cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o)

clock-img

12.04.2011, 11:53

clock-img

niki83

pencil-img

2113

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ništa kafica dok se ja ne "otkočim" Jedino da koja laptop ponese a ja cu ispred web kamere da se namjestim sa šoljom kafe user posted image

ej sta je bilo...nisam u toku...???

N&N

clock-img

12.04.2011, 11:56

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Išijas. Juče me presjeklo na poslu, ono kad da mi je neko leđa prekinuo napola i u tom položaju su me odnijeli do hitne, pa do ginekologa. Elem boli u donjem dijelu leđa i desnoj nozi, a ne smijem nista piti, samo mi dali neke apaurinčiće. Rekao doktor strogo mirovanje do daljnjeg user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

12.04.2011, 11:58

clock-img

niki83

pencil-img

2113

user posted image user posted image user posted image user posted image zao mi je...
a bas smo pricale o bolovanju user posted image
ipak najbitnije da se odmoris, i da cuvas bebu, sve ce ostalo biti ok aBd user posted image

N&N

clock-img

12.04.2011, 12:11

clock-img

henna ze

pencil-img

475

pačalinko..baš mi je mnogo žaaaaao...hajd malo lezi..šta ćeš--čuvaj se

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

12.04.2011, 12:17

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Imaš dječaka s najljepšim loknicama user posted image

user posted image user posted image hvala mila:)

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

12.04.2011, 12:19

clock-img

sheri

pencil-img

1515

Išijas. Juče me presjeklo na poslu, ono kad da mi je neko leđa prekinuo napola i u tom položaju su me odnijeli do hitne, pa do ginekologa. Elem boli u donjem dijelu leđa i desnoj nozi, a ne smijem nista piti, samo mi dali neke apaurinčiće. Rekao doktor strogo mirovanje do daljnjeg user posted image

draga, nadam se da ce brzo biti sve ok. cuvaj se! odnosno cuvajte se user posted image

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

12.04.2011, 12:24

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Hvala vam cure...ma dok god ova mala udara iznutra, dobro je, ja cu svoje izdeverat user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

12.04.2011, 14:18

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Hvala vam cure...ma dok god ova mala udara iznutra, dobro je, ja cu svoje izdeverat user posted image

user posted image user posted image

clock-img

12.04.2011, 21:10

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

Palacinko,ozdravi nam brzo user posted image valja nam na kaficu,mi smo vec bolje hvala Bogu user posted image

clock-img

16.04.2011, 18:46

clock-img

Ivona

pencil-img

931

Heej,samo da javnem da smo Sergej i ja stigli kuci u utorakuser posted image
Bilo je svega,ali sada je samo bitno da je sve to iza nas.
Samo cu spomenuti da su mi dijete lijecili od nedokazane sepse,pa su ga otrovali lijekovima.
SAVJET:Iscrpite sve mogucnosti,prije nego sto odvedete dijete u bolnicu.

Hvala svima koji su pitali za nas,a pogotovo Lejli sh,Nedi i Esminoj i bebinoj mami-koje su nas posjetili u onoj gore dzungli user posted image

SELENA 02.06.2008.
Mamin kasni proljetni cvijetak ;o)

SERGEJ 07.03.2011.
Mamina kasna snijezna pahuljica ;o)

clock-img

16.04.2011, 18:47

clock-img

sheri

pencil-img

1515

hB da ste dosli kuciciuser posted image user posted image user posted image user posted image
pusa djecici maloj

clock-img

16.04.2011, 22:29

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

Hvala Bogu da ste dobro Ivona,mi smo u isto vrijeme bili na ORL ,sreca samo 2 dana i 2 noci,ali dovoljno da se nagledamo svega i svacega user posted image ps.mislim da sam cak jedno vece razgovarala s tvojim muzem (ako mu ime pocinje na A.) inace on je drug mog brata,al o tome na kafi user posted image bitno je da smo bolnici vidjeli ledja ! user posted image bebiju neka je uvijek zdrav i sretan kao i sva ostala djeca !

clock-img

17.04.2011, 13:13

clock-img

niki83

pencil-img

2113

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Hvala Bogu da ste dobro Ivona,mi smo u isto vrijeme bili na ORL ,sreca samo 2 dana i 2 noci,ali dovoljno da se nagledamo svega i svacega user posted image ps.mislim da sam cak jedno vece razgovarala s tvojim muzem (ako mu ime pocinje na A.) inace on je drug mog brata,al o tome na kafi user posted image bitno je da smo bolnici vidjeli ledja ! user posted image bebiju neka je uvijek zdrav i sretan kao i sva ostala djeca !

potpisujem Ivona, cuvajte se!!!

N&N

clock-img

18.04.2011, 09:49

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Ivona, drago mi je da ste kući! user posted image

Žene, ja sam se oficijelno otkočila, sad se možemo dogovarati za kaficu user posted image

clock-img

18.04.2011, 09:51

clock-img

sheri

pencil-img

1515

jupi! bravo za tebe!
samo nemojte ponedjeljak, tad nikako ne mozem a bas bih se voljela druziti agen user posted image

clock-img

18.04.2011, 10:00

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

Hajde predlazite,nama odgovara kad god,poceli smo skitat user posted image .o vandrednim situacijama ne zelim da razmisljam (tipa da mi dodju neki gosti user posted image )

clock-img

18.04.2011, 11:40

clock-img

mala86

pencil-img

2755

ajmo u utorak user posted image ,i ja cu moci taman ce mi proci ova pozitivna frka oko Uskrsa user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

18.04.2011, 11:42

clock-img

mala86

pencil-img

2755

eee trebalo bi nas biti sto vise i moderatori naravno da se pocnemo dogovarat oko regionalnog,brzo ce ono za manje od mjesec dana user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

18.04.2011, 11:53

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Eto za sad utorak, 26.4.2011.
pa pribilježite u svoje planere user posted image

clock-img

18.04.2011, 12:28

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Žene, kad smo već na kafici, šta mislite da skupimo nešto novca u kovertu pa uplatimo (zbog manje provizije banci)

http://www.ringeraja.ba/forum/nsa-forumasica-obolila-od-leukemije/m_906732/mpage_1/tm.htm#906764

clock-img

18.04.2011, 12:30

clock-img

reallove

pencil-img

5807

palachinken dobra ideja hajde zenice javljajte seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

18.04.2011, 12:30

clock-img

reallove

pencil-img

5807

koliko ko moze,svaka marka je dobro dosla

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

18.04.2011, 12:32

clock-img

henna ze

pencil-img

475

i meni odgovara utorak..mi u ponedjeljak abda imamo prvu reviju..malo nam je frka oko toga ali ćemo pregurati...u utorak odgovara i termin i ovo za skupljanje novca..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

18.04.2011, 12:36

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

ma nek prođe koverta, pa svako stavi koliko može, samo nek je od srca.
i da vas napomenem, sutra se ispred trafika na Kamenom mostu skupljaju pare za malog Ajdina. Makar marka!

clock-img

18.04.2011, 13:47

clock-img

m.i.n.a.

pencil-img

1060

Mogu li vam se i ja pridruziti na kafici,istina da sam jedino palachinken "upoznala"ali kad vec sam tu mogla bih i ostale..?

Pitanje,jel vodite djecu ili je to samo za mame:)
Super ideja za kovertu..

Zadnji članci

article-img