Ne bih rizikovala zbog druge djecice,a i ona je na momente pravo nervozna.
Hej zene- pa ko onda dolazi? Ivona lejlašh žana 08 ja....?
Ivona- i Hamza i ja imamo hunjavicu od sinoc...preslo nam od MM... - tako da se ja djeci ne smijem priblizavati... Ima mnogo raje bolesne ali sva sreca- izgleda da bude samo hunjavica i da traje oko tri dana...
29.09.2009, 22:52
Ivona
931
Hej zenice,samo da se javnem i da kazem da mi je bilo super sa mojim havericama forumasicama Prisutne su bile:Amrino,Lejlash,Mamsi,Mya_81,Nedi,Malecka60,pocasne gosce iz Travnika-Lida i Batterfly i ja...,a ostale su dobile neopravdan Slike cu postaviti cim nadjem malo vremena.Selenci puno curi nosko i stalno se budi,pa ne mogu sada
Evo i ja da se javnem! Bilo je super! Konacno da se i ja nadjem na kafici sa forumasicama i da fakat popijem kafu . Ostale smo do 9 sto je za mena praaavi uspjeh...Dosla kuci a dijete, naravno, budno i ceka mene...Hej njih troje ga nisu bili u stanju uspavat! Dobro je pa mi je mob. bio ugasen inace bi me garant zvali... Jedva cekam slikice i novo druzenje!
Ivona- ljubi malu smizlicu...nadam se da ce joj ubrzo biti bolje...Samo je stavi na malo veci jastuk i na srtanu...Moj je jedino tako uspio sinoc zaspati...
30.09.2009, 08:33
Nedi
1147
I nama je bilo super, iako mama nije bas popila kaficu niti vidjela raju kako treba. Drugi put mama ide sama
30.09.2009, 08:34
Nedi
1147
I zaboravi poslati pusice u male zacepljene nosice da sto prije ozdrave
30.09.2009, 15:32
Ivona
931
Amra,nista bez zazzzzeee Stavila sam je u nas krevet na veliki jastuk,pa je uspijevala sastaviti sat vremena sna.Bas joj je puno zacepljen,ali raspolozena je,jede,nema ture...,pa sam i ja opustenija.Valjda svaki zacepljen nosic,ne znaci i bronhitis,ali koga zmija ujede i gustera se boji Sad spava na velikom jastuku i ja sjela da postavim slike,ali iz nekog razloga ne mogu Zasad cu ih postaviti samo na FB...,ionako ste sve tamo
Sanja,hajd' ne pricaj...,jesam li ti dadiljala dijete, il' nisam...?!Za 5 minuta smo napravili belaj...,k'o dvoje djece