Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
hajmo se ibretit svaka čast _____________________________Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
je li ovo vrijedi samo za BiH podrucje?ili vazi i za nas u komsinoj avliji _____________________________kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato
mislim da je samo za BIH al nisam sigurna... _____________________________Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
Napokon jedna dobra stvar na našoj RR Već sam skoro pala u očajanje _____________________________23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :) 14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)
IZVORNA PORUKA: veeseelaa hajmo se ibretit
vala veselaaaaaaaaaa svaka ti je na mjestu. _____________________________LAURA 5.1.2008.
Bas fino od njih! _____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
IZVORNA PORUKA: Adana Bas fino od njih!
nemam ničijeg broja. _____________________________LAURA 5.1.2008.
anitaMo free sms nije samo za clanice foruma...mozes slati bilo kome :) prema svim operaterima u BiH _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
hvala ,onda još bolje. _____________________________LAURA 5.1.2008.
zato nam je RR juce stopala... a sad smo okiceni novim ruhom
Au sto nas lijepo iznenadise svaka cast
e pa ringeraja hvala vam punooooo _____________________________"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
Ja ne mogu da skontam gdje se to gleda, upomoć,
Desno od loga RR, pise sadrzaj i kalendari. Kada stavis kursor na sadrzaj zadnja opcija koja se pojavi je SMS. _____________________________Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-) The best thing to spend on your children is TIME...
IZVORNA PORUKA: mama alma Ja ne mogu da skontam gdje se to gleda, upomoć,
ma, skontala ali kako mi je LP računar, dok sam uganjala ono sms na kraju zablokira mi račun, e, pa stravno, sam ja problem, hahahaha, u svakom slučaju hvala RR na ovoj inicijativi, samo me zanima koliki je rok trajanja, hahaha
dok se zene ne posvadju a vec vidim svadu otkud tebi zeton a ja nisam dobila.vi ste lopovi hehehe malo sale _____________________________"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
hahaha, baš tako što ja imam samo 48 žetona, hahahahaha
Pozdrav drage kako ste mi _____________________________NASA PRINCEZA JE STIGLA 06.06.2008
Aaaaaaaa ama koga to moje oci vide??Adja pa gdje si zeno??? Trk tamo na Hanume da te pitam sta ima, sta nema :):)Almaa ljubimm _____________________________1. ICSI Bahceci-Sarajevo 22.07.2013pocetak bockanja 04.11.2013 Beta 1:( 2. ICSI Bahceci-Sarajevo 26.06.2015 - Beta 73-80 biohem 3. 17.11.2015 Beta 0,1 4. 30.09.2016 Beta pozitivna 10.11.2016 Spontan 5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna
svega kod mene ima hihihi _____________________________NASA PRINCEZA JE STIGLA 06.06.2008
ja sam poslala nekoliko poruka i uvjek pise uspjeno poslano a nijedna mi poruka nije stigla na mobitel...valjda opterecenje... _____________________________Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
ja slala muzu njemu fino pise od tea lane pa dvotacka pa tekst poruke koji ja napisem a kad hoces da vidis od koga si dobio poruku pise ringeraja
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama