cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Šta sve koristite kako bi pospješili začeće

clock-img

02.11.2009, 14:08

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

milomoje...naježila sam se čitajući tvoj post....predivan je. I ja se pokušavam odvojiti od sveg tog silnog čekanja bebice i pokušavam smanjiti stres, ali imam stresan posao, ponovo se vratila na fax i pokušavamo kuću kupiti. Sad smo odustali od kuće i vjerujte upola manje imam stresa! Ne kažem da ne čekam više od svega bebicu ali sam prestala biti opsjednuta iščekivanjem. Evo sad ima 8 dana do menst. i prije bih ludila i umišljala milion simptoma, a ovaj mjesec uopće ne mislim na to ...čak i kad pomislim odagnam misli što prije i usredotočim se na mm! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

03.11.2009, 09:28

clock-img

milomoje

pencil-img

233

Da, razumijem te Helena, radi bas onako kako si napisala u potpisu... svaka cast!

clock-img

03.11.2009, 14:57

clock-img

Amelaa RR

pencil-img

3309

Eh drage moje evo upravo smo se ponovili user posted image user posted image kupili smo nova dva prirodna preprata za pospješivanje začeća a to je:
user posted image

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 3.11.2009 15:00:54 >

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

clock-img

03.11.2009, 14:59

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

od srca zelim da vam to pomogne i da onda proslijedis i drugim zenicama pa da bude punooo novi RR bebica

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

04.11.2009, 15:43

clock-img

dojbinica

pencil-img

350

malo sam i ja se raspitivala i tražila, što bi moglo da mi pospješi zatrudnjivanje, pa sam pročitala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da kapsule PMS Free od Encijana kao i Maca potent za muškarce, pospiješuju,pa se moram baciti u nabavkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.11.2009, 16:41

clock-img

NUR

pencil-img

79

Dojbinica, PMS free utiču na hormone, pa ako ti je sve u redu s njima, bolje se ne igrati, jer ih možeš poremetiti. One sadrže ekstrakt biljke vitex, i dobro je za smanjenje prolaktina i inače za regulisanje hormona. Mada, ako ti to već treba, dokazano je da su kapi bolje od kapsula.
Ja sam evo izgleda trudna. Test je pokazao dvije linije. Još trebam otići kod doktora pa da potvrdim. Nadam se da će biti hajr.
Uglavnom, ja sam pila čaj od vrkute i čaj od đumbira po šolju dnevno, i ove kapi za hormone Mastodynon (po 30 kapi ujutro i navečer u čaši vode - imala sam visok prolaktin). I imala ciljani odnos kada su LH trakice pokazale ovulaciju. I nismo prečesto imali odnos (jer kod nekog treba duže vremena da spermići sazriju, bar tri dana prije ovulacije bez odnosa).
Neću još da su radujem zbog ranijeg iskustva, ali eto upalilo je. A valjda će Bog dati da i ishod bude dobar aBd.
Sretno svima!!!

< Poruku je uredio NUR -- 4.11.2009 16:43:40 >

clock-img

04.11.2009, 16:46

clock-img

dojbinica

pencil-img

350

IZVORNA PORUKA: NUR

Dojbinica, PMS free utiču na hormone, pa ako ti je sve u redu s njima, bolje se ne igrati, jer ih možeš poremetiti. One sadrže ekstrakt biljke vitex, i dobro je za smanjenje prolaktina i inače za regulisanje hormona. Mada, ako ti to već treba, dokazano je da su kapi bolje od kapsula.
Ja sam evo izgleda trudna. Test je pokazao dvije linije. Još trebam otići kod doktora pa da potvrdim. Nadam se da će biti hajr.
Uglavnom, ja sam pila čaj od vrkute i čaj od đumbira po šolju dnevno, i ove kapi za hormone Mastodynon (po 30 kapi ujutro i navečer u čaši vode - imala sam visok prolaktin). I imala ciljani odnos kada su LH trakice pokazale ovulaciju. I nismo prečesto imali odnos (jer kod nekog treba duže vremena da spermići sazriju, bar tri dana prije ovulacije bez odnosa).
Neću još da su radujem zbog ranijeg iskustva, ali eto upalilo je. A valjda će Bog dati da i ishod bude dobar aBd.
Sretno svima!!!

čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a pms free i sadrže vrkutu

clock-img

04.11.2009, 16:48

clock-img

ivana st

pencil-img

1361

Amela a gdje si kupila ovu matičnu mliječ i med?

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

clock-img

04.11.2009, 16:50

clock-img

NUR

pencil-img

79

Ne sadrže one vrkutu, već samo konopljiku (agnus castus). Ali su ti bolje kapi, dokazano bolji učinak. Imaš ih kupiti po apotekama. Ja sam kupila na Č. Vili, i u njima ima još nekih trava, a ranije su forumašice rekle da čista konopljika ima na Ilidži i još nekim apotekama.

clock-img

04.11.2009, 16:54

clock-img

dojbinica

pencil-img

350

Ne sadrže one vrkutu, već samo konopljiku (agnus castus). Ali su ti bolje kapi, dokazano bolji učinak. Imaš ih kupiti po apotekama. Ja sam kupila na Č. Vili, i u njima ima još nekih trava, a ranije su forumašice rekle da čista konopljika ima na Ilidži i još nekim apotekama.

hvala ti puno na informaciji

clock-img

04.11.2009, 16:58

clock-img

NUR

pencil-img

79

Ma nema na čemu, i ja sam to sve pročitala po forumima. Dobro je što ove kapi (tj. konopljika) podižu progesteron. Zato sam ja pazila da ih redovno pijem nakon ovulacije kada progesteron čuva trudnoću.

Ove kapi pijem od već mjesec i pol. U augustu sam popila jednu kutiju PMS free dok nisam pročitala da je učinkovitije u kapima.

< Poruku je uredio NUR -- 4.11.2009 17:00:00 >

clock-img

04.11.2009, 17:03

clock-img

dojbinica

pencil-img

350

Ma nema na čemu, i ja sam to sve pročitala po forumima. Dobro je što ove kapi (tj. konopljika) podižu progesteron. Zato sam ja pazila da ih redovno pijem nakon ovulacije kada progesteron čuva trudnoću.

Ove kapi pijem od već mjesec i pol. U augustu sam popila jednu kutiju PMS free dok nisam pročitala da je učinkovitije u kapima.

i ja sam dobijela progesteron u trudnoći, ali kao inekcije, pa eto mislila sam sada sa ovim kapsulam da probam, pa ako Boga da bude nešto

clock-img

05.11.2009, 00:10

clock-img

Amelaa RR

pencil-img

3309

IZVORNA PORUKA: ivana st

Amela a gdje si kupila ovu matičnu mliječ i med?

Ivana to sam narucila kod jednog pcelara, sad nam je napravio mjesavinu s 5grama maticne mlijeci na 470grama meda(tri vrste meda) a kasnije ce povecati gramazu maticne mlijeci na 10grama. Ako budes htijela nije problem samo reci..tu smo da pomognemo. ljubim te
user posted image user posted image

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 5.11.2009 0:11:42 >

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

clock-img

05.11.2009, 07:48

clock-img

Anoniman

Ja trenutno pijem lozu u koju sam prije 40 dana stavila peršun i kunicu.Svako jutro po 1 čašicu,a na veče se parim na kamilici,crvenom luku i kimu.Dok se parim pijem čaj od macine trave zaslađen pravim medom.
Loza je užasna,sve mi se povraća kad je popijem,ali šta ću moram,da i to probam.

clock-img

05.11.2009, 07:57

clock-img

ena30

pencil-img

292

NUR, kažeš da si pila vrkutu, jesi li prije nje imala uredne cikluse, ja od kad ne pijem nekeko mi je čudno stanje, imala men 12.10. počela piti vrkutu 17.10. dobila men ponovo 29.10. i još uvijek mi nešto brlja, sad ne znam jel to od nje šta li je, inače nikad nisam imala problema uvijek mi je men bila uredna, jel moguće da je to vrkuta prouzrokovala??? jesi ti imala ikakvih čudnih simptoma?
Još jednom čestitka na user posted image , tebi i maloj mrvici sve najboljeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.11.2009, 08:04

clock-img

ivana st

pencil-img

1361

Amela nema što nisam kupila zadnje vrijeme a što je dobro za imunitet,od proizvoda Herbalife-a,shitake gljiva,propolisa,vitamina,sok od aloe,a bolje da ne nabrajam user posted image user posted image user posted image .Malo sam se istrošila ovaj mjesec,pa ću pričekat da se financijski oporavim...Svakako bi htjela naručit ovaj med,pa ću ti se javit krajem mjeseca da se dogovorimo user posted image Uzimala sam matičnu mliječ sa vitaminom C u obliku tableta ali mislim da je ova kombinacija sa medom puno bolja.Hvala ti na pomoći user posted image user posted image user posted image !
Neutješna mioslim da ovo sa lozom nikako ne može biti loše,ja isto nisam ljubitelj rakije ali prema preporuci jednog starijeg doktora navečer znam popiti bićerin.sad je lakše jer je zahladilo pa lozu ulijem u čaj i tako je lakše lakše za popiti.

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

clock-img

05.11.2009, 09:25

clock-img

aidicaa

pencil-img

1008

Cao drage moje. Ja sam nova na forumu, nadam se da sam dobrodosla. U braku sma oko dve godine a radimo na user posted image nekih godinu dana i dva meseca.
Pila sam macinu travu, folnu kiselinu,a i jedno izvesno vreme med sa karanfilicom(1kg meda i karanfilic-po kasicica ujutru i uvece). Ali jos uvek nista od user posted image .
Nur cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na user posted image . Zelim ti ugodnu i lepu trudnocu.

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

clock-img

05.11.2009, 09:27

clock-img

baby_joy

pencil-img

1459

aida/ammo  dobro došla nadam se da ćeš što prije preći uuser posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.11.2009, 09:38

clock-img

aidicaa

pencil-img

1008

Hvala baby_joy punouser posted image user posted image . A koliko ti radis na user posted image ?

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

clock-img

05.11.2009, 09:55

clock-img

milomoje

pencil-img

233

Aida dobrodosla! user posted image
Nur cestitam i cuvam fige da i dr potvrdi, bice to dobro! Sretno!

clock-img

05.11.2009, 10:00

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

Aida dobro nam došla sa željom da što prije budeš user posted image ! Pređi i u čekaonicu tamo možeš sa nama trudilicama os vemu pričati a da ne silaziš s teme!

NUR...iskrene čestitke....mogu misliti da si neizmjerno sretna! user posted image user posted image user posted image Nek ti trudnoća prođe zdravo i bezbrižno!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

05.11.2009, 12:12

clock-img

bebica89

pencil-img

288

vec 14 mjseci iscekujem user posted image ,neznam vise sta da radim,sve teze i teze podnosim user posted image kad dođe...al valjda ce i mene sunce da ugrije na tom polju mislim s user posted image ,i niko nebih bio sretniji od mene

joj necu da razmisljam o simptomima,borim se,al sta cu to je jace od mene,pobjeđuje me zelja za bebom......

clock-img

05.11.2009, 14:52

clock-img

Anoniman

ivana.st i ja mislim da ne može nauditi ova loza,ali je gadna da Bog sačuva,stisnem nos i u ex popijem (fuj,fuj,fuj)

Nur koliko čekaš na user posted image ,jel ti to prva trudnoća da se sad ne vraćam na početak da sve čitam.
U svakom slučaju nek je hairli i sa srećom

clock-img

05.11.2009, 18:32

clock-img

aidicaa

pencil-img

1008

IZVORNA PORUKA: bebica89

vec 14 mjseci iscekujem user posted image ,neznam vise sta da radim,sve teze i teze podnosim user posted image kad dođe...al valjda ce i mene sunce da ugrije na tom polju mislim s user posted image ,i niko nebih bio sretniji od mene

Bebica89 u potpunosti te razumem, ali doci ce i taj dan kad ces ti a i mi sve ostale trudilice ugledatiuser posted image user posted image a onda ces se smejati user posted image user posted image user posted image sto si toliko brinula zbog toga. To ti od srca zelim.

clock-img

17.11.2009, 16:29

clock-img

NUR

pencil-img

79

Drage moje, samo da vam javim da sam bila na pregledu kod dr. Sestra me pitala da li sam pila neke lijekove i ja joj kažem da jesam Mastodynon kapi, i kaze mi ona: "Gdje si ih nabavila? One su super za regulisanje ciklusa, hormona i povećanje plodnosti.". Eto, da znate.

Zadnji članci

article-img