Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Mi mo jučer u paketiću (organizovala moja firma) "ponovo" dobili Barbiku, i mislim da nam je to haman pa 10 - ta barbika koju imamo na svojoj polici :))) Nisam joj do sada davala da se igra sa njima, jer u početku ih je samo skidala i tjerala mene da ih ponovo oblačim ... i ta igra bi trajala samo dok bi ih skinula. Mama ih je onda lijepo ostavila na najvisočiju policu, i čekala sretnije dane :) Maloprije me zove i kaže da bi eto kao ona se mogla početi igrati sa Barbikama, jer sada ima nekoliko dvoraca za iste, haljinice, konjiće, pa bi znala kako i da ih oblači :)
Vidjet ćemo koliko će trajati ta igra :)
Igraju li se vaše curice sa barbikama ?
23.12.2010, 16:12
babina beba
825
Uh tako je i moja skidala, pa me tjerala da ih joj oblacim. Sad se vec sama igra mada ih je pola osisala
23.12.2010, 21:13
Blue rose RR
4361
Šišanje kose u mojoj porodici je zabranjeno :), osim tati :)
23.12.2010, 21:18
Visnja RR
15102
svaki put kad prođem pored rafova sa barbikama kažem mužu e kad dođemo u ovu fazu donji smo s lovom... stvarno je sva ta skalamerija skupa... a tesko je nasim pilicima reci ne...
23.12.2010, 21:19
R&T@
5982
Mojoj T. je bio fazon da skupi cijelu porodicu... i ostale rekvizite(kociju, kucu i sl) Sad su svi u jednoj velikoj vreci i uopste joj nisu zabavni...
23.12.2010, 21:27
Blue rose RR
4361
Mojoj je na um palo da traži muškog člana barbi porodice, , ostavila sam je malo na priček, makar dok se ne počne igrati sa žeMskadijom