Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Mm i ja imamo romanticna jutra-kakva noc kad beba ne spava !To nam je mir,tisina oko 4 ujutro
vježbate matematiku u 4 ujutro
30.09.2009, 23:48
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: neki
P.S. Muz planira da me vodi na vikend u Pariz... my dream =) ako Bog da neznam kad al nesto muti....
Ilhana,ima li ista od tog Pariza Vala cemo nas dvoje cim stignemo na jedan vikend(romanticni) malo da nam bude finoooooooo
hehe jos nista, neki dan mu govorim eno delila bila (jaranica nam jedna) u Parizu a ja jos pariza nevidjo a on ce ti na to "a sta cemo sa Lamijom" ipak mislim da bih mogli je ostaviti dva dana kod mojih bez ikakvih problema, dijete i nako uvijek place kad treba kuci jer hoce da ostane kod njih hehehe
30.09.2009, 23:54
neki
3476
Ma hajde,valjda bude aBd taj Pariz vise acudesa,ja nastavljam veceras sa vinom,pa ti kako hoces
30.09.2009, 23:57
acudesa
7725
Ma hajde,valjda bude aBd taj Pariz vise acudesa,ja nastavljam veceras sa vinom,pa ti kako hoces
bruko pa se onda žali
01.10.2009, 00:01
neki
3476
IZVORNA PORUKA: acudesa
bruko pa se onda žali
Pa zato sam ti se danas onoliko smijuljila,nije vino od sinoc isparilo iz mene lol
01.10.2009, 19:05
dana3
2128
IZVORNA PORUKA: acudesa
IZVORNA PORUKA: dana3
Mm i ja imamo romanticna jutra-kakva noc kad beba ne spava !To nam je mir,tisina oko 4 ujutro
vježbate matematiku u 4 ujutro
Aaahhhh uglavnom sabiranje u ta doba i mnozenje !