IZVORNA PORUKA: Varvara Petrovna
Postovane,
vidim da je tema davno zapoceta, a to znaci da su dileme i strahovi one koja ju je zapocela davno zavrsene.
Mozete li mi samo reci da li je zaista to sa novcem potvrdjeno ili ne? Ja sam u sestom mjesecu trudnoce, vodi me Puzic, moja prijateljica mu je poslije njenog poroda dala neku skroz malu sumu novca, a ja se plasim da ne uvrijedim covjeka time?
Mozda bi bilo bolje da mu uzmem neki poklon? On je doktor, ima covjek pare - sta ce mu?
Drugi mi opet savjetuju da se doktori ne vole zamarati time kolika je vrijednost poklona, i da vole pare - a ja sa nesto stekla dojam da Puzic nije jedan od tih bezobraznika...
Ne znam
Ja stavrno ne znam šta je vama ženama...
Kada i zašto da mu daš novce...
Dr Puzić je vrstan stručnjak, to je čovjek koji je porodio 150000 beba za svoj radni vijek...
on jeste malo luckast nekada i zeza se al je stručnjak...
mene porodio u prvoj trudnoći, došla sma mu s abolovima nije me nikada prije vidio u životu...tu noć bila sma mu jedanseta na porodu u smjeni...porodio me laganini čovjek zna znanje...
sve koje je on tu noć porodio porođene su tip-top...
Moj suprug njega kasnije jeste počastio nekom sićom...nemam pojma ni kako je reagirao čovjek, možda je i vraćao al mm je odlučio muštuluk tako dati i doktoru i babicama tu noć...
ja 100% garantiram da nije dao ni pfeninga da bi ja isto prošla...jer dr. Puzić zna svoj posao i voli ga...
tako da neopterećuj se nepotrebnim...