Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: jana73 IZVORNA PORUKA: nati IZVORNA PORUKA: jana73 IZVORNA PORUKA: nati IZVORNA PORUKA: Domačica Pa ZARA je nekde bogu za leđima... Iz dakle si ti Domačica? Ona ti je naša znaš. Upotrebi mozag! pitala sam njo, pa nema odgovora. Ti pa samo šuti i spavaj. Inače ona uvjek "štrika"
IZVORNA PORUKA: jana73
IZVORNA PORUKA: nati IZVORNA PORUKA: jana73 IZVORNA PORUKA: nati IZVORNA PORUKA: Domačica Pa ZARA je nekde bogu za leđima... Iz dakle si ti Domačica? Ona ti je naša znaš. Upotrebi mozag! pitala sam njo, pa nema odgovora. Ti pa samo šuti i spavaj.
IZVORNA PORUKA: nati
IZVORNA PORUKA: jana73 IZVORNA PORUKA: nati IZVORNA PORUKA: Domačica Pa ZARA je nekde bogu za leđima... Iz dakle si ti Domačica? Ona ti je naša znaš. Upotrebi mozag!
IZVORNA PORUKA: nati IZVORNA PORUKA: Domačica Pa ZARA je nekde bogu za leđima... Iz dakle si ti Domačica?
IZVORNA PORUKA: Domačica Pa ZARA je nekde bogu za leđima...
a treba mi pomoć, znaš.
i tople đempere i vunene rukavice
IZVORNA PORUKA: nati a treba mi pomoć, znaš.
jao meni sada ću i da bankrotiram zbog pileta i baklava ništa treba podmetnut na granici
IZVORNA PORUKA: jana73 i tople đempere i vunene rukavice
IZVORNA PORUKA: jana73 IZVORNA PORUKA: nati a treba mi pomoć, znaš. očeš rebus? jana73 === .+1
IZVORNA PORUKA: BUBAMARA jao meni sada ću i da bankrotiram zbog pileta i baklava ništa treba podmetnut na granici
IZVORNA PORUKA: Domačica IZVORNA PORUKA: jana73 IZVORNA PORUKA: nati a treba mi pomoć, znaš. očeš rebus? jana73 === .+1 12 bodova ide za Bosnu i Hercegovinu
IZVORNA PORUKA: Domačica
IZVORNA PORUKA: Domačica IZVORNA PORUKA: BUBAMARA jao meni sada ću i da bankrotiram zbog pileta i baklava ništa treba podmetnut na granici BUBAMARA... kako ide na granici? Ili trebaš da dođe Joško Joras
Marička... dobro nam došla!
IZVORNA PORUKA: jana73 Marička... dobro nam došla!
Ili možda neki Janez
A odakle Marička?
Ko je ta Marička pička.
IZVORNA PORUKA: Domačica A odakle Marička?
Da nije možda iz kancelarije od carine?
Pa dobro, samo da je ovdje.
čini se tako
IZVORNA PORUKA: Domačica Da nije možda iz kancelarije od carine?
e šta če mi Janez ili Joško na bosanskoj granici kad je tamo puno bosanca znate onu pjesmu tako ti je mala mmoja kad ljubi bosanac
Jel SFOR još uvjek na granici?
IZVORNA PORUKA: Domačica Ili možda neki Janez
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama