writing-img

RE: Kupujete li u second hand-ovima

clock-img

29.04.2010, 00:06

clock-img

milenium

pencil-img

6133

uuu ja mrzim kožu,nebi ništa kožno stavila na sebe.i mm sam kožnu jaknu zavijarila u smeće a on se naljutio na meneuser posted image baš mi djelovala jeftino a on kaže da je skupo platio.user posted image

u pravu si ačudesa,vjerovatno nebi,po prirodi sam malo gadljiva i košto ona kaže za cipele nezna kako bi ih očistila tako bi i ja.nema toga čim bi ja to mogla opratuser posted image

< Poruku je uredio milenium -- 29.4.2010 0:07:32 >

clock-img

29.04.2010, 00:08

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

ma, da, znala samuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

29.04.2010, 00:26

clock-img

milenium

pencil-img

6133

i nije riječ o skupoći nego meni koža djeluje nekako hladno( malo me strah ljudi u kožnim mantilima ili jaknama)sve mislim da su to neki mafijašiuser posted image

clock-img

29.04.2010, 00:39

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

Redovno uletim u SH a vala rijetko kad nesto nadjem zimus sam naletila u SH na Ilidzi i snjizenje bilo sve 50% tu sam kupila Exstra jaknu za 10kmA veceras sam cula za jedan novi da je otvoren kod nas u Hrasnici i da prodaju stvari sve na kilo,sutra obavezno odem da izvidim situaciju pa vam javim stanje ponudeuser posted image

clock-img

29.04.2010, 10:22

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

IZVORNA PORUKA: D_K

IZVORNA PORUKA: mama2009

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

mama 2009, to nisam čula, a samtram se expertom za sh  

nisam bila mada sav vidjela natpis sa glavne ceste .....pise roba na kilo.....moja kolegica radi u blizini....ma kupila je ludnica stvari kozni mantil, koznu jaknu, bundu kratku i jos sitnica

je li to taj u Maloj Aleji ili je neki drugi?
ijao - mal me slag ne strefi - kupila kozni mantil, koznu jaknu.. kako tako zene potrefe?
nama su vjerovatno ostale samo kozne gace - valjda bude moj broj user posted image user posted image

to ti je u bukvalno gdje je kalemeon radio, leko apoteka, nova bagatela ......
nadam se da ces uspjeti naci

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

29.04.2010, 12:05

clock-img

jiji

pencil-img

19

da li je neko od vas išao u ovaj SH kod šentade, i ovdje piše roba na kilo, ja inače nisam nikad ništa kupila u SH ali poslije ove teme definitivno ću probati user posted image

clock-img

29.04.2010, 15:30

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

nisam, a jiji, nadam se da ćeš nešto naći

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

Zadnji članci

article-img