IZVORNA PORUKA: animagical
da se odmah razumijemo, ne nagovaram nikoga,samo iznosim svoj stav po pitanju vakcinacije.....sincic je primao do 8 mjeseca, to je u stvari bila ona zakasnjela sa 6 mj, treca revakcinacija dtp, koliko se sjecam...sljedeca je trebala biti nakon navrsene godine dana,mmr, nismo ga odveli, a i necemo...to je jedina vakcina za koju kazem da ne zelim nikako da je primi, za dalje cemo jos vidjeti... on je hB masallah zdrav i prav stalno...nije u vrticu, ali je stalno u kontaktu s djecom jer izlazi napolje, a u ulici ima jako puno djece, i svi trce prema njemu cim ga vide...druzi se jedno OT pitanje...posto ne idemo doktoru nikada, nisam u prilici da pitam, pa pitam vas..da li je djeci potreban neki redovni pregled stopala? ako treba, da ga odvedem na mjerenje, vaganje, pregled... ima 16 mj, a hoda od 11 mj....
oba puta znači sa dvoje djece su mi po posljednjoj kontoli kukova rekli da kada dijete porhoda odvedem ortopedu čisto da s evidi jel ok hod...kao neka reodvna kontola...
ja nisma to radila sa starijom...kasnije sma prijemtila da nije sve kako treba al uputnicu nisma dobila u DZ jer tek sa trećom se provjerava dali sus topala ravna...
ja sma otišla privatno...dobile smo uloške...do sada došolo je do korekcije u inverziji stopala...
mlađu nisma vodila redovno također al sma sikoristila pregled starije kada sam joj nove uloške radila pa je i ona stala na parat koji je očitao da je sve OK...ovo sma čisto uradil misleći na neki nasljedni fakltor eventulani...a ništa kod nje sama nisma primjetila...
tako da...
ako ništa ne primjećuje, nemaš misli da bi trebalo biti drugačije...ja ne bih išla...osobito sada kada DZ su puni virusa koje možete pokupiti u toj bezazlenoj šetnji