IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Na GAK-u je postojala mogućnost da muž boravi sa tobom svo vrijeme trudova i tokom poroda, da kupa bebicu i premota je sa sestrom, da bude sa vas dvoje svo vrijeme boravka (osim kad spavaš) do izlaska iz bolnice?
Na kojem sam se ja onda GAK-u porodila
neznam, pa jesil ikog ženo znala gore? prema meni su bili maximalno fer i korektni, ja sam bila prezadovoljna ako izuzmeno to što je bolnica u poluruševnom stanju
Al mjesecima sam išla gore na preglede pa sam znala gdje idem, nisam nešto aman ni očekivala, čak me je i ujutru prijatelj posjetio, došao čovjek u box, kako? neznam? nisam ni pitala
A cijelu noć me sestra obilazila i svi su bili maximalno ljubazni, niko me ni ružno pogledao nije
kad sam se porodila, dok su me prenosili u kolicima brat moj se pojavio i poljubio me i čestitao
Čak ga je sestra pitala da slika bebu koju su odmah smjestili u inkubator jer je malo progutala plodne vode, i to je moj brat odradio, kaže obukli me ko zelembaća
Naravno da je počastio komplet osoblje i portira naravno (a portir je glavni
), picama i pićem
Dok su me prenosili na kolicima čula sam osoblje kako govori S..... sretno mila itd
a čistačice e one su mi ostale najdraže
Čak kad sam sišla u hol pojavila se i sestra sa CTG-a da mi čestita i zaželi sve najbolje
Delovali su mi baš profesionalno i jaranski skroz
Ja sam bila vesela trudnica i brzo sam se porodila (1,5 sat mi je trajao porod od prvog bol do izlaska bebe), nisam ih nešto zezala puno
E da dr Nikolin mi je vodio trudnou al me on nije porodio, ujutru je doao do mog boxa da mi estita
< Poruku je uredio veeseelaa -- 22.9.2010 13:15:14 >