Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Ja sam pojela ove sto na nesto lice,a on ostale. Kud su nekakve velike,me cirkus od dorucka. Kaze zarezao ih dok je otvarao.
Nunichi,muz ti je legenda
IZVORNA PORUKA: neki Nunichi,muz ti je legenda
specijalitet je vrh
pretpostavljam da ih je kuhao u dzezvi
IZVORNA PORUKA: sahara Hm, nemojte me ruziti, ali evo ovo je znak u Podgori, pisalo pjesacka zona i mangupi ispravili kako njima pase dadada, je li ovo gospodja
evo jedna "taze"...tako mali a cinim cudne stvari _____________________________"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku." više volim što nemam sve a imam VAS,nego da imam sve a nemam VAS
IZVORNA PORUKA: Nunichi Ovako moj dragi muzic kuha hrenovke.
IZVORNA PORUKA: suna evo jedna "taze"...tako mali a cinim cudne stvari
ja sam ova lijevo _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
IZVORNA PORUKA: Niobe
pa izaberite. _____________________________♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥ Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.
_____________________________♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥ Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.
Nedjeljno popodne u mojoj basti :) _____________________________♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥ Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.
sve su
_____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
Ja trudna 5 mjeseci. _____________________________♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥ Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.
Evo malo Barselone
IZVORNA PORUKA: Niobe Ja trudna 5 mjeseci.
sve slike su lude _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
_____________________________29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)
_____________________________NASA PRINCEZA JE RODJENA 28.10.2007 AMELA:LJUBAV MOJA NAJVECA!!!
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama