Ah, vjerovatno zato što je u BBI sve skuplje pa tako i poslovni prostori. Moraju od nekud lovu navući. Pošto imaju sav Aventov program, vjerovatno su zato i skuplji jer imaju sve na jednom mjestu pa ne moramo hodati od apoteke do apoteke da bi kupile sve što nam treba. Naša posla....
Koliko se ja sjećam, ni jedna duda Aventovih bočica nije prilagođena da se iz nje piju guste "hape". Kad sam ja kčeri davala hape na flašicu radilo se od dudi sa 4 rupice čije sam po dvije rupice spojila nožem. Znači nisu bile u orginalnom stanju. I davala sam totalno rijedak griz ili veoma rijetke pahuljice od žitarica.
i moje Dojenje nakon dojenja
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Koliko se ja sjećam, ni jedna duda Aventovih bočica nije prilagođena da se iz nje piju guste "hape". Kad sam ja kčeri davala hape na flašicu radilo se od dudi sa 4 rupice čije sam po dvije rupice spojila nožem. Znači nisu bile u orginalnom stanju. I davala sam totalno rijedak griz ili veoma rijetke pahuljice od žitarica.
a zasto onda imaju 4 rupice ?? to je previse za hapu poput aptamila tj bilo kojeg ad mlijeka! ne kontam...
kad sam kupovala cuce u aventovoj radnji objasnile su mi kako 4 rupice idu za ove gusce hape ali bome nigdje veze...
ne znam, ali bolje da curi vise nego da ne ide nikako...
a ti salmy ne zezaj, dodjem crknuta s posla jos moram oko rupica da se zamaram, ne prisjedaj mi na muku
anidla 4 rupice nije za gustu hapu, avent ima posbenu cucu sa ravnim prorezom (znači ne rupicama) i one su baš za to, a ima na sebo rimeske brojeve I, II, i III i zavisno koji broj je bebi ispred nosa toliko brzo ide. znači I je spori protok, II za srednji i III za brzi protok
A cut slot provides an extra fast flow and accommodates thicker liquids. Flow rate can be varied by turning the bottle to align the I, II or III markings on the teat with the baby's nose.
EVO to je to, nemoj da te zbuni što piše da je za 3+, ovo je baš za gušću tekućinu bez obzira na uzrast bebe
i moje Dojenje nakon dojenja
ja sam svojoj bebici probusila jos jednu rupicu...jer na onu jednu nista nije islo...ona bi se jadnica umorila a nebi se najela pa bi odmarala i tako..znaci ta jedna rupica je mala cak i za novorodjence...
Soft Silicone Teat
A cut slot provides an extra fast flow and accommodates thicker liquids. Flow rate can be varied by turning the bottle to align the I, II or III markings on the teat with the baby's nose.
EVO to je to, nemoj da te zbuni što piše da je za 3+, ovo je baš za gušću tekućinu bez obzira na uzrast bebe
Joj ja imam ovu! Rekla jednom mami da mi kupi u DM-u flasicu sa 3 rupice a ona mi kupila ovo jer joj je tako rekla prodavacica. Dosad nisam znala kako se koristi tj.da se moze prilagoditi
hvala skorpija!@!!
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45