Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
i mi dobili za rođendan..super stvar..za manju bebu..pa se poslije izvadi korpa i bude tricikl..mi to zasad vozamo po kuci....
mi isto dobili za rodjendan i vec 2 puta pali s njega
03.05.2010, 00:13
iv@ncica
2115
i mi se izvrnuli isto 2 puta..sreca sve je ok....pa smo na operezu hewhhehehe
03.06.2010, 16:35
emma.L
2731
Mi isto imamo bicikl na guranje, kupila tetka (srećom, jer bih ga prodala da smo mi dali 105 KM za njega). Ema je više oko njega, a na njemu samo stoji kad je parkiran u hodniku (mislim stoji na sjedalu i skače , a nemam kud skloniti ga). Kad iziđemo vani, krenemo fino i nakon 20 metara, hvatam nju, guram bicikl, sklanjam ga s ceste da ljudi mogu prolaziti, sve to trčeći za Emom. Doduše, kasnije se skine guralica i štitinici, pa može i do 4 godine... možda joj se i svidi.
03.06.2010, 18:44
Anoniman
Mi smo nase bicikl na guranje maximalno iskoristili, ali joj je postalo malo(sve je nogicama udarala u ruck kad pedala), pa smo joj neki dan kupili vece biciklo. Ima pomocne tockice koje cemo skinuti kad nauci pravo da vozi..3dana smo ga trazili i jedva nasli...U marsu na Stupu 116KM Barbie
08.06.2010, 22:45
Anoniman
vidjela sam jedan u obi-u...prilicno solidno djeluje...ima i kaiseve, sic je dosta dubok ...slican je ovom lailinom
mana mu je sto osim pedala nema podlogu za noge...e sad me interesuje, je li postoje ovi tricikli sa mogucnoscu manipulacije putem rucke...tj. da mu ja ruckom zadajem "putanju"...ne kontam ni sama sta sam ovdje napisala ...elem...moze li koja od vas na tim biciklima upravljati ruckom ili jedino mozes gurati i zaustavljati
08.06.2010, 22:49
Mya_81 RR
5531
Mi smo naslijedili isti ovakav na slici samo mu je ručka za guranje malo drugačija, ostalo je identično I mislim da skoro svi ovakvi tricikli imaju mogućnost da se volan zakoči pa da se samo gura pomoću ručke...a to da sa ručkom možeš upravljati nešto nisam siguran može li se
08.06.2010, 22:52
acudesa
7725
Možeš upravljati njime...ne mogu tačno da se sjetim, ali čini mi se da su sa tvojom ručkom povezani toškovi nekom žicom...??? uglavnom, upravljaš djetetom bez problema
08.06.2010, 23:10
sarayka
832
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
Možeš upravljati njime...ne mogu tačno da se sjetim, ali čini mi se da su sa tvojom ručkom povezani toškovi nekom žicom...??? uglavnom, upravljaš djetetom bez problema
Da vecina može, pa i oni najjeftiniji...
09.06.2010, 00:26
Tidzi
894
IZVORNA PORUKA: dadada
vidjela sam jedan u obi-u...prilicno solidno djeluje...ima i kaiseve, sic je dosta dubok ...slican je ovom lailinom
mana mu je sto osim pedala nema podlogu za noge...e sad me interesuje, je li postoje ovi tricikli sa mogucnoscu manipulacije putem rucke...tj. da mu ja ruckom zadajem "putanju"...ne kontam ni sama sta sam ovdje napisala ...elem...moze li koja od vas na tim biciklima upravljati ruckom ili jedino mozes gurati i zaustavljati
Mi imamo trokolicu. Nasa ima osim pedala i podlogu za noge. Sto je super stvar. Na toj rucki, kojom ti guras biciklo, mozes da ti upravljas kud hoces i kako hoces. I naravno, kada dijete nauci voziti bicilko, tu rucku mozes i da sklonis. Sic se moze podesavati vise naprijed ili nazad, u zavisnosti koliko je dijete i kako mu pase nogicama da moze dukuci pedale. I ima te kajseve kojima se veze.
09.06.2010, 02:11
milenium
6133
..elem...moze li koja od vas na tim biciklima upravljati ruckom ili jedino mozes gurati i zaustavljati
možeš upravljat sigurno 100 % ,ako ti ručkom lijevo i biciko ti ide lijevo ako desno ide ti desno i tako...isto kao da volanom motaš ,jer to je povezano.a ako ti mali okreće volan desno a ti hoćeš i okrećeš lijevo onda se teže okreće ali se ipak okreće
09.06.2010, 09:44
Anoniman
e pa to me interesuje...znaci moze...mozda ovi u obiu nisu dobo spojili...moram jos jednom otici i provjeriti...tnx
09.06.2010, 10:00
Anoniman
IZVORNA PORUKA: milenium
..elem...moze li koja od vas na tim biciklima upravljati ruckom ili jedino mozes gurati i zaustavljati
možeš upravljat sigurno 100 % ,ako ti ručkom lijevo i biciko ti ide lijevo ako desno ide ti desno i tako...isto kao da volanom motaš ,jer to je povezano.a ako ti mali okreće volan desno a ti hoćeš i okrećeš lijevo onda se teže okreće ali se ipak okreće
I kod nas se moglo ruckom upraljati bicikl. Mislim da je to i poenta te rucke.
09.06.2010, 10:02
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pahuljica farah
IZVORNA PORUKA: milenium
I kod nas se moglo ruckom upraljati bicikl. Mislim da je to i poenta te rucke.
ma to je meni isto jedino logicno..garant oni nisu nesto dobro spojili
09.06.2010, 13:53
milenium
6133
dadada ako je bicikl 20km vjerovatno mu se ručka ne može odvojit.kolko platiš tolko vrijedo.kod mene je onaj od 80 ,ima slika na prethpdnim stranicama,netko je postavio slično je kao moje samo druge boje.dosta je teško,nije plastika
09.06.2010, 14:16
Anoniman
nije 20...50 i nesto km ... ne mogu se sjetiti
< Poruku je uredio maja78 RR -- 27.7.2010 7:05:11 >
20.05.2011, 20:04
Azra76
1
ćao raja zanima me da li ima polovno tricikl-bicikl na guranje ,a da ima ogradica i postolje za nogice na području Sarajeva ili Zenice??
19.01.2012, 13:13
meli28
19
Pozdrav svima.
Imate li savjet koji bicikl kupiti? Imat cemo uskoro 2 god.Pripremamo se za toplije dane Hvala.
19.01.2012, 13:14
bebacha
1170
sad ima mnogo izbora.uglavno tricikl,sa onom ruckom za guranj,i da ima okolo zastitnu ogradu
14.03.2013, 14:53
aidana
833
Je li moze neko iz iskustva preporuciti bicikl za bebe. Mi cemo dobiti na poklon za 1 rodjendan ali trebamo sami sebi izabrati. Ne znam na sta da pazim kada biram