IZVORNA PORUKA: felix
hebote nesto citam i mislim si kako vi skupo placate tete .Kod nas kucno cuvanje je max 200km teta dolazi ili kod nje ....
Obdanista su po 150 km . privatna a bezzz su boze sacuvaj nikad ga tu nebi strpala
Dok drzavna su 170km i super su
jest, ali je i standard malkice veći u Sarajevu, zato ga to toliko skupo i dođe..te gradski prevoz trošak, te ovo-ono..nabere se to...
meni moja teta sada i čisti jer je R sada veliki pa može stici...ali ono osnovno, peglanje jednom-dva puta sedmično, usisavanje jednom sedmično, ono prašina i oko kuhinje čišćenje...ne kuha nam, nismo to ni tražili, ponekad je zamolimo da nam domaći hljeb napravi, pitu i sl. i to sve obavi dok R spava uglavnom..jer spava 3 sata dnevno...ona stigne i seriju da pogleda i svi sretni
ali opet kazem koliko para toliko muzike...
ja imam jako bogatu rodicu koja za čuvanje svoje nane plaća ženi tisućicu...i naravno da sve to zavisi i od tvojih mogućnosti i od toga da li suprotna strana pristaje na tvoje uslove...
mislim da je našoj teti dobro kod nas, i to extra dobro, dali smo joj svu slobodu, mi smo zadovoljni s njom kako se brine prije svega za R u skladu s nasim instrukcijama, ali ipak se zna ko koga tu plaća i sluša....nikada nismo imali konflik, bas nikada...ako nam se nesto ne dopada kod nje, skrenemo joj pažnju i onda od tada radi onako kako smo rekli....i mirna Bosna, ha ja
s normalnim ljudima sve mozes dogovoriti
...
a kada se sjetim kakvih smo likova imali na razogovru u vrijeme kada smo tražili tetu-
nedo Bog nikome ...
< Poruku je uredio pocahontas -- 6.7.2011 12:47:01 >