Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
cure bilo mi je super ..sve ste mi fine..i lijepe i baš mi je drago da sam vas uopoznala.. negoa pričam ja mužu kakve su ženice..i kažem ima jedna koju možda znaš..objasnim mu ..kaže ma znam ušla je ona u 9. mjesec...hahah...mora da krišom čita RR.. a henna me zvala sto puta..nasikirala se što joj nema mame..zadnji put zove da pita jesam li se svezala ima ispred naše zgrade policija...
I meni je bilo lijepo kao i uvijek Drago mi je sto sam upoznala nove i vidjela staaare forumasice Henna ze,muz ti je jako ljubazan i uvijek se isprica sa svima nama porodicno,a Selena ga bas simpatise...,zato on zna u kojoj smo fazi Nadam se da mu nisi rekla i za parking Cesto mi je jezik brzi od pameti
Eeee onda mora da pozurimo rad Ivone ! Cekaj ti do 11og marta pa da s mojim K. slavi decko rodjendan Ja mogu i u utorak,samo da mamu ispratim vec nekad od 11h sam free.ili eto kad vama odgovara.Mozda se s nekom od vas i poznajem
26.02.2011, 22:11
mala86
2755
cini mi se da utorak odgovara manje vise svima
u koliko cemo
26.02.2011, 23:47
hatepsut
1241
Kao sto sam vec napisala,meni odgovara samo poslije 11h :) u bilo koje doba.ostale ?
28.02.2011, 12:09
Ivona
931
IZVORNA PORUKA: hatepsut
Eeee onda mora da pozurimo rad Ivone ! Cekaj ti do 11og marta pa da s mojim K. slavi decko rodjendan Ja mogu i u utorak,samo da mamu ispratim vec nekad od 11h sam free.ili eto kad vama odgovara.Mozda se s nekom od vas i poznajem
Tesko da cu dogurati do 11.03....kod mene vec nesto pocelo .Izgleda da idem u srijedu u bolnicu,a ne u petak...aaaa mozda i ranije,tako da ova kafica za mene najverovatnije otpada Dogovorite se vi...,pa mooozda ja i stignem
Ivona, tebi sretno, brzo i bezbolno, pa kad god :D Imaš li tremu?
A vi ostale, može li 19.00?
28.02.2011, 19:16
niki83
2113
tako bih rado s vama na kafu, ali svasta nas je pritislo ovih dana, tako da necu moci, zao mi je
28.02.2011, 19:19
nita
550
IZVORNA PORUKA: Ivona
Tesko da cu dogurati do 11.03....kod mene vec nesto pocelo .Izgleda da idem u srijedu u bolnicu,a ne u petak...aaaa mozda i ranije,tako da ova kafica za mene najverovatnije otpada Dogovorite se vi...,pa mooozda ja i stignem
Ivona, sretno!
01.03.2011, 09:07
henna ze
475
i jel ta kafica tunajt u 19...
01.03.2011, 10:03
palachinken
5397
što se mene tiče, može. ne znam za ostale
01.03.2011, 10:14
henna ze
475
ništa palačinko ako niko ne dodje bićemo nas troje...ti, beba i ja
01.03.2011, 10:20
Emina85
261
i ja bih rado s vama, ali bebi mi bolestan nadam se skorom susretu! ljubim vas i vaše bebače i pupe Ivona, da ti bude sretno, želim ti brz i lagan porod!
01.03.2011, 12:14
hatepsut
1241
Ivona SRETNO !
Emina,neka beba sto prije ozdravi !
A gdje je kafica,gdje obicno sjedite, dosla bi i ja dok mu muzic dodje s posla (ne znam tacno,al' valda ce do 19h nekad doci)da me doveze,K. mi nesto kaslje pa da ne seta po ovoj zimoci.samo javite tacno vrijeme i gdje.
01.03.2011, 12:32
mala86
2755
ja mislim da necu moci danas sad idem do fisa a poslije ce mm na bilijar,a malac nam spava u pola 8,8 tako da nema sanse da ga vodim,a ne znam kad ce mm doci
01.03.2011, 15:34
Ivona
931
Zene,hvala vam od Uzivajte veceras bez mene,a ja cu malo jos ocejfiti sa svojima,jer ujutro idem definitivno u bolnicu.Valjda se sad to nece oduziti.
Palacihnken,nemam neku tremu,samo da se hoce sve dobro zavrsiti...,a pravo mi tesko pada sto moram ranije u bolnicu zbog Selene .
Eto...,cmoknem vas i nadam se da cu ubrzo imati lijepe vijesti
A da mi odgodimo? Ja sam tek s posla i tako su me izmrcvarili danas i nemam snage nigdje sem u krevet
01.03.2011, 16:51
hatepsut
1241
Kako vam je volja,ja sam free,muzic je kuci...svi preduslovi za kaficu su ispunjeni sto se mene tice,znaci,do vas je :) ako ne,bit ce vec neki drugi put..pozdravljam vas !
01.03.2011, 17:36
henna ze
475
i ja predlažem da odgodimo žene mene je uhvatila moja ludjačka glavobolja..nit šta vidim nit šta čujem... Ivona...želim ti brz i lagan porod i što prije da se vratiš svojoj princezici sa bebarom... sretno!!!!! ima da ti svi dodjemo na babine..haha tamo nekad u augustu
01.03.2011, 22:16
niki83
2113
aaaaaaaaa..znaci kafice nije bilo veceras... dogovorit cemo se opet za koji dan Sretno Ivona!!!