Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ništa kafica dok se ja ne "otkočim" Jedino da koja laptop ponese a ja cu ispred web kamere da se namjestim sa šoljom kafe
ej sta je bilo...nisam u toku...???
12.04.2011, 11:56
palachinken
5397
Išijas. Juče me presjeklo na poslu, ono kad da mi je neko leđa prekinuo napola i u tom položaju su me odnijeli do hitne, pa do ginekologa. Elem boli u donjem dijelu leđa i desnoj nozi, a ne smijem nista piti, samo mi dali neke apaurinčiće. Rekao doktor strogo mirovanje do daljnjeg
12.04.2011, 11:58
niki83
2113
zao mi je... a bas smo pricale o bolovanju ipak najbitnije da se odmoris, i da cuvas bebu, sve ce ostalo biti ok aBd
12.04.2011, 12:11
henna ze
475
pačalinko..baš mi je mnogo žaaaaao...hajd malo lezi..šta ćeš--čuvaj se
12.04.2011, 12:17
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: palachinken
Imaš dječaka s najljepšim loknicama
hvala mila:)
12.04.2011, 12:19
sheri
1515
Išijas. Juče me presjeklo na poslu, ono kad da mi je neko leđa prekinuo napola i u tom položaju su me odnijeli do hitne, pa do ginekologa. Elem boli u donjem dijelu leđa i desnoj nozi, a ne smijem nista piti, samo mi dali neke apaurinčiće. Rekao doktor strogo mirovanje do daljnjeg
draga, nadam se da ce brzo biti sve ok. cuvaj se! odnosno cuvajte se
12.04.2011, 12:24
palachinken
5397
Hvala vam cure...ma dok god ova mala udara iznutra, dobro je, ja cu svoje izdeverat
12.04.2011, 14:18
Nedi
1147
Hvala vam cure...ma dok god ova mala udara iznutra, dobro je, ja cu svoje izdeverat
12.04.2011, 21:10
hatepsut
1241
Palacinko,ozdravi nam brzo valja nam na kaficu,mi smo vec bolje hvala Bogu
16.04.2011, 18:46
Ivona
931
Heej,samo da javnem da smo Sergej i ja stigli kuci u utorak Bilo je svega,ali sada je samo bitno da je sve to iza nas. Samo cu spomenuti da su mi dijete lijecili od nedokazane sepse,pa su ga otrovali lijekovima. SAVJET:Iscrpite sve mogucnosti,prije nego sto odvedete dijete u bolnicu.
Hvala svima koji su pitali za nas,a pogotovo Lejli sh,Nedi i Esminoj i bebinoj mami-koje su nas posjetili u onoj gore dzungli
Hvala Bogu da ste dobro Ivona,mi smo u isto vrijeme bili na ORL ,sreca samo 2 dana i 2 noci,ali dovoljno da se nagledamo svega i svacega ps.mislim da sam cak jedno vece razgovarala s tvojim muzem (ako mu ime pocinje na A.) inace on je drug mog brata,al o tome na kafi bitno je da smo bolnici vidjeli ledja ! bebiju neka je uvijek zdrav i sretan kao i sva ostala djeca !
17.04.2011, 13:13
niki83
2113
IZVORNA PORUKA: hatepsut
Hvala Bogu da ste dobro Ivona,mi smo u isto vrijeme bili na ORL ,sreca samo 2 dana i 2 noci,ali dovoljno da se nagledamo svega i svacega ps.mislim da sam cak jedno vece razgovarala s tvojim muzem (ako mu ime pocinje na A.) inace on je drug mog brata,al o tome na kafi bitno je da smo bolnici vidjeli ledja ! bebiju neka je uvijek zdrav i sretan kao i sva ostala djeca !
potpisujem Ivona, cuvajte se!!!
18.04.2011, 09:49
palachinken
5397
Ivona, drago mi je da ste kući!
Žene, ja sam se oficijelno otkočila, sad se možemo dogovarati za kaficu
18.04.2011, 09:51
sheri
1515
jupi! bravo za tebe! samo nemojte ponedjeljak, tad nikako ne mozem a bas bih se voljela druziti agen
18.04.2011, 10:00
hatepsut
1241
Hajde predlazite,nama odgovara kad god,poceli smo skitat .o vandrednim situacijama ne zelim da razmisljam (tipa da mi dodju neki gosti )
18.04.2011, 11:40
mala86
2755
ajmo u utorak ,i ja cu moci taman ce mi proci ova pozitivna frka oko Uskrsa
18.04.2011, 11:42
mala86
2755
eee trebalo bi nas biti sto vise i moderatori naravno da se pocnemo dogovarat oko regionalnog,brzo ce ono za manje od mjesec dana
18.04.2011, 11:53
palachinken
5397
Eto za sad utorak, 26.4.2011. pa pribilježite u svoje planere
18.04.2011, 12:28
palachinken
5397
Žene, kad smo već na kafici, šta mislite da skupimo nešto novca u kovertu pa uplatimo (zbog manje provizije banci)
Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
18.04.2011, 12:30
reallove
5807
palachinken dobra ideja hajde zenice javljajte se
18.04.2011, 12:30
reallove
5807
koliko ko moze,svaka marka je dobro dosla
18.04.2011, 12:32
henna ze
475
i meni odgovara utorak..mi u ponedjeljak abda imamo prvu reviju..malo nam je frka oko toga ali ćemo pregurati...u utorak odgovara i termin i ovo za skupljanje novca..
18.04.2011, 12:36
palachinken
5397
ma nek prođe koverta, pa svako stavi koliko može, samo nek je od srca. i da vas napomenem, sutra se ispred trafika na Kamenom mostu skupljaju pare za malog Ajdina. Makar marka!
18.04.2011, 13:47
m.i.n.a.
1060
Mogu li vam se i ja pridruziti na kafici,istina da sam jedino palachinken "upoznala"ali kad vec sam tu mogla bih i ostale..?
Pitanje,jel vodite djecu ili je to samo za mame:) Super ideja za kovertu..