IZVORNA PORUKA: hanabanana
Bebice, a što ti ne pokušaš otvoreno popričati sa sestrom?
Otvoreno, karte na stol.
to je jedno dijete u tijelu odrasle osobe
pokusala sam sve moguce, al ne pije vode,
sve je krenulo od puberteta, do tad smo imale DIVNO djetinjstvo igrale se barbika, svega, isto dvije drugarice
a pubertet je sve promijenio... fol je sto sam ja eto visoka crnka, uvijek sam bila omiljena u drustvu, imala kamaru momaka koji za mnom trce i sl a ona niska svijetla i punija
A NAJGORE OD SVEGA JE STO NIJE BILA PRIHVACENA U RAJI jer umazena djeca imaju problem da se socijalizuju, navikli u kuci da je sve po njihovom, da su centar svijeta i dodju u surovu realnost gdje se treba znati ponasati i uklopiti, to je najveci problem kod mazene djece i postanu autsajderi
i onda nastaju problemi, roditelji su je trpali meni da se druzi sa mojom rajom, tu je uvijek bila autsajder, iako sam je ja ukljucivala u sve zivo, bilesi je isla sa mnom NA SKOLSKE IZLETE
a DA NE GOVORIM NA MORE, feste i sl i samo je razvijala vecu ljubomoru a uz to su poceli problemi sto ona nije bila u skoli kao ja uspjesna stalno su je poredili i tako otislo sve helac
to je sad tako duboko da ona ne moze izaci iz toga
kad smo pricale o tome ona samo pocne plakati trazi sazaljenje, ja je savjetujem i za mjesec dana uradi neku nebulozu ode od kuce i sl i salje "poruke mrznje"il sl
ma joj to je haos zivi s njom