cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Koju grešku ne bih ponovila

clock-img

07.09.2009, 17:08

clock-img

Aldyy

pencil-img

119

IZVORNA PORUKA: acudesa

IZVORNA PORUKA: Aldyy

:( mnogo više bih pazila i mazila moju mamu,jer  tek sad vidim, kada sam i sama udata i mama, mnogo propatila zbog mene....SORY MAMA...eh da mogu vratiti vrijeme, najviše žalim što sam ti nanijela mnogo bola...user posted image

pa, nadoknadi joj dok još možeš bilo kako
ps.a, to za Fočakauser posted image , nemoj možda ima raje iz Foče

Ama svaka čast raji iz Foče...al je mojmuž Fočo pa ga s vremena na vrijeme moram barem negdje prozvati.....

A mami nadoknađujem svakog dana i toću raditi do kraja života...

:) Mahir :)
Mamino sunce zasijalo 05.08.2009. u 6:45

Volimo se, mazimo se, pazimo se....

Kako je brzo godina prošla od najsretnijeg dana...a mama ga svakim danom sve više voli :):)

clock-img

22.09.2009, 23:44

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

ne bih kupila tijesne cipele i nadala se da će se proširitiuser posted image user posted image user posted image user posted image
nikad se nisu proširileuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

23.09.2009, 08:04

clock-img

ljubičica 28

pencil-img

289

ne bih kupila tijesne cipele i nadala se da će se proširitiuser posted image user posted image user posted image user posted image
nikad se nisu proširileuser posted image

Jooooj, ženo, ti si meni legenda user posted image user posted image
Tako mi je drago pročitati tvoje postove, znam da ću se ili nasmijati ili naučiti nešto korisno od tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

clock-img

23.09.2009, 23:35

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

samo se ti smijuser posted image user posted image
ko se smije-zlo ne misli

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

clock-img

24.09.2009, 12:39

clock-img

Hocu bebu

pencil-img

703

Zivot je prekratak da bi se kajali , a predug da bi se nadali!
Zivim svaki dan punim plucima!

Ti si zelja iza koje druge zelje nema

clock-img

02.10.2009, 22:59

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

ne bih žurila-ko žuri vrat slomiuser posted image user posted image
polako brate, bez srkletauser posted image

clock-img

03.10.2009, 21:24

clock-img

Aldyy

pencil-img

119

nikada više ne bih ostavila mlijeko na šporetu da vri i otišla na forum ringeraja...:(:(...napravim sebi uvijek dupli posao...kako je ružno kad sve iskipi...

:) Mahir :)
Mamino sunce zasijalo 05.08.2009. u 6:45

Volimo se, mazimo se, pazimo se....

Kako je brzo godina prošla od najsretnijeg dana...a mama ga svakim danom sve više voli :):)

clock-img

03.10.2009, 23:09

clock-img

Doraa

pencil-img

445

nikada više ne bih ostavila mlijeko na šporetu da vri i otišla na forum ringeraja...:(:(...napravim sebi uvijek dupli posao...kako je ružno kad sve iskipi...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Imam isti problem ali redovno...

Ja sam bogata žena hB

clock-img

03.10.2009, 23:19

clock-img

malaaaa

pencil-img

677

hehe zna se to desiti svakome evo ja sam danas ukljucila pogresnu ringlu na kojoj je bila plasticna posuda pa reko dok se ugrije ja na fb bila i zaboravila user posted image kad se osjetio smrad odnekle uhhhuser posted image imam sta i vidjet u kuhinji jedva sam ocistila od dimauser posted image

clock-img

03.10.2009, 23:20

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: Doraa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zato ja ne kuham. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.10.2009, 23:22

clock-img

Doraa

pencil-img

445

IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: Doraa

Zato ja ne kuham. user posted image user posted image user posted image user posted image

ali MOORAM bar mlijeko za malenog skuhati...(sad ne dok sam na RR)

Ja sam bogata žena hB

clock-img

06.10.2009, 21:44

clock-img

dana3

pencil-img

2128

radila za turcinauser posted image

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

clock-img

06.10.2009, 23:09

clock-img

lely

pencil-img

1265

Nikada vise necu praviti krofne u ova doba,svi spavaju ja pametnica przi krofne....
Ko li ce ih jesti user posted image

clock-img

06.10.2009, 23:10

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: lely

Nikada vise necu praviti krofne u ova doba,svi spavaju ja pametnica przi krofne....

dođi na kafu sutra ispred BBI i ponesi krofneuser posted image , mi ćemo ih pojestiuser posted image

clock-img

06.10.2009, 23:12

clock-img

neki

pencil-img

3476

IZVORNA PORUKA: lely

dođi na kafu sutra ispred BBI i ponesi krofneuser posted image , mi ćemo ih pojestiuser posted image

Zadnji članci

article-img