cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Spolni odnosi u trudnoći

clock-img

23.04.2013, 12:12

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

ne znam vesela je li, ali ja sam se uvjek zalila na to i ona mi je uvjek pregledala grlic to dobro znam al et bilo je uvjek ok hvala Bogu

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

23.04.2013, 15:58

clock-img

Neca xxx

pencil-img

1126

Spolni odnosi u trudnoci - oksimoron. user posted image user posted image
Barem u ovoj trudnoći. user posted image user posted image

Šalu na stranu. Ako je trudnoća uredna, bez kontrakcija, krvarenja, otvaranja, onda nema potrebe za apstinencijom. U slučaju bilo kakvih komplikacija, ljekari preporučuju apstinenciju jer muška sperma može pospiješiti otvaranje grlića, ženski orgazam, kao i stimulacija bradavica mogu doovesti do kontrakcija. Tako da onaj ko ima rizičnu trudnoću ipak ne bi trebalo da rizikuje.

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

clock-img

23.04.2013, 17:01

clock-img

ajla86

pencil-img

1198

evo jedne koja je apstinirala 9 mj i prezivila sam,mm malo teze user posted image user posted image
samo sad puuuuno vive uzivamo...mozda stp 9 mj+40 dana su ucinili cuda....ko da mi je 16 god kokica user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2013, 17:04

clock-img

tratinčicaa

pencil-img

-787

IZVORNA PORUKA: ajla86

evo jedne koja je apstinirala 9 mj i prezivila sam,mm malo teze user posted image user posted image
samo sad puuuuno vive uzivamo...mozda stp 9 mj+40 dana su ucinili cuda....ko da mi je 16 god kokica user posted image user posted image user posted image user posted image

Još jedna koja apstinira 4 mjeseca...i nastavit ću i dalje, a sve je ok. A primjetila sam ako se pipkamo user posted image da mene pupa počne da bolucka. Još neko? user posted image Pozdrav veliki svima. user posted image

clock-img

23.04.2013, 17:06

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

prvu T apstinirali svih 9mj zbog dijagnoza prijeteceg prijevremenog poroda a prije toga prijeteci pobacaj

u ovoj T se jedva opustili prvo nismo par sedmica pa sam ja prekinula apstinenciju:))) nadam se da nece biti problema aBd

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

clock-img

23.04.2013, 17:11

clock-img

tratinčicaa

pencil-img

-787

IZVORNA PORUKA: Bebica11

prvu T apstinirali svih 9mj zbog dijagnoza prijeteceg prijevremenog poroda a prije toga prijeteci pobacaj

u ovoj T se jedva opustili prvo nismo par sedmica pa sam ja prekinula apstinenciju:))) nadam se da nece biti problema aBd

Bebice 11, koliko mj. trudnoće imaš? Meni niko nije sugerirao ni da apstiniram ni da se upuštam u odnose ni jednom trudnoćom, jednostavno naša odluka.

clock-img

23.04.2013, 17:16

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

IZVORNA PORUKA: tratinčicaa

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Bebice 11, koliko mj. trudnoće imaš? Meni niko nije sugerirao ni da apstiniram ni da se upuštam u odnose ni jednom trudnoćom, jednostavno naša odluka.

ma na pocetku smo jos 10sedmica
u prosloj T mi nisu govorili al bilo mi je jasno da ne smijem jer sam krvarila,strogo mirovala a sad sam sama procijenila smijem li nije dr nista rekla

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

clock-img

23.04.2013, 17:21

clock-img

tratinčicaa

pencil-img

-787

Onda se opusti i uživaj user posted image Ja nekako ne smijem, kao što rekoh...čim počnem sa zagrljajem, mene stomak podsjeti da ne radim to user posted image Možda se i ja predomislim user posted image i dragog iznenadim. Hvala ti na odg. Želim ti puno sreće!

clock-img

10.06.2013, 08:08

clock-img

Lilitu

pencil-img

22

Mi u 23 sedmici i moramo apstinirati i dalje jer nisko nosim pa da ne dodje do krvarenja, plasim se da cu zaboraviti kako se to radi user posted image nije da mi ne nedostaje al' bebica mi je najbitnija

Napokon trudna :D

clock-img

10.06.2013, 09:57

clock-img

*andjela*

pencil-img

650

Meni je prva trudnoca,doktorica na kontroli,rekla da je sve ok,tako da kod nas nema apstinencije bar ova prva 3.mjeseca,vidjecemo sta ce biti dalje

01.01.2014 Mamin decak * VELJKO*

28.02.2016 Mamina princeza *Marija*

clock-img

10.06.2013, 16:44

clock-img

mimi_2in1

pencil-img

-319

I meni je prva trudnoca i trenutno nema nikakvih strasnih smetnji , hvala Bogu. Iz pocetka sam imala neke kontrakcije pa mi je tada dr skrenula paznju da mirujem, i da tada izbjegavamo odnose. al sada je sve ok. noooo ne ide nam bas , sto me skroz cudi jer nam je prije bas dobro islo :D mm se morao braniti od mene bukvalno :P al sad ...meni trebaju saaaati da se zagrijem...tacno mene prođe zelja, a mogu zamisliti tek njega hudog... ne kontam. svi govore da je zelja povecana u trudnoci i vlaznost..a kod mene sve obrnuto. :( sve se tjesim proci ce nakon trudnoce...spali smo na jednom sedmicno a i to nekako jedva... pih!

clock-img

10.06.2013, 16:58

clock-img

tratinčicaa

pencil-img

-787

IZVORNA PORUKA: mimi_2in1

I meni je prva trudnoca i trenutno nema nikakvih strasnih smetnji , hvala Bogu. Iz pocetka sam imala neke kontrakcije pa mi je tada dr skrenula paznju da mirujem, i da tada izbjegavamo odnose. al sada je sve ok. noooo ne ide nam bas , sto me skroz cudi jer nam je prije bas dobro islo :D mm se morao braniti od mene bukvalno :P al sad ...meni trebaju saaaati da se zagrijem...tacno mene prođe zelja, a mogu zamisliti tek njega hudog... ne kontam. svi govore da je zelja povecana u trudnoci i vlaznost..a kod mene sve obrnuto. :( sve se tjesim proci ce nakon trudnoce...spali smo na jednom sedmicno a i to nekako jedva... pih!

A koja si sedmica tr.?

clock-img

11.06.2013, 11:09

clock-img

mimi_2in1

pencil-img

-319

a trenutno sam u 24 sedmici :)

clock-img

11.06.2013, 12:48

clock-img

tratinčicaa

pencil-img

-787

user posted image i sve će se nadoknaditi, samo nek sa user posted image bude sve ok Pozzz

< Poruku je uredio tratinčicaa -- 11.6.2013 12:50:07 >

clock-img

11.06.2013, 12:50

clock-img

malena27 RR

pencil-img

15117

Mm se nije usudjivao nikako iako su meni hormoni divljali user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

clock-img

11.06.2013, 14:31

clock-img

EEDITH

pencil-img

1217

nismo morali apstinirati,znači user posted image user posted image user posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

clock-img

12.06.2013, 10:42

clock-img

mimi_2in1

pencil-img

-319

IZVORNA PORUKA: tratinčicaa

user posted image i sve će se nadoknaditi, samo nek sa user posted image bude sve ok Pozzz

Ma slažem se, neka je ona dobro i neka fino napreduje... A za sve ostalo bit će vremena.user posted image

clock-img

13.06.2013, 11:25

clock-img

mmmmmmm

pencil-img

27

kad se mora prestat? zadnjih 6 tjedana?

clock-img

13.06.2013, 11:30

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: mmmmmmm

ko to kaže?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

13.06.2013, 11:39

clock-img

veki_aki

pencil-img

201

Sa drugim smo zadnji odnos pimali 7 dana pred porod a i to zato sto sam lezala u bolnici 4 dana pred porod, dakle moze sve to porodauser posted image

clock-img

13.06.2013, 14:52

clock-img

Cenzura83

pencil-img

98

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

Mm se nije usudjivao nikako iako su meni hormoni divljali user posted image

Isto draga malena, jednostavno mu je to creepy pogotovo kad vidi kako se beban mrda u stomi, nema šanse user posted image

clock-img

13.06.2013, 18:11

clock-img

budućamama

pencil-img

1306

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ko to kaže?

spolni odnosi se mogu imati do kraja ako je sve ok s trudnoćom. Jedino o čemu treba voditi računa je da prostaglandini iz sjemene tekućine mogu pospješiti otvaranje user posted image

Una 18.10.2009.
Azra 05.08.2013.

Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....

clock-img

14.06.2013, 12:31

clock-img

mmmmmmm

pencil-img

27

IZVORNA PORUKA: budućamama

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ko to kaže?

spolni odnosi se mogu imati do kraja ako je sve ok s trudnoćom. Jedino o čemu treba voditi računa je da prostaglandini iz sjemene tekućine mogu pospješiti otvaranje user posted image

ma tako pise u trudnickoj, super onda, muz ce se obradovat user posted image

clock-img

20.06.2013, 10:46

clock-img

kaye

pencil-img

62

hvala Bogu sve je uredu pa nema ni zabrane... tako da i kad smo najumorniji to nas odmara :))

clock-img

25.09.2013, 17:21

clock-img

emef

pencil-img

-63

drage moje, zna li neka, da li su zabranjeni odnosi kada imam skracen grlic maternice...sada je 40 mm Tako pise u nalazima, ja iskreno ne znam ni koje vrijednosti su normalne, al doktorica mi je rekla da bi odma trebala na bolovanje. Za odnose mi nista nije rekla, nit je meni u tom trenutno naumpalo da je pitam.

Zadnji članci

article-img