cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o)

clock-img

09.02.2011, 15:24

clock-img

Ivona

pencil-img

931

IZVORNA PORUKA: henna ze

cure bilo mi je super ..sve ste mi fine..i lijepe i baš mi je drago da sam vas uopoznala..
negoa pričam ja mužu kakve su ženice..i kažem ima jedna koju možda znaš..objasnim mu ..kaže ma znam ušla je ona u 9. mjesec...hahah...mora da krišom čita RR..
a henna me zvala sto puta..nasikirala se što joj nema mame..zadnji put zove da pita jesam li se svezala ima ispred naše zgrade policija...
user posted image user posted image user posted image

I meni je bilo lijepo kao i uvijek user posted image Drago mi je sto sam upoznala nove i vidjela staaare forumasice user posted image
Henna ze,muz ti je jako ljubazan i uvijek se isprica sa svima nama porodicno,a Selena ga bas simpatise...,zato on zna u kojoj smo fazi user posted image Nadam se da mu nisi rekla i za parking user posted image Cesto mi je jezik brzi od pameti user posted image

SELENA 02.06.2008.
Mamin kasni proljetni cvijetak ;o)

SERGEJ 07.03.2011.
Mamina kasna snijezna pahuljica ;o)

clock-img

25.02.2011, 15:40

clock-img

niki83

pencil-img

2113

drage zenicanke ima li skoro neka kafica..??!!! user posted image
evo sad ce i praznik, pa ce biti slobodnih dana..user posted image

N&N

clock-img

25.02.2011, 15:44

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Uvijek sam ZAuser posted image

clock-img

25.02.2011, 15:48

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

user posted image   evo jedna nova koja kaze DA ! naravno ako se uklopim s vremenom.samo napiste kad,gdje i javim vam !

clock-img

25.02.2011, 15:54

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

meni sve sem slijedece srijede odgovara, pa eto :)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

25.02.2011, 22:47

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

Meni je frka do utorka,ali bi se mozda i mogla nekako uklopiti.ajmo ostale,prijedlog ? :)

clock-img

26.02.2011, 17:14

clock-img

Ivona

pencil-img

931

Uuuu mozda i ja stignem user posted image Hajde neka bude nekad poslije ponedjeljka,a prije petka user posted image  U petak idem u bolnicu user posted image

SELENA 02.06.2008.

SERGEJ 07.03.2011.

clock-img

26.02.2011, 21:43

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

Eeee onda mora da pozurimo rad Ivone ! Cekaj ti do 11og marta pa da s mojim K. slavi decko rodjendan user posted image Ja mogu i u utorak,samo da mamu ispratim vec nekad od 11h sam free.ili eto kad vama odgovara.Mozda se s nekom od vas i poznajemuser posted image

clock-img

26.02.2011, 22:11

clock-img

mala86

pencil-img

2755

cini mi se da utorak odgovara manje vise svimauser posted image

u koliko cemouser posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

26.02.2011, 23:47

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

Kao sto sam vec napisala,meni odgovara samo poslije 11h :) u bilo koje doba.ostale ?

clock-img

28.02.2011, 12:09

clock-img

Ivona

pencil-img

931

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Eeee onda mora da pozurimo rad Ivone ! Cekaj ti do 11og marta pa da s mojim K. slavi decko rodjendan user posted image Ja mogu i u utorak,samo da mamu ispratim vec nekad od 11h sam free.ili eto kad vama odgovara.Mozda se s nekom od vas i poznajemuser posted image

Tesko da cu dogurati do 11.03....kod mene vec nesto pocelouser posted image .Izgleda da idem u srijedu u bolnicu,a ne u petak...aaaa mozda i ranije,tako da ova kafica za mene najverovatnije otpada user posted image Dogovorite se vi...,pa mooozda ja i stignem user posted image

SELENA 02.06.2008.

SERGEJ 07.03.2011.

clock-img

28.02.2011, 12:11

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Ivona, tebi sretno, brzo i bezbolno, pa kad god :D Imaš li tremu?

A vi ostale, može li 19.00?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

28.02.2011, 19:16

clock-img

niki83

pencil-img

2113

user posted image tako bih rado s vama na kafu, ali svasta nas je pritislo ovih dana, tako da necu moci, zao mi jeuser posted image

N&N

clock-img

28.02.2011, 19:19

clock-img

nita

pencil-img

550

IZVORNA PORUKA: Ivona

Tesko da cu dogurati do 11.03....kod mene vec nesto pocelouser posted image .Izgleda da idem u srijedu u bolnicu,a ne u petak...aaaa mozda i ranije,tako da ova kafica za mene najverovatnije otpada user posted image Dogovorite se vi...,pa mooozda ja i stignem user posted image

Ivona, sretno!

clock-img

01.03.2011, 09:07

clock-img

henna ze

pencil-img

475

i jel ta kafica tunajt u 19...

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

01.03.2011, 10:03

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

što se mene tiče, može. ne znam za ostale

clock-img

01.03.2011, 10:14

clock-img

henna ze

pencil-img

475

ništa palačinko ako niko ne dodje bićemo nas troje...ti, beba i ja

clock-img

01.03.2011, 10:20

clock-img

Emina85

pencil-img

261

i ja bih rado s vama, ali bebi mi bolestan user posted image user posted image user posted image
nadam se skorom susretu!
ljubim vas i vaše bebače i pupe user posted image
Ivona, da ti bude sretno, želim ti brz i lagan porod!

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!
Najljepši osjećaj na svijetu!!!!

clock-img

01.03.2011, 12:14

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

Ivona SRETNO !

Emina,neka beba sto prije ozdravi !

A gdje je kafica,gdje obicno sjedite, dosla bi i ja dok mu muzic dodje s posla (ne znam tacno,al' valda ce do 19h nekad doci)da me doveze,K. mi nesto kaslje pa da ne seta po ovoj zimoci.samo javite tacno vrijeme i gdje.

clock-img

01.03.2011, 12:32

clock-img

mala86

pencil-img

2755

ja mislim da necu moci danas user posted image
sad idem do fisa a poslije ce mm na bilijar,a malac nam spava u pola 8,8 tako da nema sanse da ga vodim,a ne znam kad ce mm doci

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

01.03.2011, 15:34

clock-img

Ivona

pencil-img

931

Zene,hvala vam user posted image od user posted image Uzivajte veceras bez mene,a ja cu malo jos ocejfiti sa svojima,jer ujutro idem definitivno u bolnicu.Valjda se sad to nece oduziti.

Palacihnken,nemam neku tremu,samo da se hoce sve dobro zavrsiti...,a pravo mi tesko pada sto moram ranije u bolnicu zbog Selene user posted image .

Eto...,cmoknem vas i nadam se da cu ubrzo imati lijepe vijesti user posted image

SELENA 02.06.2008.

SERGEJ 07.03.2011.

clock-img

01.03.2011, 16:47

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

A da mi odgodimo? Ja sam tek s posla i tako su me izmrcvarili danas i nemam snage nigdje sem u krevet user posted image

clock-img

01.03.2011, 16:51

clock-img

hatepsut

pencil-img

1241

Kako vam je volja,ja sam free,muzic je kuci...svi preduslovi za kaficu su ispunjeni sto se mene tice,znaci,do vas je :) ako ne,bit ce vec neki drugi put..pozdravljam vas !

clock-img

01.03.2011, 17:36

clock-img

henna ze

pencil-img

475

i ja predlažem da odgodimo
žene mene je uhvatila moja ludjačka glavobolja..nit šta vidim nit šta čujem...
Ivona...želim ti brz i lagan porod i što prije da se vratiš svojoj princezici sa bebarom...
sretno!!!!!
ima da ti svi dodjemo na babine..haha tamo nekad u augustu

clock-img

01.03.2011, 22:16

clock-img

niki83

pencil-img

2113

aaaaaaaaa..znaci kafice nije bilo veceras... dogovorit cemo se opet za koji dan user posted image
Sretno Ivona!!!user posted image

N&N

Zadnji članci

article-img